Ciapkowa. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='CaneSs'] jak ktoś kiedyś bedzie chciał bloga fanowskiego to chętnie zrobię grafikę ( ale to po zakończeniu sql :D )[/QUOTE] No to ja się pierwsza zapisuję na bloga fanowskiego z Van i Zackiem, oczywiście! (wiem, wiem. po zakończeniu) A Pluszaczek cudny i ja czekam na new foteczki. :* :) Buziaki. :* Quote
Cavalierkaa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='deer_1987']kiedy beda foty?[/QUOTE] nie mam pojęcia :P Quote
rossa_ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Capri!:loveu: Miło Was spotkać także tutaj[SIZE=1] (tu Karolina z e-cav)[/SIZE];) Czekamy na nowe zdjęcia śliczniocha:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 [quote name='rockyy']Capri!:loveu: Miło Was spotkać także tutaj[SIZE=1] (tu Karolina z e-cav)[/SIZE];) Czekamy na nowe zdjęcia śliczniocha:loveu:[/QUOTE] ojej! Karolina! jakie to szczęście, że na dgm jest jeszcze ktoś z Cavisiem! suuuuper! ale się cieszę. :D A fotki... nie wiem kiedy będą bo teraz wyjeżdżam a psiak zostaje :( Quote
sunshine Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A wpadłam ci powiedzieć że niedaleko nas buduje się nowy dom. Właściciel domu ma dwa cavisie:D Pyskate jak diabli:P Quote
Ciapkowa. Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='sunshine']A wpadłam ci powiedzieć że niedaleko nas buduje się nowy dom. Właściciel domu ma dwa cavisie:D Pyskate jak diabli:P[/QUOTE] Mmm *.* Zazdroszczę, u mnie (jest jakiś psiak, ale z daleko go zawsze widuje i nie wiem czy Cavik) nie ma :):( Quote
gosiulaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']daj nam fotyy :p[/QUOTE] No właśnie... prosimy! ;d Quote
Ciapkowa. Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='gosiulaa']No właśnie... prosimy! ;d[/QUOTE] Claudia, jest teraz w zielonej szkole ;) I po powrocie chcemy zdjęcia:D Quote
Ciapkowa. Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='gosiulaa']No właśnie... prosimy! ;d[/QUOTE] Claudia, jest teraz w zielonej szkole ;) I po powrocie chcemy zdjęcia:D:loveu: Quote
Biutka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 No i ja się bardzo stęskniłam za Carpim i Claudią :( Quote
Biutka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jutro do niej napiszę, bo teraz to może już śpią hahahahaha. Quote
Cavalierkaa Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Biutka']Jutro do niej napiszę, bo teraz to może już śpią hahahahaha.[/QUOTE] no dzień dobry! :D nie śpimy xD :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='CaneSs']no dzień dobry! :D nie śpimy xD :evil_lol:[/QUOTE] O, pluszaczki wróciły! :multi: :multi: Jak było? ;) Buziaczki :P :loveu: Quote
Recommended Posts