Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wątek Kory tez lezy... :-(
Zajrzalam tu kiedys i całkiem zapomnialam o Korze, bo wątek gdzies sie zapadł głęboko.
Przykro mi, ze na razie nie pomoge finansowo, bo ostatnio mam strasznie pod górke.

Posted

[quote name='bela51']Wątek Kory tez lezy... :-(
Zajrzalam tu kiedys i całkiem zapomnialam o Korze, bo wątek gdzies sie zapadł głęboko.
Przykro mi, ze na razie nie pomoge finansowo, bo ostatnio mam strasznie pod górke.[/QUOTE]

Bellu dziękuję ,że jesteś to też bardzo ważne :)

Posted

Ja też zauważyłam, że w rozliczeniach jest bałagan. Sierpień nie rozliczony, w kwietniu moja wpłata też nie została odnotowana, a ja regularnie, najpóźniej do 3 każdego miesiąca robię przelewy.

Posted

Kora wiedzie życie wiejskie pod lasem:-)...bryka jak szalona...nie spoufala się z każdym psem z hotelu...tzn.przejęła ludzką cechę...nie każdego lubię.Nie z każdym się bawię...zdecydowanie woli większych towarzyszy zabawy np.mojego Borysa(owczarek szkocki).Psy mikro nie koniecznie...jeśli ta urodziwa panna pozwoli mi na to i będzie cokolwiek w bez ruchu zrobię jej nową sesję foto....

• 1 month later...
Posted

Był Pan zobaczyć Korę.Nie wiem czy się odzywał po wizycie?Podobała się.Przynajmniej robił takie wrażenie.....Kora nawet wykazała się dość sporym spokojem-była na lince.Reagowała na siad......

Posted

Domek wydaje się fajny , pan jechał 180 km , żeby Korę zobaczyć , miał zdjęcia poprzedniego psiaka , opowiadał co z nim robił , co pies umiał . Wygląda fajnie , oby tylko się zdecydował .

Posted

mozeby sie odezwac do niego? ostatnio byla ta sama akcja z innym psem zadzwonilo sie do ludzi i okazalo sie ze naprawde nie mieli glowy zeby zadzwonic[quote name='Anja2201']Niestety pan nie odezwał się już :(

Później wyliczę dokładnie ile długu ma Kora .[/QUOTE]