agnest Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Mamy nadzieje że odpowie. A puki co do góry niech cię widzą pięknotko Quote
agnest Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 właśnie jestem w trakcie umieszczania Quote
CoolCaty Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Oooo, to domki sie pewnie bić będą o tę ślicznotkę :) Quote
agnest Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wercia ostatnio chodzi na spacery z Boomerem. No to się zaprzyjaźniły dwa moje ulubieńce. Bardzo się polubiły. Bumera mam w sygnaturze zapraszam. Quote
agnest Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 No to mogę już napisać że Wera ma już swoją pancie. Pani przyjechała na ranczo i zakochały się w sobie. Psinka jeszcze trochę pobędzie w hotelu z przyczyn mieszkaniowych, ale pani super, przyjeżdża do niej spać na weekendy. Nareszcie Wera będzie szczęśliwa.:multi: Quote
CoolCaty Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 O matko, to wspaniale! Ta lalunia zasłużyła na sowjego własnego człowieka. W końcu będzie szczęśliwa i kochana. Quote
amalamutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 CoolCaty napisał(a):O matko, to wspaniale! Ta lalunia zasłużyła na sowjego własnego człowieka. W końcu będzie szczęśliwa i kochana. No nie wiem, jednak dziewczyna stwierdziła, że poniewaz nie może zabrac jej teraz (nie ma warunków)- nie chce, aby Wera czekała na nią do wiosny. Powiedziała, że jesli do wiosny nie znajdzie domu, to ją weźnmie. Pogmatwana historia, a Wera nadal bez domu...:placz: Quote
amalamutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 CoolCaty napisał(a):O matko, to wspaniale! Ta lalunia zasłużyła na sowjego własnego człowieka. W końcu będzie szczęśliwa i kochana. Coolkaty , czy może w Boguszycach (lu gdzie indziej) jest jakiś mały dorosły piesek. Tak do 5 kg? Mam takie "zamówienie ". Dla starszej osoby, będzie mieszkał w domku na wsi. Nie będzie żył na podwórku. Tylko najpierw muszę wysła zdjęcie tym ludziom. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Nie znamy się, ale bardzo cenię Pani działalnosc.:loveu: Quote
agnest Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Chyba się za bardzo pospieszyłam z tą "dobrą" wiadomością a czekałam dość długo. Ale może dobrze, jeżeli kobitka sama nie wie czego chce to niech się fika. Wera musi mieć najlepszy dom na świecie. Quote
ZUZANNA11 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Amalamutka, poleć proszę Skrytka. Psisko pilnie potrzebuje domu. Byłby idealny. W moim podpisie jest link. Quote
CoolCaty Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Mamy sunię ważącą około 4 kilogramów, bardzo przyjacielską, zaszczepioną, zaczipowaną. Grzeczna, miła i przytulaśna. MA około półtorej roku. Tu zdjęcia: mimi - Pokaz slajdów - Fotosik.pl Quote
agnest Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Amamlamutka co tam się dzieje u niuni? Masz jakieś nowości? Quote
asik007 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Sunia znalazła domek. O szczegóły poprosimy amalamutkę. Quote
agnest Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Ma panią, bardzo kochającą, jeszcze czekamy na podpisanie umowy. I wtedy już zdjęcia z nowego domku. :multi: Quote
nika28 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
ZUZANNA11 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :loveu: A ja proszę o zainteresowaie Toffinem, z mojego podpisu. Quote
agnest Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Wczoraj Wercia wyjechała z nową panią do domu. Czekam teraz tylko na zdjęcia. Niej jej będzie najlepiej na świecie. Quote
amalamutka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 agnest napisał(a):Wczoraj Wercia wyjechała z nową panią do domu. Czekam teraz tylko na zdjęcia. Niej jej będzie najlepiej na świecie. U aroliny będzie jej cudnie. Obie są zakochane w sobie , była to miłoś od pierwszego wejrzenia. Karolina przyjechała do mnie na konie i poszła na spacer z nami i z Wercią. Agnest- udało się kolejny psiak ma domek!!! A który to już psiak z mojego hotelu? Musimy policzyc.:multi: Quote
Recommended Posts