Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE][url]http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/cap3.png[/url][/QUOTE]

:loveu::loveu:Nie mogę się doczekać aż sama będę mogła go wymiziać :cool3::loveu:

Posted

Zawiesiłaś galerię i nie zaglądasz na dogo, ponieważ dostałaś bana za rozsyłanie kartek świątecznych? Myślę, że tu nie ma o co się obrażać, a tym bardziej usuwać z forum bo w regulaminie pisze, że nie wolno spamować. Mogłaś zapoznać się z regulaminem, a dopiero później myśleć nad rozsyłaniem życzeń. Jedna kartka w Capriego galerii z życzeniami też załatwiłaby sprawę. Takie podejście do sprawy jest na poziome dzieciaków.:diabloti:

A zdjęcia ładne.

Posted

kto ci powiedział ze sie obraziłam?
wkurza mnie dogo bo tu jest straszny bałagan i prócz galerii nic tu ciekawego nie ma.
wiec wchodze na fora gdzie są potrzebne informacje które łatwo można odnaleźć.
a ponieważ duża ilość znajomych prosiła o zdjecia to je dałam..

Posted

[quote name='CaneSs']kto ci powiedział ze sie obraziłam?
wkurza mnie dogo bo tu jest straszny bałagan i prócz galerii nic tu ciekawego nie ma.
wiec wchodze na fora gdzie są potrzebne informacje które łatwo można odnaleźć.
a ponieważ duża ilość znajomych prosiła o zdjecia to je dałam..[/QUOTE]

Jest to chyba jedno z najlepszych psich for [SIZE="1"][COLOR="#ffffff"](nie wliczając tych na poszczególne rasy, gdzie o wybranej pewnie dowiesz się więcej)[/COLOR][/SIZE] Możesz znaleźć dużo potrzebnych informacji, a czasami nawet poprosić o radę osoby wykształconej bądź jakiś specjalistów, bo zapewne tacy tu są. Nie ma bałaganu, przynajmniej wg. mnie. Jeżeli chcesz coś znaleźć przydaje się umiejętność szukania. A co do obrażania to tak sobie wywnioskowałam po tym, że jak dostałaś bana to Cię to tak nagle zdenerwowało, że postanowiłaś zawiesić galerię, a szkoda bo Capri jest naprawdę ślicznym psem i miło ogląda się jego zdjęcia.

Posted

[quote name='Izuuus']Jest to chyba jedno z najlepszych psich for [SIZE="1"][COLOR="#ffffff"](nie wliczając tych na poszczególne rasy, gdzie o wybranej pewnie dowiesz się więcej)[/COLOR][/SIZE] Możesz znaleźć dużo potrzebnych informacji, a czasami nawet poprosić o radę osoby wykształconej bądź jakiś specjalistów, bo zapewne tacy tu są. Nie ma bałaganu, przynajmniej wg. mnie. Jeżeli chcesz coś znaleźć przydaje się umiejętność szukania. A co do obrażania to tak sobie wywnioskowałam po tym, że jak dostałaś bana to Cię to tak nagle zdenerwowało, że postanowiłaś zawiesić galerię, a szkoda bo Capri jest naprawdę ślicznym psem i miło ogląda się jego zdjęcia.[/QUOTE]

Wydaje mi się, że CanesS poprostu sie znudziło to forum :)
Wiele osób tak odchodzi.
Od razu, że się obraziła.
Bez przesady. :)

Posted

[quote name='Izuuus']Jest to chyba jedno z najlepszych psich for [SIZE="1"][COLOR="#ffffff"](nie wliczając tych na poszczególne rasy, gdzie o wybranej pewnie dowiesz się więcej)[/COLOR][/SIZE] Możesz znaleźć dużo potrzebnych informacji, a czasami nawet poprosić o radę osoby wykształconej bądź jakiś specjalistów, bo zapewne tacy tu są. Nie ma bałaganu, przynajmniej wg. mnie. Jeżeli chcesz coś znaleźć przydaje się umiejętność szukania. A co do obrażania to tak sobie wywnioskowałam po tym, że jak dostałaś bana to Cię to tak nagle zdenerwowało, że postanowiłaś zawiesić galerię, a szkoda bo Capri jest naprawdę ślicznym psem i miło ogląda się jego zdjęcia.[/QUOTE]

Ja nie chcę się wtrącać, ale dogomania jest faktycznie "dla kumatych". Jestem zarejestrowana od dawna, jednak dopiero od jakiegoś czasu piszę na forum. Mogę cię zapewnić że CaneSs się nie obraziła.. Sama piszesz że według ciebie jest porządek a niej bałagan, to już wasza sprawa.
Co do bana; Myślę że ona chciałaby się podzielić ze wszystkimi swoimi życzeniami wielkanocnymi, według mnie to bardzo serdeczne z jej strony, a (tak myślę) nikogo to nie wkurza. Dostała bana, ok, nie przeczytała regulaminu, ale to nie jest powód do obrażania się, bynajmniej na kogo??? Na ludzi z Dgm? czy całe to forum?
A tak w ogóle to dziewczyna ma jeszcze inne zajęcia (typu nauka) i może nie ma czasu siedzieć tak długo na dgm, obrabiać zdjęcia, bądź je robić, bo sama wiem jak to jest. Więc nie rozumiem w czym problem? Chcieliśmy zdjęcia, to mamy, niedługo koniec roku szkolnego więc wszystko się wyrówna. ;) ;) ;)

Posted

czemu poszłam z dgm to napisałam.
a co do dużej ilości informacji... nie powiedziałabym.
weźmy np. mnie.
ja mam cavaliera, rase wcale nie taką popularną.
jest tu grupa IX i dział o Cavach i jest tam za przeproszeniem DUPA BLADA.
i jak bym chciała się coś o tej rasie dowiedzieć to bym nic si enie dowiedziała. kazdy pisze jak popdanie ze a to ładny pies a to ze totalnie komuś si enie podoba.
a weszłam na forum np. chien albo na e-cavalier odrazu tam są niezbędne informacje! i chociaż na chien czy innych takich forach jest młodzież a nie kynolodzy to warto pogadać a na forach danej rasy o wiele wiecej jest niż tu. Tam jak napisze ze chce kupić psa takiej i takiej rasy i pytam o jakieś szczegóły to w ciągu doby mam odpowiedź od kogoś kto się zna np. hodowca.
i moim zdaniem wgl. totalnie bez sensu jest ta cała gadka.
jest galeria na dgm? jest. daje czasem zdjecia? daje.
a to czemu jest zawiecha pozostaw proszę mnie bo jest to moja prywatna sprawa.

Posted

Jak dla mnie to każdy może mnieć swoje powody dla których zawiesza swoją galerię, może nie każdy ma czas na to żeby siedzieć codziennie na forum. Tak samo każdy ma swoją opinie na temat tego forum. Więc wnioskowanie na ślepo dlaczego ktoś zawiesił swoją galerię nie ma sensu. Więc popieram CaneSs, że ta cała gadka nie ma sensu więc Izuuus daj spokój domysłom.

Posted

[QUOTE]Więc popieram CaneSs, że ta cała gadka nie ma sensu więc Izuuus daj spokój domysłom.[/QUOTE]

Odpowiedziałam dziewczynom, ale widzę, że trzeba edytować. Wedle życzenia daję już spokój. Mimo, iż po to są fora, aby wyrażać swoje zdanie.

CaneSs, w poście który edytowałam pisałam, że wcale nic tu nie piszę złośliwie. Masz swoje sprawy to ok. Galeria jest, zdjęcia też- ok.
A co do informacji o poszczególnych rasach to czasami więcej informacji tak jak mówisz można np. znależć na forum poświęcym tylko danej rasie.

Posted

[quote name='Izuuus']Odpowiedziałam dziewczynom, ale widzę, że trzeba edytować. Wedle życzenia daję już spokój. Mimo, iż po to są fora, aby wyrażać swoje zdanie.

CaneSs, w poście który edytowałam pisałam, że wcale nic tu nie piszę złośliwie. Masz swoje sprawy to ok. Galeria jest, zdjęcia też- ok.
A co do informacji o poszczególnych rasach to czasami więcej informacji tak jak mówisz można np. znależć na forum poświęcym tylko danej rasie.[/QUOTE]
no i gicik :-) psie forum nie jest od kłótni i super ze już sprawa wyjaśniona. ;)
moge obiecać tyle ze po wakacjach czyt. miesiąc nad morzem + psi obóz dodam także na dgm dużo zdjęć co więcej.. może nawet wróce. ;-)

pozdro i ... miłych wakacji które sa już tuż tuż! :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ooo, zazdroszczę wakacji z psem...
Mój niestety musi zostać w domu :([/QUOTE]
szkoda :( ale ja w tamtym roku byłam 2 tyg bez psa... jej ale było nudno xD ale jakoś przeżyjesz :P
i wgl macie odjazdowy bannerek!

Posted

[quote name='CaneSs']szkoda :( ale ja w tamtym roku byłam 2 tyg bez psa... jej ale było nudno xD ale jakoś przeżyjesz :P
i wgl macie odjazdowy bannerek![/QUOTE]
Ja zawsze wyjeżdżam bez psa, bo nie ma warunków żeby go zabrać...Capri jest mały, to wam jest łatwiej, żeby go zabrać, a Duffel by się nie zmieścił do samochodu...

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ja zawsze wyjeżdżam bez psa, bo nie ma warunków żeby go zabrać...Capri jest mały, to wam jest łatwiej, żeby go zabrać, a Duffel by się nie zmieścił do samochodu...[/QUOTE]
no tak ale ja jade z tyłu z psem na kolanach przez 9godzin bo mój łaskawy braciszek musi se nogi na środkowym siedzeniu kłaśc xD

Posted

Ja Ci powiem szczerze że w tamtym roku byłam na obozie nad morzem bez psa i jak już przyjechałam po 2 tyg to się go wystraszyłam :crazyeye: Taki jakiś mi się większy wydał :evil_lol::loveu:

A gdzie jedziecie na obóz ?