Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='ocelot']Chyba przesadzacie kochani?
Szkoda, ze nie ma kto długu po niej u Donki spłacić. Bo z tego co pamietam Agata tylko się wywiązywała do końca z deklaracji. A dług jest ho ho duży.[/QUOTE]
Ja płaciłam i płacę regularnie. Cieszę się, że piesek ma dom. Nie jest dla mnie ważne ile wizyt się odbyło. Dziewczyny pomagają i nie można ich zostawić z długiem samym sobie. Podziwiam Anję, że mimo wysokiej ciąży dalej pomaga. Dajcie już spokój, pomóżcie raczej spłacić ten dług, skoro tak wam na psie zależy.

[B]Anja[/B], [B]najszczersze gratulacje[/B], wreszcie doczytałam wątek do końca.

Edited by pola53
Posted

[quote name='pola53']Oooo,, przepraszam, ja płaciłam i płacę regularnie. Cieszę się, że piesek ma dom. Nie jest dla mnie ważne ile wizyt się odbyło. Dziewczyny pomagają i nie można ich zostawić z długiem samym sobie. POdziwiam Anję, że mimo wysokiej ciąży dalej pomaga. Dajcie już spokój, pomóżcie raczej spłacić ten dług, skoro tak wam na psie zależy.[/QUOTE]

ja już przepraszałam, że pominęłam wpłacających, bo nie sledzę dokładnie deklaracji w wpływów Kory.
A Anja ma już synka:)

Posted

[quote name='ocelot']ja już przepraszałam, że pominęłam wpłacających, bo nie sledzę dokładnie deklaracji w wpływów Kory.
A Anja ma już synka:)[/QUOTE]

To ja przepraszam, gorąca ze mnie głowa czasami. Doczytałam wątek do końca i już wszystko wiem :). Pozdrowienia.

Posted

[quote name='majku33krakow']ja wysłałem 97zł na dług misia i kaja zaległy mój(250zł było)[/QUOTE]
Majku to jest wątek Kory , Misia i Kaja dawno są w swoich domach i nie mają długu , więc te pieniądze nie są im do niczego potrzebne :roll:

[quote name='pola53']Ja płaciłam i płacę regularnie. Cieszę się, że piesek ma dom. Nie jest dla mnie ważne ile wizyt się odbyło. Dziewczyny pomagają i nie można ich zostawić z długiem samym sobie. Podziwiam Anję, że mimo wysokiej ciąży dalej pomaga. Dajcie już spokój, pomóżcie raczej spłacić ten dług, skoro tak wam na psie zależy.

[B]Anja[/B], [B]najszczersze gratulacje[/B], wreszcie doczytałam wątek do końca.[/QUOTE]

Dziękuję :)

Wizyta jeszcze jedna będzie , ale nie teraz , ja mam malutkie dziecko , a Ocelot na głowie wszystkie psy bo ja z domu teraz nie wychodzę .

Posted (edited)

[quote name='majku33krakow']pieniądze są twoje anja ,może przekaż na dług kory?trudno mi doradzać.[/QUOTE]

ty zdecyduj na jakiego psa to przeznaczyć , ja nie mogę dysponować czyimiś pieniędzmi .

Kasa na moim koncie (97,20zł ) , czekam na decyzję :)

Edited by Anja2201
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

[quote name='Finlora']Zrobiłam dziś przelew za sierpień. Anju, ile jeszcze tego zostało?[/QUOTE]

Na bieżąco uzupełniam post rozliczeniowy , wszystko jest :) ,zostało 662,82zł

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Witajcie

Ile nam jeszcze zostało do splacenia? Nie mogę się odnaleźć w tym poście rozliczeniowym. Wiem, że obiecałam bazarek, ale z czasem krucho. Może uda mi się coś zdzialać w ferie. Mam ferie jako pierwsza w tym roku.

• 4 weeks later...
Posted

Dziewczyny, przepraszam, chyba znowu wyslałam pieniądze na dług Kory na stare konto. Czy mogłabym dostać numer nowego konta jeszcze raz? Pracuję na dwa etaty i czasem trudno mi się we wszystkim połapać. A juz zupełnie nie mogę się odnaleźć na tym forum. Wiem, ze lepiej teraz chodzi, ale znaleźć coś to jest masakra.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dziewczyny, przepraszam, chyba znowu wyslałam pieniądze na dług Kory na stare konto. Czy mogłabym dostać numer nowego konta jeszcze raz? Pracuję na dwa etaty i czasem trudno mi się we wszystkim połapać. A juz zupełnie nie mogę się odnaleźć na tym forum. Wiem, ze lepiej teraz chodzi, ale znaleźć coś to jest masakra.

No to dobrze. Czasem się gubię w tym wszystkim :).

Pozdrawiam