Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='URIA']Dziewczyny prowadziłam bazarek na psa który zmarł tragicznie - jedna z uczestniczek bazarku w związku ze śmiercią psa postanowiła przeznaczyć swoje pieniądze na Lady - poproszę zatem o numer konta gdzie mam je wysłać.

[quote name='.blueberry.']kochani mam pieniążki z bazarku dla Lady. Poproszę o konto na PW :)

Dzięki wielkie, zaraz wysyłam dane do przelewu :multi:

Monday, zapisałem Twoje 33zł z bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/144235-CZ%C4%98STOCHOWA-CENTRUM!!!!!!!potrzebna-wizyta?p=15859868&viewfull=1#post15859868 :lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monday']Wiecie co, nie trzeba pomocy w rozreklamowaniu bazarku - w życiu tyle roboty przy bazarku nie miałam jak przy tym ;)

No i bardzo dobrze! Świetny bazarek i JUŻ są konkretne pieniądze! A ta luneta ze szkiełkami to się nazywa KALEJDOSKOP :lol: :lol: :lol:

Posted

Relacja o Lady i jej spotkaniu z dziećmi:

[quote name='"jamor"']własnie wrócilismy. pojechały ze mną : Cudak, Ares, Tina oraz Lady i Mundek. te 3 pierwsze do przytulania a dwa pozostałe to juz ja dzieciaki wykorzystałem. była socjalizacja do dzieci, stopniowo, bezpiecznie i za pociete wzdłuznie parówki. Zdjec niewiele ale kazde cos tam ma. najgorzej było zrobic aresowi i cudakowi, bo dzieciaki piały ze szczescia i psy równiez, jeden wielki sajgon. musiałem miec oczy w dupie choc wczesniej prawie godzinna teoria i odpowiadania na pytania.

Posted

[quote name='"jamor"']
a na głownej tablicy ogłoszeniowej znalazłem takie ogłoszenie. dobrze ze dzieciaki nie przytargały wykładzin podłogowych , bo co ja bym z tym zrobił. dostalismy dwa worki pluszaków

Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale nia ma na dogo już wątków hoteli. To co powyżej przeklejone jest ze strony jamora. Tam teraz połowa dogo się przeniosła i tylko tam wieści o psach. Jamor ma bana.

Posted

Lady w Metrze, ale mało kto teraz myśli o adopcji psiaków..ehhh.ehh :(...normalnie to jest najgorszy przestój...
Dzięki Monday, że robisz bazarki..wiele pracy i czasu w to wkładasz.

Why Jamor ma bana ?

Posted

Monday napisał(a):
Nie wiem czy wszyscy wiedzą, ale nia ma na dogo już wątków hoteli. To co powyżej przeklejone jest ze strony jamora. Tam teraz połowa dogo się przeniosła i tylko tam wieści o psach. Jamor ma bana.

Jak znaleźć wątek Lady na stronie Jamora?

Posted

No....to nie jest o Lady, ale zachęcam do obejrzenia-
historia Bronka w skrócie - KONIECZNIE Z DŹWIĘKIEM
[quote name='"jamor"']Od Bronka na świeta
http://www.youtube.com/watch?v=8qxXwHu_phA&feature=player_profilepage

Bronek był takim łobuzem, którego jamor przyrównywał do gościa bez karku, którego zajęcie polegało tylko na noszeniu cegieł na budowie....a teraz chłopak się zmienił - film przedstawia to w 100% perfekcyjnie. Jamor ma pomysły i czas na robienie takich rzeczy!!!

Gdyby ktoś chciał poprawić sobie humor to polecam opowiadanka jamora
http://jamor.pl/?page_id=200 - Bronek jest 3 z kolei...

żeby zachęcić cytuję początek
" Nazywam się Bronisław Bronkowski. Urodziłem się, bo się urodziłem i nikomu nic do tego. Miałem kilku braci. Jeden obecnie jest księdzem, drugi politykiem , nawet nie wiem w jakiej partii, zawsze jakiś czerwony krawat nosi. Trzeci nie żyje, poległ na stanowisku pracy. Robiliśmy wtedy jakąś mieszkaniówke , pruliśmy szafę pancerną diaksem , pech bo diaks miał przebicie a w gniazdku zerowania nie było. Do szkoły chodziłem sporadycznie, ale zawsze zdawałem. Wychowawca mówił ze nawet zdolny jestem. Pamietam jak dzis jak to mowił, miło mi było. Powiedział mi to wtedy jak pomogłem mu otworzyć mu samochód jak zatrzasnął kluczyki wewnątrz. Pani od polaka chyba mnie nie lubiła bo straszyła mnie pałą na koniec roku. Poprosiłem starszych kolegów z podwórka, też ją postarszyli pałą, zdałem, znaczy nie jestem taki głupi. Jak miałem 12 lat matka kupiła mi pierwszy dres. Adidasa made in china. Sport uprawiałem juz wczesniej, chodziłem na siłownie z chłopakami. Lekkoatletykę uprawiałem codziennie. Wychowywałem się na pradze, na treningi chodziliśmy na sródmieście. Tam biegałem na setkę, dalej nie trzeba było. Nikt dalej nie gonił a torebka była już moja. 20 zł czy 50 , zawsze coś się wypracowało..."