Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś, oprócz wtatry, deklaruje wpłaty na Sarenka? W hoteliku miejsce by dla niego było, bo na miejsce Emi można byłoby go wziąć, bo tam już nikt specjalnie nie deklaruje wpłat na jej następczynię. A ja sama nie udźwignę.

Posted

tytuł zmieniony- czekamy na deklaracje
a ile miesięcznie trzeba uzbierać.
[COLOR=DarkRed][B]Prosimy o wpłaty tez jednorazowe i bazarki na pieska.[/B][/COLOR]
Ja tez postaram się zrobić bazarek

Posted

8 zł za dobę, bez usług weterynaryjnych i transportu. Moim zdaniem Sarenek powinien zajadać karmę odchudzającą, tak jak wszystkie mielczaki - jak wyrobię z kasą to zasponsoruję. Jeśli nie będzie jadł to, co serwuje hotelik, ale przyznam szczerze nie wiem jaką karmę podają:( Schronisko na pewno go zaszczepie, więc jak piesek jest zdrowy to innych wydatków nie powinno być!

Posted

fajnie- dzięki.
może się uda. Ja miałam od Was ze schronu Kajunię, tę z kuchni. A własciwie to chciałam ja mieć. ZAnim do mnie dojechała juz nie żyła. To było straszne.Teraz mam 9 letnia sunię która miał trafic do schronu, druga wiekszą. Miałam tez na tymczasie takiego 3 kg. rozrabiake ale juz w DS

Posted

Jeśli mnie pytasz, to ja niestety nic:( No chyba, że wyrobię z zakupem tej karmy odchudzającej. Bo dokładam się do 4 psów u Murki i dojdzie mi jeszcze Linda, która pójdzie na miejsce Erki, a to moja wirtualna podopieczna. Kolejne dwa psy z dogomanii po 20 zł na hotelik, i jeszcze dwa w Brzyściu. Mogę coś dokładać sporadycznie, bo cały czas biję się z myślami o następczyni Emi - Trusi!!!