ocelot Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Akurat my na maksa Majku pomagamy. Zapominając często o priorytetach. Np. dzieciach. aaaaaa gdyby kogoś to interesowalo Anja urodziła Julka:):):):) Quote
Finlora Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='ocelot'] aaaaaa gdyby kogoś to interesowalo Anja urodziła Julka:):):):)[/QUOTE]Gratulacje dla młodej mamy :) Quote
obraczus87 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Gratuluję :) trzymajcie się cieplutko :) !!! Quote
pola53 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 (edited) [quote name='ocelot']Chyba przesadzacie kochani? Szkoda, ze nie ma kto długu po niej u Donki spłacić. Bo z tego co pamietam Agata tylko się wywiązywała do końca z deklaracji. A dług jest ho ho duży.[/QUOTE] Ja płaciłam i płacę regularnie. Cieszę się, że piesek ma dom. Nie jest dla mnie ważne ile wizyt się odbyło. Dziewczyny pomagają i nie można ich zostawić z długiem samym sobie. Podziwiam Anję, że mimo wysokiej ciąży dalej pomaga. Dajcie już spokój, pomóżcie raczej spłacić ten dług, skoro tak wam na psie zależy. [B]Anja[/B], [B]najszczersze gratulacje[/B], wreszcie doczytałam wątek do końca. Edited August 17, 2013 by pola53 Quote
majku33krakow Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 ja wysłałem 97zł na dług misia i kaja zaległy mój(250zł było) Quote
ocelot Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='pola53']Oooo,, przepraszam, ja płaciłam i płacę regularnie. Cieszę się, że piesek ma dom. Nie jest dla mnie ważne ile wizyt się odbyło. Dziewczyny pomagają i nie można ich zostawić z długiem samym sobie. POdziwiam Anję, że mimo wysokiej ciąży dalej pomaga. Dajcie już spokój, pomóżcie raczej spłacić ten dług, skoro tak wam na psie zależy.[/QUOTE] ja już przepraszałam, że pominęłam wpłacających, bo nie sledzę dokładnie deklaracji w wpływów Kory. A Anja ma już synka:) Quote
pola53 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='ocelot']ja już przepraszałam, że pominęłam wpłacających, bo nie sledzę dokładnie deklaracji w wpływów Kory. A Anja ma już synka:)[/QUOTE] To ja przepraszam, gorąca ze mnie głowa czasami. Doczytałam wątek do końca i już wszystko wiem :). Pozdrowienia. Quote
Tymonka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='majku33krakow']ja wysłałem 97zł na dług misia i kaja zaległy mój(250zł było)[/QUOTE] Majku to jest wątek Kory , Misia i Kaja dawno są w swoich domach i nie mają długu , więc te pieniądze nie są im do niczego potrzebne :roll: [quote name='pola53']Ja płaciłam i płacę regularnie. Cieszę się, że piesek ma dom. Nie jest dla mnie ważne ile wizyt się odbyło. Dziewczyny pomagają i nie można ich zostawić z długiem samym sobie. Podziwiam Anję, że mimo wysokiej ciąży dalej pomaga. Dajcie już spokój, pomóżcie raczej spłacić ten dług, skoro tak wam na psie zależy. [B]Anja[/B], [B]najszczersze gratulacje[/B], wreszcie doczytałam wątek do końca.[/QUOTE] Dziękuję :) Wizyta jeszcze jedna będzie , ale nie teraz , ja mam malutkie dziecko , a Ocelot na głowie wszystkie psy bo ja z domu teraz nie wychodzę . Quote
majku33krakow Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 pieniądze są twoje anja ,może przekaż na dług kory?trudno mi doradzać. Quote
Tymonka Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 (edited) [quote name='majku33krakow']pieniądze są twoje anja ,może przekaż na dług kory?trudno mi doradzać.[/QUOTE] ty zdecyduj na jakiego psa to przeznaczyć , ja nie mogę dysponować czyimiś pieniędzmi . Kasa na moim koncie (97,20zł ) , czekam na decyzję :) Edited August 19, 2013 by Anja2201 Quote
majku33krakow Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ania o co chodzi z tym długiem kory,pokryłas go sama czy pomógł ci ktoś? Quote
pola53 Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 To ile nam jeszcze zostało do spłacenia? Wysłałam dziś swoją stałą za luty. Quote
Tymonka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='pola53']To ile nam jeszcze zostało do spłacenia? Wysłałam dziś swoją stałą za luty.[/QUOTE] 862 ,80zł .Dzięki :):) Quote
pola53 Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 No to jeszcze nam trochę zostało. Ale to już nie 1500 :) Quote
Finlora Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Zrobiłam dziś przelew za sierpień. Anju, ile jeszcze tego zostało? Quote
Tymonka Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Finlora']Zrobiłam dziś przelew za sierpień. Anju, ile jeszcze tego zostało?[/QUOTE] Na bieżąco uzupełniam post rozliczeniowy , wszystko jest :) ,zostało 662,82zł Quote
Finlora Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 [quote name='Anja2201']Na bieżąco uzupełniam post rozliczeniowy , wszystko jest :) ,zostało 662,82zł[/QUOTE]To już odrobinę bliżej niż dalej :) Quote
pola53 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Witajcie Ile nam jeszcze zostało do splacenia? Nie mogę się odnaleźć w tym poście rozliczeniowym. Wiem, że obiecałam bazarek, ale z czasem krucho. Może uda mi się coś zdzialać w ferie. Mam ferie jako pierwsza w tym roku. Quote
pola53 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 No to już bliżej jak dalej :). A jak się sunia miewa? Masz jakieś wieści? Quote
pola53 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Dziewczyny, przepraszam, chyba znowu wyslałam pieniądze na dług Kory na stare konto. Czy mogłabym dostać numer nowego konta jeszcze raz? Pracuję na dwa etaty i czasem trudno mi się we wszystkim połapać. A juz zupełnie nie mogę się odnaleźć na tym forum. Wiem, ze lepiej teraz chodzi, ale znaleźć coś to jest masakra. Quote
Tymonka Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Pola , ale pieniądze od Ciebie dotarły , wiec chyba dobrze wysłałaś :) Quote
Finlora Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ja dopiero w piątek puściłam przelew za styczeń. Już coraz bliżej końca :) Quote
pola53 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Dziewczyny, przepraszam, chyba znowu wyslałam pieniądze na dług Kory na stare konto. Czy mogłabym dostać numer nowego konta jeszcze raz? Pracuję na dwa etaty i czasem trudno mi się we wszystkim połapać. A juz zupełnie nie mogę się odnaleźć na tym forum. Wiem, ze lepiej teraz chodzi, ale znaleźć coś to jest masakra. No to dobrze. Czasem się gubię w tym wszystkim :). Pozdrawiam Quote
Recommended Posts