Ciara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wiki to 7-letnia suka,zdrowa,po wszystkich szczepieniach z aktualną książeczką zdrowia. Właściciel musi znaleźć dla niej nowy dom z powodów rodzinnych i to jak najszybciej... Mam problemy ze wstawieniem zdjęć,spróbuję jeszcze później.Mogę przesłać na maila. Jeśli możecie-pomóżcie.Uruchomcie swoje kontakty. PIES SPRAWDZI SIĘ W KAŻDYCH WARUNKACH. DOBRZE PILNUJE POSIADŁOŚCI ALE JEST SPOKOJNY I ŁAGODNY DLA DZIECI. Właściciel nie chce oddawać psa do schorniska tylko znaleźć odpowiedzialną rodzinę. Kontakt: 607 666 678 Quote
Ciara Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 :multi:Dziękuję,jeszcze dziś postaram się przygotować banerki. Quote
brazowa1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 o matko,jaki kundel...do tego stary.Schronisko zaliczy jak nic.Własciciel nie chce,nie chce,ale wyrzuci,z bezradnoscia rozkladajac rece,w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku ,ze "przeciez szukał domu". na Kokoszki pojdzie?a,nie -doczytalam.W Elblagu dziewczyny mu boksik przygotuja... :(,gdzie spedzi reszte swoich dni. Quote
KONICZYNKA 47 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Brązowa - nie znam Cię a już Cię lubię (za szczerość). Psina raczej do Gdańskiego schronu nie trafi bo chyba jest z okolic Elbląga. Jest tam chociaż jakieś schronisko? Bo ja się nie orientuję... Quote
Ciara Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Z tego co wiem jest mieatowe schronisko,nie OTOZ-owskie nie wiem jak z Ciapkowem. Ale to jest nieważne,bo to odpowiedzialny właściciel i bardzo go kocha,jestem pewna,że go nie wyrzuci i nie odda do schroniska,bo wie,że będzie mu sie działa krzywda. Niemniej jednak szukamy domu. Quote
Yola! Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wiki jest już w nowym domku:multi:super ludzie, duży dom pod Gdynią z pięknym ogrodem, więc (jak co niektórzy mu wróżyli)nie trafi do schroniska:multi: Quote
Recommended Posts