Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od jamora...:(

"jamor" napisał(a):
A ciekawe kiedy ksiazeczka LADY do mnie dotrze, bo jakos z bieguna północnego na pieszo idzie. Dam jeszcze tydzien i jak nie bedzie to robie full szczepienia, wscieklizna , i wirusówki, te z górnej półki

Posted

Monday napisał(a):
od jamora...:(

jak mi obiecuje Magda......i nic z tego
kasy nie mam nic nawet na benzynę teraz
jutro zadzwonię znowu do niej

jak wiem
jamor mógłby mieć problemy, że ma psa nieszczepionego
nie ma książeczki nie ma szczepienia
wiem wiem

Posted

to moze niech jamor zrobi te szczepienia...wg Magdy były one chyba w listopadzie, na sam odjazd od niej...jeszcze pół roku by były ważne....ale jakby co, to wiecie - jamor MUSI mieć poszczepione psiaki.

Posted

[quote name='wiking042']... :angryy: ...

Jakby co, napiszcie mi przed 01 kwietnia, gdybym Jamorowi, oprócz opłaty za hotel i opłaty za robaki, miał przelać jeszcze jakieś pieniądze za szczepienia.

Poza tym od Monday Lady dostała 58zł z bazarku. Super! Dzięki! :lol:
http://www.dogomania.pl/threads/144235-Lady-ju%C5%BC-dwa-lata-jest-na-lodzie......?p=16410490&viewfull=1#post16410490

No to piszemy:

[quote name='"jamor"'][Lady ma załoznona ksiazeczke, została zaczepiona przeciw wsciekliznie i wirusówki. 55 zł

Posted

Musimy się jakoś sprężyć i zebrać więcej kasy na Lady....jakoś nikt o nią nie pyta - mimo super zdjęć :(
Ona nawet na podwórko się nadaje....zimę spokojnie ze swoim ciałkiem w porządnej budzie przetrwa - z resztą, u jamora przetrwała. Ja ją widziałam w zimie, nie wyglądała na zmarźniętą!!!!!
Żeby ktoś chciał jej porządne warunki na podwórku zapewnić :(

Posted

lilith27 napisał(a):
mnie już nie przerażają finanse nawet (...)

A mnie finanse zaczynają martwić. Jamorowi za marzec trzeba zapłacić: 465zł plus 15zł za robaki, plus 55zł za wściekliznę i wirusówki - 535zł. To więcej, niż połowa tego, co mamy! Co dalej?? :shake:
Myślę, że ogłoszenia ogłoszeniami, ale trzeba spróbować popytać się wśród naszych znajomych. Też uważam, że Lady nie musi iść na salony. Będzie jej dobrze w ciepłej budzie na ogrodzonym podwórku...

Posted

wiking042 napisał(a):
A mnie finanse zaczynają martwić. Jamorowi za marzec trzeba zapłacić: 465zł plus 15zł za robaki, plus 55zł za wściekliznę i wirusówki - 535zł. To więcej, niż połowa tego, co mamy! Co dalej?? :shake:
Myślę, że ogłoszenia ogłoszeniami, ale trzeba spróbować popytać się wśród naszych znajomych. Też uważam, że Lady nie musi iść na salony. Będzie jej dobrze w ciepłej budzie na ogrodzonym podwórku...

Te karty świąteczne na bazarek to dobry pomysł. Dzisiaj sporo zostało rozdanych. Moi uczniowie dowiedzieli sie we wtorek, ze ich pilnie potrzebuję. W pątek zebrałam 11. Moja plastyczka chora, bo byłoby inaczej..Jutro poproszę o kolejną dawkę.

Posted

szybka dziewczyna skoro Mundka przegoniła :)

Ale spójrzcie ile w to energii musiała włożyć :)
No....tak czy tak, pokonała faceta!!!

No, a na koniec...
Biedny chłopowina leży - Lady musi go reanimować

Ech ci faceci - mocni w gębie...i tyle ;)

Tutaj już koniec rywalizacji!!!!
Nadzór jest....strażnik!!!

Posted

BIEŻĄCE ROZLICZENIE (HOTEL NA MARZEC)

po opłaceniu hotelu za LUTY zostało: 566,20 zł
http://www.dogomania.pl/threads/144235-Lady-ju%C5%BC-dwa-lata-jest-na-lodzie......?p=16407938&viewfull=1#post16407938

wpłaty bieżące w MARCU:
2011-03-01 lilith27 (deklaracja stała za II + robaki) 69,00 zł
2011-03-01 rottka_1987 - bazarek książkowy 33,00 zł
2011-03-02 mama_Alfika - bazarek książkowy 53,00 zł
2011-03-03 gusia1972 - bazarek książkowy 13,00 zł
2011-03-04 DORKA (deklaracja stała za II) 50,00 zł
2011-03-04 tula (deklaracja stała za III) 30,00 zł
2011-03-04 wiking042 (deklaracja stała za III) 30,00 zł
2011-03-10 lika1771 - bazarek książkowy 15,00 zł
2011-03-13 monika083 - bazarek książkowy 30,00 zł
2011-03-24 Monday - bazrek 58,00 zł
2011-03-25 fochu (deklaracja stała za IV) 20,00 zł

Razem - 401,00 zł

Razem na MARZEC na koncie: 566,20zł+401,00zł = 967,20zł
Za hotel, robaki i szczepienia zapłaciłem (465+15+55) 535zł (01.04.2011r.)

Na koncie zostało 967,20złzł-535zł = [SIZE="3"]432,20zł.

...pieniądze się kończą... :shake:

Posted

lilith27 napisał(a):

ja nie rozumiem co jest nie tak z tym psem
po prostu nikt nie dzwoni......

anhata napisał(a):
To ludzki strach...Musi się ktoś znależć, kto się nie boi takich piesków.

Monday napisał(a):
tak...:( minęła moda na asty :(

Mnie się wydaje ,że to wszystko jak wszędzie zależy od szczęścia.Mam też psiaka wyciągniętego z okropnych warunków do hotelu.Piękny psiak ale nie ma szczęścia do swojego ludzia i nadal siedzi w schronisku pomimo ogłoszeń.eh życie

Posted

Teraz generalnie jest przestój. Kaska potrzebna.

W tym tyg. byłam na zwolnieniu lekarskim. W poniedziałek mówię swoim dzieciakom, zeby jak najszybciej zrobili kartki świąteczne. Tylko ten tydzien jest ostatnim tygodniem przed egzaminami. A chodzi o czas..Właśnie Pati zrobiła bazarek z takimi kartami. Niektóre z nich wykonały moje dzieci. (chwalę się ;> ).