Jump to content
Dogomania

Czy za nasze pieniadze w TV musza zatrudniac idiotow!

Recommended Posts

Posted

:stupid:

Zdaje mi się, ze tam wystapiła nasza stara znajoma od Ogloszeń Matrymonialnych :evilbat:

Ciekawe, czy by zrobili progam o sterylizacji, jakby im zaproponowac, czy za malo romantyczny temat jak na wiosnę? :evilbat:

Posted

Juz mnie nic nie zdziwi w tym naszym kraju. To kolejny przykład totalnej głupoty i braku odpowiedzialnosci wielu Polaków. A tej pani od biura to chyba trzeba połaczyc dwie połówki, ale mózgu-bo jak narazie to go ma w rozsypce. Rece opadaja.

Posted

Tak, mi też ostatnio ręce opadły do samej ziemii, jak od młodych, wykształconych, zamożnych ludzi, których stać by było na sterylizację suki, usłyszałam, że oni dla jej zdrowia planują ją "dopuścić"! :evil: :evil: :evil: (dodam, że suka jest kundelkiem nie podobnym do niczego i szczenięta z niej nie byłyby specjalną atrakcją...)

A ostatnio na spacerze zaczepił nas chłopak z pytaniem czy nasz bernardynowaty to pies czy suka, bo on ma psa i chciałby do "dopuścić" (żeby sobie piesek ulżył :evilbat: )

Takie durne programy utwierdzają podobnych ludzi w przekonaniu, że mają rację...
To się chyba powinno karać!

A z drugiej strony ta sama telewizja zaraz obok publikuje materiał taki jak ten:
http://www.tvp.pl/telekurier/kur_44.wmv
szkoda, że żaden idiota z tej redakcji nie umie dodać dwa do dwóch - wyszło by im wtedy, że sami się do taki nieszczęść przyczyniają!
:evil: