Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu się wzięłam i nauczyłam Fredkę czegoś nowego :multi:.
Tą wspaniałą rzeczą jest...Otwieranie szuflady :evil_lol:. Tutaj filmik:
YouTube - Otwieranie szuflady

A tak w ogóle zauważyłam, że w filmie Cielakowe perypetia YouTube usunęło muzykę :shake:. Na szczęscie dobrałam do niej kolejną, ba-owa piosenka tak mi wpadła w ucho, ze stała się moim numerem jeden ;). Za kilka minut YT powinno wgrać muzykę.

Posted

bianka19 napisał(a):
Wspaniały filmik :multi::multi: :loveu:
Mądra sunia :loveu::cool3:

Dziękujemy :loveu:. Dodam, że nauczyła sie tego w 30 minut! (dwa 15 minutowe treningi)
Wychwaliłam Fredkę więc czas na wychwalenie YouTube :evil_lol:. W koncu wgrał nam muzykę! Więc Cielakowe perypetia po raz drugi-tym razem z muzyką
YouTube - Cielakowe Perypetia ;)

Posted

łapeczek napisał(a):
czesc :****
fajny filmik;p
zapraszamy na dzisiejsza porcje zdjec BC

Hej :hand:
Dziękujemy
JUż byłyśmy i się borderkiem pięknym zachwycałyśmy(a ja znowu rymuję)

Clandestine napisał(a):
Zgadzam się, chcemy sztuczki :D Bo sami nie umiemy :diabloti:

Oj...To nie ładnie. Ale na prawdę? Coś nie chcę mi się wierzyć :evil_lol:.

Czarnulka napisał(a):
Fajne filmiki ;)

Dziękujemy :multi:

Posted

Spełniłam Wasze życzenie. Ale tylko w połowie. Dzisiaj znalazłam stare frisbee mojego poprzedniego psa i postanowiłam pobawić się trochę z Fredką. No i rzecz jasna cała zabawa była nagrywana więc teraz filmik.
Oprócz moich fatalnych rzutów i nie oddawającej talerzyka Fredki znalazły się również nasze obroty(można porównać z wcześniejszym filmikiem, na którym prezentowałam naukę obrotów-teraz idzie nam 100 razy lepiej :multi:) Jest też sztuczka 'kolanko' no i od czasu do czasu 'puść' jak Fredka nie chcę oddać talerza. No i muzyka, która weszła za pierwszym razem :multi:. Trochę się napracowałam przy tym filmie, na początku nudne, ale później coraz ciekawsze, mam nadzieje, że końcówka się spodoba, bo mi się bardzo podoba, chociaż była tylko i wyłącznie przypadkiem. No dobra. Wielkie całusy dla tych, co to wszystko przeczytali, a teraz filmik. :p

YouTube - frisbee

;););)

Posted

gordonowa napisał(a):

Dziękujemy za odwiedziny:multi:

Karola&Karmel napisał(a):
śliczna ;)

Czarnulka napisał(a):
fajny filmik ;)
\

agaciaaa napisał(a):
http://images37.fotosik.pl/189/621a5b6e3dcd3e48med.jpg żaba jest genialna :evil_lol: :loveu:

Fajny ten filmik z frisbee :)

Wielkie dzięki!
Jutro albo dziś wieczorem postaram się o nowe fotki ;). A tak w ogóle dzisiaj czwartek, jutro piątek i weekend! Nie wiem jak innym, ale mi szybko te tydzień zleciał :p
Pozdrawiamy.

Posted

Hej! Super filmiki fajnie zrobiony ten z frisbe:cool3:. Gratulacje sztuczki z szufladą naucz ja jeszcze zamykania i szykowania ciuchów na rano:evil_lol:.
Ja bym chciała Shire nauczyć gaszenia światła:razz: Ale kontakt mamy trochę wysoko:nonono2:

Posted

Czarnulka napisał(a):
Hej wam ;)
http://images39.fotosik.pl/191/65e3df5a01452b98med.jpg Najlepsza do zabawy jest skarpeta ;)

http://images44.fotosik.pl/194/b8adff478d1cacf4med.jpg Jaki kochany pyszczek :loveu:

O tak, skarpetki to to, co lubimy :evil_lol:

sunshine napisał(a):
Hej! Super filmiki fajnie zrobiony ten z frisbe:cool3:. Gratulacje sztuczki z szufladą naucz ja jeszcze zamykania i szykowania ciuchów na rano:evil_lol:.
Ja bym chciała Shire nauczyć gaszenia światła:razz: Ale kontakt mamy trochę wysoko:nonono2:

Ogólnie Maker mi często płata figle więc film niezawsze jest taki jakbym chciała, ale i tak bardzo dziękuję!
Zamykania szuflady sie uczymy a z tymi ubraniami dobry pomysł :evil_lol:.
Jeszcze urośnie, a wtedy będzie Ci znienacka zgaszała światło :diabloti:.
:bluepaw:
A teraz się pochwalę moją kolejną samodzielnie wykonana sygnaturą :cool3:
Moje wrażenie-ciut lepsza od tamtej, obydwie robiłam na Picassie bez niczyjej pomocy jednak ta nowa chyba trochę lepsza. Szkoda tylko, że napis jest słabowidoczny. Spróbuję to jeszcze poprawić :roll:.
A teraz porównanie:
Stara:

Nowa:

A Wy co sądzicie o mojej 'profesjonalnej' sygnaturze :evil_lol:?

Posted

Minerva napisał(a):
O tak, skarpetki to to, co lubimy :evil_lol:

Ogólnie Maker mi często płata figle więc film niezawsze jest taki jakbym chciała, ale i tak bardzo dziękuję!
Zamykania szuflady sie uczymy a z tymi ubraniami dobry pomysł :evil_lol:.
Jeszcze urośnie, a wtedy będzie Ci znienacka zgaszała światło :diabloti:.
:bluepaw:
A teraz się pochwalę moją kolejną samodzielnie wykonana sygnaturą :cool3:
Moje wrażenie-ciut lepsza od tamtej, obydwie robiłam na Picassie bez niczyjej pomocy jednak ta nowa chyba trochę lepsza. Szkoda tylko, że napis jest słabowidoczny. Spróbuję to jeszcze poprawić :roll:.
A teraz porównanie:
Stara:

Nowa:

A Wy co sądzicie o mojej 'profesjonalnej' sygnaturze :evil_lol:?

Sygnaturka śliczna tylkojakaś mało wyraźna?:hmmmm: