yoasia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Nessti']Aśka co Ty gadasz urodziwe dziewczę z Ciebie :eviltong: a z tymi pikselami to chyba musisz dać więcej wszerz niż na wysokość. nie wiem dokładnie, u mnie jakoś tak automatycznie zmniejsza :shake:[/quote] ej Gosia no proszę Cię nie cuduj :eviltong: :eviltong: ja mam infraviev i właśnie jak dam w jednym okienku 500 to drugiego mi nie zmienia i potem siedzę i sto kombinacji wpisuje aż mi coś w miarę wyjdzie :p a jak to jedno zmieniałam to Tata akurat przylazł i mówi : "Zostaw, zostaw tak fajnie Cię do góry wyciągnęło ' hahahhah :placz:
bognik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Obiecane zdjęcia Nel :loveu: z wystawy: [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2250/nel3dgmei0.jpg[/IMG] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5012/neldgmhw4.jpg[/IMG] Tu chyba chciała się otrzepać, w ogóle jakaś ruchliwa była (mimo że na stoliku) :razz: Podziwiam Martynę, takie fajne fotki robi, mimo że Nelcia tyle się rusza :lol: [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/2360/nel2dgmqd1.jpg[/IMG] [CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [LEFT]Autorką zdjęć jest Kasia Kin, z którą byłam obejrzeć maltańczyki (wielkie dzięki dla niej! ;) ). Martyno, zdjęcia na e-maila dostaniesz jak moja poczta się ruszy :mad: [/LEFT]
kama98 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='bognik']Obiecane zdjęcia Nel :loveu: z wystawy: [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2250/nel3dgmei0.jpg[/IMG] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5012/neldgmhw4.jpg[/IMG] Tu chyba chciała się otrzepać, w ogóle jakaś ruchliwa była (mimo że na stoliku) :razz: Podziwiam Martynę, takie fajne fotki robi, mimo że Nelcia tyle się rusza :lol: [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/2360/nel2dgmqd1.jpg[/IMG] [CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [LEFT]Autorką zdjęć jest Kasia Kin, z którą byłam obejrzeć maltańczyki (wielkie dzięki dla niej! ;) ). Martyno, zdjęcia na e-maila dostaniesz jak moja poczta się ruszy :mad: [/LEFT] [/quote] No rewelacja :loveu: :loveu: :loveu:
Cockerek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Eee, co ona się tak poczachrała :evil_lol: ? Zresztą, Bognik, już wiesz, ona to prawdziwy diabełek i wszędzie jej pełno, tylko na ringu stoi grzecznie moja kochana królewna :loveu: A na tym ringu w Poznnaiu to miałam z niej ubaw. Tyle suczek było, a ona biedna na końcu. Więc stała jak posąg i tylko łypała na mnie oczkami "co tak długo dzisiaj, co?" "Dobrze stoję?" :lol: Dzięki Bognik za zdjęcia!!! :buzi: [B]Puli,[/B] kątów u mnie dostatek, hm, zmieści się jeszcze sporo białasków :evil_lol: Czytałam wczoraj krótką wzmiankę o puli i ich dredach - boszesz jak to sie ciężko musi robić :crazyeye: Zizurka jest bombowa! :loveu: Taka sama agentka jak jej pani, jaka pani taki pies :evil_lol: Asia, a co robi u ciebie na ścianie ten palec co? :lol:
AnnaM Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 fajne zdiecia zizki :) Nela jak zwykle :loveu: a moja judka chodzi własnie naoliwiona i... brudna... ze aż wstyd pokazywać :oops: wiecie... tak sobie czytam i czytam... i sie sama uśmiecham do siebie... w sobote maż dostał rybkę, powiedział ze trzeba dokupić jeszcze jedną (bedzie wiecej ale tak na teraz) bo dany gatunek nie moze żyć sam... no to podłapałam... "nie może?" żaden?" :razz: a on " no żaden... rybka musi miec drugą, ja mam ciebie" ja: "a judka?? no to musimy kupić drugiego pieska!!" powiedział ze nie w tym wypadku, judka ma nas (ze traktuje nas jako mamusie i tatusia)... eeejjjj... tak sie nie bawie :evil_lol:
Cockerek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ania juz kombinuje :evil_lol: Kombinuj kobieto, kombinuj, w końcu sie uda! :lol:
AnnaM Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Cockerek']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ania juz kombinuje :evil_lol: [/quote] eeeejjjjjjj :razz::razz: :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Cockerek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 No co? :icon_roc: Ja tylko podpowiadam :sg168:
Aniu_sia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [URL]http://www.frotka4.pupile.com/[/URL]:Dog_run: Moja niunia w wieku 5 tygodni .
agara Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 O! Sarabella, bajka jest... Bajeczna!! jest prześliczna naprawde, fajnie, ze tak sie zakumplowała z Tico: Widze ze dużo Was t przybywa:) Witam wszystkich- jestem Agata. p. Marzeno, niech sie pani nie oraża wchodzi czesciej na dogomanie, albo niehc \chociaż pani mówi, ze pani to wszystko czyta, bo dziewczyny nabrały takiego tępa, ze...:D POzdrawiam wszystkic, ja teraz nie mam zbytnio dostępu do komputera... musze sie skupic na nauce, i poprosiłam zeby rodzice zabrali mi komputer, ale przecież brat tez ma swój:P wiec ja wchodzic bd do niego tylko jak bd miała naprawde dużo wolnego czasu, czyli p. dzisiaj:P Pozdrawiam serdecznie. Agata. P.S Ekhem... wkliłabym tutaj zdjecia ze światówki, ale sie wstydze, bo tata sie nie popisał... kombinował, kombinował i nprawde.. zdjecia sa fatalne.... Moze jakoś komputerowo da sie je podrobic:D?
puli Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Cockerek'] [B]Puli,[/B] kątów u mnie dostatek, hm, zmieści się jeszcze sporo białasków :evil_lol: Czytałam wczoraj krótką wzmiankę o puli i ich dredach - boszesz jak to sie ciężko musi robić :crazyeye: [/quote] Gdzie czytałas te głupoty?! Przeciez to sie samo spilśnia. Wystarczy czasem sznurki rozdzielić.:p No i czesac nie trzeba.Tyle,ze pranie i odwirowanie trwa troche długo [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25385&page=4&highlight=puli[/URL]
karolayna Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='puli']Gdzie czytałas te głupoty?! Przeciez to sie samo spilśnia. Wystarczy czasem sznurki rozdzielić.:p No i czesac nie trzeba.Tyle,ze pranie i odwirowanie trwa troche długo [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25385&page=4&highlight=puli[/URL][/quote] Tak mysle i msyle, ale dojsc nie moge :evil_lol: jak sie czesze te dredy? i ciekawa jestem jak one wyglądają jako szczeniaki:razz:
yoasia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Cockerek'] Asia, a co robi u ciebie na ścianie ten palec co? :lol:[/quote] który ?? :razz: :oops: :crazyeye: :p :eviltong: :evil_lol:
Aniu_sia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Kobitki zdradzicie czym oliwicie swoje pluszaki,bo Frotka jest jak wata cukrowa.Robią się jej okropne filcaki,a ona nie cierpi zbyt długiego rozczesywania.40minut to dla niej max.
yoasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Aniu_sia']Kobitki zdradzicie czym oliwicie swoje pluszaki,bo Frotka jest jak wata cukrowa.Robią się jej okropne filcaki,a ona nie cierpi zbyt długiego rozczesywania.40minut to dla niej max.[/quote] ja Zizura niczym nie natłuszczam ale podczas kąpieli stosuje u niej odżywkę do włosów suchych (taką normalną dla ludzi) nic jej się po niej nie dzieje tzn żadnej alergii nie ma ani nic a włosy ma gładziutkie i łatwe do rozczesania :p
Cockerek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [B]Anusia[/B], dokładnie, szampon, odżywka, no i od czasu do czasu możesz dodać też trochę oliwki. Większość firm ma w swojej ofercie oleje do pielęgnacji długiego (i nie tylko) włosa. Byle nie norkowy, bo to zabarwi włos. Ważna jest też dieta :razz: Frotka słodka :buzi: [B]Puli[/B], o dredach czytałam w gazecie "Przyjaciel pies" nr 10 i cytuję: "bardzo dużo pracy wymagają psy z dredami, jak puli czy komondor, chociaż się ich nie czesze. Zapuszczenie dredów, pocięcie ich na sznurki i utrzymanie tychże sznurków w porządku to nie lada wysiłek" :p Wnioskuję że nie macie szczotek w domu :lol: ;) No, ale mnie właśnie to cięcie sznurków ciekawi. Że jak? Włosy są "skołtunione", a ty bierzesz nożyczki, i co? Tniesz z góry na dół jak papier??? :-o :-o :-o Nie umiem sobie tego wyobrazić. W każdym bądź razie efekty sa imponujące. Oglądałam fotki komondora chyba ze światówki - boszesz ile kłaków tzn. dredów! :crazyeye: [B]Jagna!!![/B] Sprzedałaś mi małą wampirzycę!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie tak dwie białaski śmigają, że potrzebowała bym kilka hektarów ziemi, żeby spożytkowały swoja energię :diabloti: Jak tak dalej pójdzie, to Nelcia w przyszłym roku pół łysa na ringu będzie :evil_lol: A jak je rozdzielam, to mała juz leci w inne miejsce i broi na całego :evil_lol: Ale generalnie jest bardziej karna niż Nel. jak powiem, że nie wolno, to popatrzy smutnie, usiądzie na tym swoim małym tyłeczku, a potem pójdzie sobie [SIZE=1](w inne miejsce psocić :evil_lol: )[/SIZE] Oczywiście w między czasie jakieś 4 siki [SIZE=1](na matę :multi: ).[/SIZE] A to wszystko trwa jakieś 15 minut i potem jest spokój na 2, 3 godzinki. Moje słoneczka kochane najsłodsze :loveu: :loveu: :loveu:
AnnaM Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Cockerek'] Normalnie tak dwie białaski śmigają, że potrzebowała bym kilka hektarów ziemi, żeby spożytkowały swoja energię :diabloti: Jak tak dalej pójdzie, to Nelcia w przyszłym roku pół łysa na ringu będzie :evil_lol: A jak je rozdzielam, to mała juz leci w inne miejsce i broi na całego :evil_lol: Ale generalnie jest bardziej karna niż Nel. jak powiem, że nie wolno, to popatrzy smutnie, usiądzie na tym swoim małym tyłeczku, a potem pójdzie sobie [SIZE=1](w inne miejsce psocić :evil_lol: )[/SIZE] Oczywiście w między czasie jakieś 4 siki [SIZE=1](na matę :multi: ).[/SIZE] A to wszystko trwa jakieś 15 minut i potem jest spokój na 2, 3 godzinki. Moje słoneczka kochane najsłodsze :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] ale faaaajnieeee..... :loveu::loveu::loveu: a tu moja bruuuudna dudka... [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/4800/dscn6132at5.jpg[/IMG] [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/4264/dscn6120ur7.jpg[/IMG] [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/1931/dscn6100pa2.jpg[/IMG]
Cockerek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Brudna czy nie, zawsze fajowa :cool2: A jakiego ma krokodyla wielkiego :eviltong:
yoasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Cockerek']Brudna czy nie, zawsze fajowa :cool2: A jakiego ma krokodyla wielkiego :eviltong:[/quote] eee a ja po raz kolejny powtórzę, że Judka wcale brudna nie jest i muszę kiedyś Zizurowi zdjęcie zrobić jak jest brudna, żebyście zobaczyły jak ona potrafi sie na prawdę upaprać :eviltong: :p [B]Martynko -->[/B] ło rany nawet sobie nie próbuję wyobrażać co się dzieje u Ciebie w domku bo jak sobie tylko pomyślę o dwóch Zizurach biegających po moich 62 m kwadratowych to mi się słabo robi :p :p :evil_lol: a co do siusiania to Zizunia całą noc już wytrzymuje i rano biegniemy na siku a w ciągu dnia jak wyjdzie tyle ile trzeba to też nie ma sików na podłodze :multi: moja dzielna dziewczynka :multi: :multi: no bo o kupie to już nawet nie piszę bo od 2 miesięcy ponad nie było jej w domku :p aha [B]Sarabelko[/B] nie jestem pewna ale chyba Ty kiedyś mi pisałaś, ze Twój psiurek tez miał niby tłuszczaka, który zniknął sam z siebie. Otóż wczoraj wymacałam dokladnie Zizkę i [COLOR=darkred]NIE MA ANI ŚLADU[/COLOR] po tej kulce na pleckach huraaaaa:multi: :multi: :multi: :multi:
sarabella Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 aha [B]Sarabelko[/B] nie jestem pewna ale chyba Ty kiedyś mi pisałaś, ze Twój psiurek tez miał niby tłuszczaka, który zniknął sam z siebie. Otóż wczoraj wymacałam dokladnie Zizkę i [COLOR=darkred]NIE MA ANI ŚLADU[/COLOR] po tej kulce na pleckach huraaaaa:multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Cieszę się ,że kuleczka zniknęła,:loveu: :loveu: ,ale to nie mój miał tłuszczaka :shake: zresztą nieważne,najważniejsze,że Zizka go NIE MA!!:multi: ANIU ,a Ty chyba nie widziałaś brudnego maltańczyka:evil_lol: :evil_lol: ,zdaje się ,że Judka jest poprostu naoliwiona:crazyeye: wygląda fajowo!!:loveu:
AnnaM Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 no to prawda jest naoliwiona ale i... szara... uwierzcie mi.. ;)
sarabella Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='AnnaM']no to prawda jest naoliwiona ale i... szara... uwierzcie mi.. ;)[/quote] Dowiedziałam się wczoraj ,że kiedy piesek chodzi naoliwiony zbyt mocno(chodzi tu o olej palmowy z bernarda),to no wiadomo jest szary,bo brud szybciej się czepia ,ale chodzi o to ,że włos jeszcze bardziej się niszczy bo staje się bardziej łamliwy,a i trzeba uważać żeby,co jakiś czas oczyszczać skórę ,bo będzie zbyt tłusta, Osobiście przestałam tak oliwić bez zabezpieczenia,bo jak faktycznie za jakiś czas ma być gorzej to nie darowałabym sobie tego, Jestem w trakcie szukania płaszczyka ,który się zakłada zamiast papilotów,może wiecie gdzie go kupić?? wieści te mam od bardzo dobrej psiej fryzjerki,która od lat w tym siedzi.
Cockerek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nie wiedziałam :oops: :oops: :oops: Człek się uczy całe życie. A może nie taki płaszczyk, tylko piżamkę, czy coś z satyny? Chcoiaż sama nie wiem (bo nie stosuję), czy to nie elektryzuje włosa.
yoasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='sarabella']Cieszę się ,że kuleczka zniknęła,:loveu: :loveu: ,ale to nie mój miał tłuszczaka :shake: zresztą nieważne,najważniejsze,że Zizka go NIE MA!!:multi: [/quote] oj przepraszam ale byłam pewna (nie wiem dlaczego), że to Ty mi pisałaś o tym tłuszczaku :p :p :p :p ja Zizkę po ostatniej kąpieli posmarowałam troszeńkę oliwką Johnson's Baby i takie miała fajniutkie włoski ale faktycznie tak jak pisze Sarabelka dużo bardziej się kurz na nich zbierał więc jej tą oliwkę zmyłam :p
Recommended Posts