NusiaiJa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 apropos amorów...to dziś w schronisku na amory największą ochotę miał Muszkieter........ ....poduszka wyciągnięta przed budę...rozdarta....i wymiętoszona ze wszystkich...na wszystkie strony ;-) hop Koruś na pierwszą! Quote
Donka5 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 W najbliższym czasie postaram się o wiosenne zdjęcia Kory :-). Quote
Tymonka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 U Kory niestety cisza i na wątku i w ogłoszeniach , nie wiem jak ją dalej utrzymywać , deklaracji 0 , a ja mam coraz większe problemy , żeby za nią płacić , może cioteczki pomogą ?? Bo ja już nie wiem co z Korą zrobić , w tej chwili kora ma ponad 250 zł długu. Quote
Basia1968 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Aneczko kurcze może trzeba porozsyłać zaproszenia do ludzi - chociaż po kilka złotych żeby wpłacać. Przykro mi bardzo. Quote
Tymonka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Basiu , rozsyłałam , zapraszałam , ale wiesz na dogo jest mnóstwo bardziej potrzebujących bid , ciężko uzbierać na zdrowego psa , który jest bezpieczny , do tej pory opłacam Korę sama , ale teraz mam gorszą sytuację finansową i dlatego te długi . Quote
Basia1968 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 tylko się nie załamywać. Nie T jedna jesteś w dole - ja również - doszły mi dwa psiaki i jestem utopiona/są w hoteliku, a koszt ich pobytu to 690 zł miesięczne!! plus karma/ ja chyba padne. Troszkę luydzie pomogą a z resztęą trzeba jakoś dać radę. Aniu jakieś bazarki może, Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ja mam nadal ciuszki od Basi. Aniu dasz radę zrobić bazarek? Będzie na Korę i psiaki Basi w Mielcu? Quote
Tymonka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Wiem Basiu , staram się , na szczęście Kora ma wspaniałe DT które rozumie że czasem spóźniam się z zapłaceniem . U twoich psiaków byłam ,ale też nie mogę za wiele pomóc . Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [CENTER] Uwaga paskudna reklama :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14377498#post14377498"][IMG]http://i41.tinypic.com/t7fime.png[/IMG][/URL] Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy. Za jedynie [B][U]10 zł[/U][/B] możecie otrzymać: • Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi) • Banerek • Ogłoszenia na 57 stronach! [B]Co nas wyróżnia?[/B] * cena- w komplecie taniej * teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce * ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski. Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze. + inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy. Pozdrawiam ;)[/CENTER] Quote
Tymonka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Aniu wystawie , ale musisz min jakoś te ciuchy podrzucić . Quote
Tymonka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Ciotki , błagam o pomoc dla Kory , mamy dług ja nie jestem w stanie sama dalej płacić , jeśli szybko nie uzbieramy na dług za DT nie wiem co stanie się z Korą :( Quote
IVV Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pilnie potrzebne deklaracje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Tak mi przykro...sama mam jeszcze długi po benkach ,które już w domkach!Niestety nie mogę pomóc inaczej niż podnosząc! Bazarki też pomogę podnosić...szkoda sunieczki ...bardzo ładny psiak! Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Nie mam tylko pojęcia czemu nikt jej nie chce ,żadnego odzewu z ogłoszeń nie ma . Quote
yoko100 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ja moge jednarozowo wplacic 10 zl tylko prosze numer konta Quote
Piromanka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja też jednorazowo wpłacę 10 zł. Poproszę numer konta. Gdyby tak każdy z dogo wpłacił po 10 lub 5 zł to problemu nie byłoby. Ile aktualnie długu ma Kora? Quote
Piromanka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No to dawaj numer konta - przeleję 10 zł i pomyślę nad fantami na bazark. Dług musimy jak najszybciej spłacić. Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [QUOTE]ja moge jednarozowo wplacic 10 zl tylko prosze numer konta[/QUOTE] [QUOTE]No to dawaj numer konta - przeleję 10 zł i pomyślę nad fantami na bazark. Dług musimy jak najszybciej spłacić.[/QUOTE] Bardzo dziękuję za pomoc , konto już wysłane . Quote
Piromanka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Aniu, kaska już przelana. Proponuję wpisać na pierwszej stronie dużymi czeronymi literami ile wynosi dług i zrobić widoczne rozliczenie z wpłat. Czy oprócz wpisów na wątkach wysyłałaś PW z prośbą o drobne wpłaty do ludzi? Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Właśnie wysyłam . Na pierwszej już wpisałam . Quote
Recommended Posts