Jump to content
Dogomania

Atrakcyjna blondynka (nie) do wzięcia-Fregata Sfora znad Jeziora-Fredka

Recommended Posts

Posted

Clandestine napisał(a):
Ale wesołe fotki dzisiaj :D Brzuch i koła czarne jak zawsze w deszczowy dzień xD Maurice też tak ma, że jak wyjdzie z wody, albo zrobi 'poo' to biega jak opętany :shake: :evil_lol:

A jak :razz:. To dowód, że ma się prawdziwego goldena-brudzi się, pływa i ma ADHD :evil_lol:.

Pestka napisał(a):
Ale brudna :diabloti:
Mój wyglądał podobnie :D
A foty wcale nie tak bardzo rozmazane ;)

Az sama się zdziwiłam, że dzisiaj fotki nie są aż takie rozmazane :cool3::cool3:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka19 napisał(a):
Wolę być ciotką Cezikową :mad: :evil_lol:
Super zdęcia tego Twojego szczęśliwego , szalonego diabełka :loveu:

No cóż, ciotko Cezikowa-będziesz ciotką Cezikową :evil_lol:.

Pestka napisał(a):
To może dobre ustawienia miałaś?

Nic nie zmieniałam sama a nie sądze żeby mi ktoś w aparacie grzebał-zawsze robię na Auto.
Chociaz ostatnio mój kot się koło niego kręcił, muszę przeprowadzić śledztwo w tym celu :eviltong:.
Wydaje mi się, że stabilniej trzymam aparat...Chociaż...Sama nie wiem, dobrze, ze foty wyglądają normalniej.
:bluepaw:
A tak w ogóle, ponieważ jutro jutro ostatni dzień wakacji (muszę w końcu dokupić tego, czego mi brakuję) więc dzisiaj będzie...ok.60 fot :razz::razz::razz:.
Trzeba robić zapasy na zimę, bo im zimnij tym mi się bardziej nie chcę chodzić :eviltong:. Po za tym idę do nowej szkoły i chciałabym od początku nałapać sobie dobrych ocen, miec dobrą opinię u nauczycieli, odrabiać prace domowe(bleeee... Ale zawsze mogę w nocy :diabloti:). Z tych właśnie powodów fot może być mniej niż zwykle... Jednak na dogomanię będę wchodziła! Chociażby w nocy. Ale zaraz, zaraz. W nocy to ja miałam odrabiać lekcje :lol::roll:.
Foty za jakąś godzinę będą, bo jeszcze nawet fotosika nie włączyłam :roll:.

Posted

Minerva napisał(a):
No cóż, ciotko Cezikowa-będziesz ciotką Cezikową :evil_lol:.

Nic nie zmieniałam sama a nie sądze żeby mi ktoś w aparacie grzebał-zawsze robię na Auto.
Chociaz ostatnio mój kot się koło niego kręcił, muszę przeprowadzić śledztwo w tym celu :eviltong:.
Wydaje mi się, że stabilniej trzymam aparat...Chociaż...Sama nie wiem, dobrze, ze foty wyglądają normalniej.
A tak w ogóle, ponieważ jutro jutro ostatni dzień wakacji (muszę w końcu dokupić tego, czego mi brakuję) więc dzisiaj będzie...ok.60 fot :razz::razz::razz:.
Trzeba robić zapasy na zimę, bo im zimnij tym mi się bardziej nie chcę chodzić :eviltong:. Po za tym idę do nowej szkoły i chciałabym od początku nałapać sobie dobrych ocen, miec dobrą opinię u nauczycieli, odrabiać prace domowe(bleeee... Ale zawsze mogę w nocy :diabloti:). Z tych właśnie powodów fot może być mniej niż zwykle... Jednak na dogomanię będę wchodziła! Chociażby w nocy. Ale zaraz, zaraz. W nocy to ja miałam odrabiać lekcje :lol::roll:.
Foty za jakąś godzinę będą, bo jeszcze nawet fotosika nie włączyłam :roll:.

Ja będę troszkę rzadziej niż zwykle :diabloti: Czekamy na fotki :loveu:

Posted

Clandestine napisał(a):
Ja będę troszkę rzadziej niż zwykle :diabloti: Czekamy na fotki :loveu:

Zapewne też Cię szkoła będzie ograniać :razz:...
bianka19 napisał(a):
Super , bardzo się ciesze Jupi :eviltong: :multi: :evil_lol:
I czekam na zdjęcia :loveu:

Z tymi zdjęciami to właśnie problem-fotosikowi załadowanie jednego zdjęcia zajmuje minutę :crazyeye:. Pierwszy raz taki żółwiowy sie zrobił... Nie wiem co znim...Coraz gorzej mu :evil_lol:. Fotki będą tak na 16.20/16.30

Posted

łapeczek napisał(a):
hejo co tam slychac?

Nudy, raczej nic ciekawego się nie dzieje. Ostatnio nie ma zaczepliwych dzieci na spacerach...
No i we wtorek do szkoły, tragedia :placz:.
Aha, no i mała zmiana planów, zdjęcia będą za jakieś 2 godziny, bo mam nagłą sprawę do załatwienia na mieście i trochę mi się zejdzie...

Posted

Minerva napisał(a):
Nudy, raczej nic ciekawego się nie dzieje. Ostatnio nie ma zaczepliwych dzieci na spacerach...
No i we wtorek do szkoły, tragedia :placz:.

U mnie tez nic sie niedzieje :] Hehe
no co zrobiimy takie juz jest zycie ja tez nie chce a bede musiala tez isc:diabloti:

Posted

"No co? Łapy myję. Czego mi robisz zdjęcia podczas kąpieli?"

"Pańcia! Znalazłam wodę! No chodź tutaj ty żółwiu!"

"Przyszłaś już? To ja idę do wody!"

Posted

"Przyszłam ci powiedzieć, że w wodzie jest super, ty tu siedź i czekaj, ja jeszcze umoczę łapki i leziemy gdzie indziej, bo nudno sie tu robi"

"Zdecydowałam, że jeszczę się popluskam, ty siedź i rób mi zdjęcia, bo jestem piękna i dobrze o tym wiesz..."

Posted

Fredka chciała się upodobnić do swoich krewnych(ci z tyłu) i zadecydowała, że zgodzi się na zdjęcie na ich tle :eviltong:

Później chciała się wyróżnić i stwierdziła, że umie stać na dwóch bocznych łapach :razz:

A następnie była sobą i znalazła kałużę w której się wytaplała :loveu:

Posted

Uszy:loveu::loveu::loveu:

Po skończonym spacerku czas odpocząć.
No dobra, to już koniec, nareszcie :eviltong:. Zapewne w to nie uwierzycie, ale cała poprzednia strona jest zalepiona fotkami :cool3::cool3::cool3:. Jak ktoś nie wierzy to niech sprawdzi :cool1:.

Posted

Na ostatnim zdjęciu w szybie odbił się tzw Elton :D Też mam takiego, tylko żółtego xD A zdjęcia hmm... :roll: Meeega :diabloti: :loveu: :loveu: Maurice też oglądał i mu się podobają :evil_lol:

Posted

łapeczek napisał(a):
sliczna jest :)

Dziękujemy :loveu:

Clandestine napisał(a):
Na ostatnim zdjęciu w szybie odbił się tzw Elton :D Też mam takiego, tylko żółtego xD

Ten co się odbił to akurat nie należy do mojej rodziny tylko o ile się nie mylę do elektryka, który nam dzisiaj światło podłączył na dworzu.
Może ja wytłumaczę-tu gdzie mieszkam obecnie, wprowadziłam się dość niedawno i no nie wszystko jest zrobione :roll:, np.mimo moich ciągłych próźb i gróźb nie jesteśmy ogrodzeni od tyłu i cielak non stop tam łazi :shake:.

Clandestine napisał(a):
A zdjęcia hmm... :roll: Meeega :diabloti: :loveu: :loveu: Maurice też oglądał i mu się podobają :evil_lol:

Bardzo się cieszymy :p.