ARKA Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 z czwartkowego telekuriera, plik, waży ok. 3.3 MB. http://www.tvp.pl/telekurier/kur_43.wmv :evilbat: :evilbat: Quote
PIKA Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 :stupid: Zdaje mi się, ze tam wystapiła nasza stara znajoma od Ogloszeń Matrymonialnych :evilbat: Ciekawe, czy by zrobili progam o sterylizacji, jakby im zaproponowac, czy za malo romantyczny temat jak na wiosnę? :evilbat: Quote
Therion Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Juz mnie nic nie zdziwi w tym naszym kraju. To kolejny przykład totalnej głupoty i braku odpowiedzialnosci wielu Polaków. A tej pani od biura to chyba trzeba połaczyc dwie połówki, ale mózgu-bo jak narazie to go ma w rozsypce. Rece opadaja. Quote
malawaszka Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 ale ci ludzie mają nasrane za przeproszeniem we łbach :evil: 0X jeden malutki kroczek do przodudzięki akcji sterylizacja a tu teraz 30 kroków do tyłu przez takich ludzi :cry: Quote
zuzanna Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 nie mogę.... wymiękłam.... ręce opadają. Ta kobieta mieszka niedaleko, Malawaszka robimy napad? Quote
Marka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Tak, mi też ostatnio ręce opadły do samej ziemii, jak od młodych, wykształconych, zamożnych ludzi, których stać by było na sterylizację suki, usłyszałam, że oni dla jej zdrowia planują ją "dopuścić"! :evil: :evil: :evil: (dodam, że suka jest kundelkiem nie podobnym do niczego i szczenięta z niej nie byłyby specjalną atrakcją...) A ostatnio na spacerze zaczepił nas chłopak z pytaniem czy nasz bernardynowaty to pies czy suka, bo on ma psa i chciałby do "dopuścić" (żeby sobie piesek ulżył :evilbat: ) Takie durne programy utwierdzają podobnych ludzi w przekonaniu, że mają rację... To się chyba powinno karać! A z drugiej strony ta sama telewizja zaraz obok publikuje materiał taki jak ten: http://www.tvp.pl/telekurier/kur_44.wmv szkoda, że żaden idiota z tej redakcji nie umie dodać dwa do dwóch - wyszło by im wtedy, że sami się do taki nieszczęść przyczyniają! :evil: Quote
Recommended Posts