Jump to content
Dogomania

WIKI - 7-letni owczarek niemiecki PILNIE POSZUKUJE DOMU ... ma dom

Recommended Posts

Posted

Wiki to 7-letnia suka,zdrowa,po wszystkich szczepieniach z aktualną książeczką zdrowia.
Właściciel musi znaleźć dla niej nowy dom z powodów rodzinnych i to jak najszybciej...

Mam problemy ze wstawieniem zdjęć,spróbuję jeszcze później.Mogę przesłać na maila.

Jeśli możecie-pomóżcie.Uruchomcie swoje kontakty.

PIES SPRAWDZI SIĘ W KAŻDYCH WARUNKACH. DOBRZE PILNUJE POSIADŁOŚCI ALE JEST SPOKOJNY I ŁAGODNY DLA DZIECI.

Właściciel nie chce oddawać psa do schorniska tylko znaleźć odpowiedzialną rodzinę.

Kontakt:
607 666 678

Posted

o matko,jaki kundel...do tego stary.Schronisko zaliczy jak nic.Własciciel nie chce,nie chce,ale wyrzuci,z bezradnoscia rozkladajac rece,w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku ,ze "przeciez szukał domu".

na Kokoszki pojdzie?a,nie -doczytalam.W Elblagu dziewczyny mu boksik przygotuja... :(,gdzie spedzi reszte swoich dni.

Posted

Z tego co wiem jest mieatowe schronisko,nie OTOZ-owskie nie wiem jak z Ciapkowem.
Ale to jest nieważne,bo to odpowiedzialny właściciel i bardzo go kocha,jestem pewna,że go nie wyrzuci i nie odda do schroniska,bo wie,że będzie mu sie działa krzywda.
Niemniej jednak szukamy domu.

Posted

Wiki jest już w nowym domku:multi:super ludzie, duży dom pod Gdynią z pięknym ogrodem, więc (jak co niektórzy mu wróżyli)nie trafi do schroniska:multi: