Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikusiovatamiłośniczka:) napisał(a):
Nika jest leniwa jak nie wiem ...xd
może mi się uda coś ją jeszcze nauczyć . .. pozdro . ;)

No to tu się nasze psiury różnią. Fredka musi mieć non stop coś do roboty ;)
Na pewno się uda :)

Dziękuję wszystkim za odwiedziny :)
<<>><<>><<>><<>><<>>
Od niedzieli Fredka ma cieczkę. Ehh... Mam nadzieję, że to będzie ostatnia. Rozmawiałam z rodzicami na temat sterylizacji. Ojcu to tam wszystko jedno, ale mam oczywiście wie swoje i nie chce się zgodzić, uważa, że lepsze będą zastrzyki z hormonami czy coś takiego, no wiecie, żeby przesunąć cieczkę. Ja o tym czytałam, o tych zastrzykach, ale martwi mnie, że jest większe ryzyko ropomacicza :/ No zobaczymy jeszcze, mam nadzieję, że ją przekonam, w końcu tyle razy mi powtarzała, że to mój pies i ja mam o niego dbać, to chyba na takie decyzje mam jakieś wpływ ;)
No i jestem duuuuuuumna z Fredki, bo byłyśmy na spacerku(co prawda w pobliżu domu, dalej nie chcę odchodzić, bo jeszcze jakieś zakochane psy nas zaatakują ::diabloti: ) spotkałyśmy znajomą labradorkę Beze i Fredkę można było odwołać! Normalnie wołam a ona przychodzi :D Jakiś sen. Cieszę się, mam nadzieję, że to nie jakieś przejściowe posłuszeństwo :p
We wtorek poprawiam religię :evil_lol: muszę koniecznie napisać jedną klasówkę na 5 i mam nadzieję, że pozwoli mi poprawić jakąś modlitwę :p w końcu nie mogę mieć tej dwójki... Ogólnie się cieszę, bo ze spr. z matmy dostałam 4 :multi: i tym samym mam pewną 4 na koniec roku! Nigdy bym nie pomyślała :) No i jeszcze angielski muszę jakoś podciągnąć. W środę klasówka, muszę ją napisać na 5 ;)
No, rozpisałam się :D Fotki, jakieś podwórkowe może wstawię, na razie pada deszcz i siedzimy w domu ;)

Posted

Gratulecje za matme, podziwiam:D

I gratulacje dla fredki, ale może to wiek...wyrasta z głupotki?:P Bo generalnie Shira też coś ostatnio grzeczniejsza jest przy psach:P... albo one tak na pogodę :D

A co do sterylki przydał by się twojej mamie mój wet;). On zawsze zaznacza że sterylizacja jest dobra... zabezpiecza suke przed rakiem a przynajmniej zmniejsza jego ryzyko. :) U mnie w domu też byli przeciwni ale się natłumaczyłam im naopowiadałam i się udalo. Wiedzą już po co to:)

Posted

Na szczęście ja problemu z odwołaniem nigdy nie miałam (no chyba, że suka w cieczce), ale na starość się robi jeszcze większym mamim synkiem i ciągle tylko noga, noga, noga. Zawsze znajdą się jakieś plusy i minusy.
A 4 z matmy gratuluje, bo nigdy nie miałam (no raz, w 4 kl), ale ogólnie zawsze 3. U mnie też już się zaczął gorący okres, zwłaszcza, że koniec gimnazjum i wszystkim zależy na ocenach. Jestem bardziej ścisłowcem (biologia, chemia) więc troche leże z historią, a matematyka po prostu genetycznie mi nie wychodzi :lol:

http://img52.imageshack.us/img52/1258/066ki.jpg a z Cielaczka zrobił się jeszcze większy buszmen :cool3:

Posted

Hej Wszystkim :hand:
Dziękuję za odwiedziny oraz gratulacje z 4 z matmy :)
Co do sterylizacji, jeszcze z mamą nie gadałam, ale chyba wyjące towarzystwo zza bramy ją przekona, że coś z tym trzeba zrobić ;)
Fotki podwórkowe wstawię jak zajrzę do wszystkich galerii ;)