Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 to czekamy na ten tekscik a pies mial allegro? podajcie linka jak mial tam sa pewnie jakies info Quote
Goś Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Po pierwsze - przepraszam, że mnie nie ma. Jestem w trakcie wariackiej przeprowadzki, internet tylko w pracy, czasem po prostu nie daję rady zaglądać. Po drugie - rozumiem Jamora. Nie może znosić takiej sytuacji bez końca. Tak jak Wy, dla mnie najlepszą opcją jest 3. Widzę i wierzę, że razem się uda. Po trzecie - jutro wieczorem jedziemy z Julią zabrać Golina do dermatologa i na badania hormonalne. Zapłacę za nie. I oby coś z nich wyszło, co pomoże temu nieszczęsnemu psu... Mój telefon na wszelki wypadek: 501-508-632 Konto zaraz porozsyłam wszystkim, którzy prosili. Bardzo dziękuję Ati! I Lu_Gosiak! I wszystkim, którzy tu przybyli. Quote
Lu_Gosiak Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 no i super:) badania beda a to najważniejsze no i rownie wazne: potrzeba jeszcze 500zl by spalcic dług!!! Quote
obraczus87 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tutaj jest abzarek ogloszeniowy. Wprawdzie zakonczony ale moze Martynka przyjmie jeszcze zgloszenie. dziewczyna robi pakiety w ciagu dwoch dni maxymalnie, a nie jak na innych bazarach - trzeba czekac 3 tygodnie... http://www.dogomania.pl/threads/194133-Ogłoszenia!!!!Na-chore-4-tyg.kocieta-*-KONIEC* Quote
Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 obraczus, a mozesz sie dogadac z martynka i podac kwote mi do wplaty ? Quote
pietrucha204 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 kurcze kto napisze tekst? Nasza Szkapa - fundacja wrzuci apel na swojej stronie... proszę wklejcie tu coś Quote
Secia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 wiem, że nie ma mowy o tym, aby podawać konto osoby prywatnej do publicznej wiadomości, chyba, że zbiera fundacja, dlatego zasugerowałam, że powinna być w zamian za to napisana księgowa lub księgowy w pierwszym poście co skraca drogę. Deklaruję jednorazową wpłatę 40.00 Quote
Goś Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Taki tekst miał w ostatnich allegrach, które mu wystawiałam. Pewnie nie jest najlepszy, bo reakcji nie było wcale. --- Kolin. Duży, piękny, słoneczny pies, któremu brakuje w życiu szczęścia. Chociaż w zasadzie miał już nie żyć. Ktoś rozwiązał swój problem przywiązując go drutem do drzewa, zostawił samego w lesie. Ale nie umarł. Został znaleziony, odprowadzony do schroniska. Tam spędził 2 lata, w zbyt małym kojcu, bez żadnej możliwości wyjścia, często bez jedzenia przez wiele dni, bez słomy w budzie w zimę. Chorował na katar kennelowy, na zapalenie skóry, ale przeżył. Aż w końcu los się do niego uśmiechnął. Mimo, że nie jest mały, ani nie jest najmłodszy, dostał swoją szansę - wolontariusze zabrali go ze schroniska do hotelu dla psów. Kiedy pierwszy raz od lat mógł swobodnie pobiegać - nie mógł przestać. Być może to był pierwszy raz w jego życiu? Kolin, w hoteliku dla psów, doszedł do siebie. Przestał wyglądać jak kościotrup, dzięki kąpielom i zmianie diety poprawia się jego skóra. Jest gotowy, żeby spotkać swoje największe szczęście - własny dom. Pierwszy, w którym nie będzie traktowany jak przedmiot, w którym znajdzie miłość i opiekę. Kolin ma około 5 lat. Jest duży i energiczny. Został wykastrowany. Najlepszy byłby dla niego dom z ogrodem, może mieszkać w budzie. Na smyczy ciągnie, ale jest to kwestia do oduczenia. Dogaduje się z sukami. Może mieszkać z większymi dziećmi. Powinien jeść karmę antyalergiczną. Kolin bardzo wierzy, że do niego też może uśmiechnąć się szczęście... Podaruj dom temu niezwykłemu psu. W tym momencie przebywa w hotelu dla psów Jamor w Warce, pod okiem profesjonalnego psiego szkoleniowca: www.jamor.pl Jeśli zdecydujesz się go przygarnąć, dostaniesz darmowe szkolenie. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed i poadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Jeśli chcesz zobaczyć Kolina na żywo lub zadać jakieś pytanie, skontaktuj się z wolontariuszką: Tel.: 501-508-632 Mail: [email protected] Quote
obraczus87 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ati napisał(a):obraczus, a mozesz sie dogadac z martynka i podac kwote mi do wplaty ? Oki, jak tylko Martyna wyrazi zgode przesle Ci dane do wpłaty! Quote
Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 obraczus, od razu prosze- powiedz jej ze chodzi nam o wiecej ogloszen na portalach i zaplace jej 30 ,- wazne info o pisie do ogloszen: zgodnosc z innymi psami...... chodzenie na smyczy......stosunek do dzieci....... dom, mieszkanie -na kanapie, dom-czy moze byc buda i kojec z wybiegiem na ogrodzony ogrod................ Quote
pietrucha204 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 dobra tylko do tekstu dopiszę jeszcze o aktualnej sytuacji. dzięki Gos Quote
Piromanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kto robi kolejny bazarek dla Golinka? Proszę o maila to podeślę kilka zdjęć moich fantów. Quote
Goś Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Uzupełniłam kilka rzeczy w ogłoszeniu na poprzedniej stronie (że kastrowany, że ogród itd). I tak, trzeba jeszcze napisać jaka jest sytuacja. No i może jaśniej o tym, że nie jest poprawnie zdiagnozowany póki co. Quote
pietrucha204 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Piromanka jeśli to nie przeszkadza to dorzucę do tego albo może lepiej drugi zrobić? możesz mi wysłać na [email protected] postaram się dzisiaj zrobić jak nie to jutro Quote
juliaikamil Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 pietrucha204 napisał(a):dobra tylko do tekstu dopiszę jeszcze o aktualnej sytuacji. dzięki Gos super Pietrzucha - dzięki, ja wybiorę jakieś zdjęcia od jamora i z wątku i wyślę do lilk_a - poproszę ją o możliwie jak najszybsze zrobienie bazarku. kasa (mam nadzieję, że DUŻO) będzie wpływała na konto fundacji jak pies z kotem, jestem z nimi w kontakcie ( tylko trzeba pamietać, że aby "odzyskać" potem kasę z ich konta trzeba na ta kwote mieć faktury na Fundację), zaraz poproszę o dane do faktury. jutro z Gos jedziemy do Radomia do dermatologa ( Gos płaci za wizytę, ja jadę swoim samochodem-na mój koszt) więc będzie dobrze, musi się udać. uszy do góry Golinku :) Quote
Piromanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 pietrucha, wysyłam Ci maile z fantami na bazar. Jest opcja KUP TERAZ, żeby szybciej kasę zebrać. Uważam, że lepiej zrobić nowy bazarek niż dokładać do poprzedniego. Quote
obraczus87 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jeśli chodzi o pakiet ogloszen to ja musze miec na mailu ([email protected]): - tekst do gołoszen wraz z namiarami - 4 zdjęcia psa - tytuł jaki ma byc w ogloszeniach podany Quote
Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Pietruszka podeslesz, bo ja moge dopiero wieczorem jak wroce z pracy i ogarne cale stado w domu Quote
obraczus87 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ati napisał(a):Pietruszka podeslesz, bo ja moge dopiero wieczorem jak wroce z pracy i ogarne cale stado w domu Martyny i tak nie ma jeszcze na necie, ale gdy bede miala gotowe dane na mailu wszystko pojdzie szybciej i łatwiej. ogłoszenia to bardzo wazna sprawa. Acha wyslalam z Kundelkowej obiecana stówke. Quote
Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 wlasnie, ogloszenia swoim tokiem, zbiorka -swoim:) Quote
obraczus87 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Moze warto zmienic info w tytule na sume jaka faktycznie jest brakująca :) Quote
Piromanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 obraczus87 napisał(a):Moze warto zmienic info w tytule na sume jaka faktycznie jest brakująca :) Dobry pomysł. tylko kto to ogarnia? Quote
zawsze.ewa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Chcę pomóc. Mogę wpłacić jednorazowo 50,00 zł. proszę o numer konta. Trzeba mu pomóc. Zostało mało czasu> Trzymam kciuki za Ciebie GOLINKU. Quote
obraczus87 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Piromanka napisał(a):Dobry pomysł. tylko kto to ogarnia? BRAKUJE 500zł, mniej wiecej. Wiadomo ze z kazdym dniem rosnie dług. Quote
Recommended Posts