Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cockerek'] Bo wiesz, na dzień dzisiejszy to pierwszy miot mam juz prawie sprzedany, a w połowie za granicą :razz: A przecież ja nawet miotu jeszcze nie planuję :lol: [/quote]
Martynka ja czekam cierpliwie...

Posted

[quote name='AnnaM']dzisiaj mnie napadło na robienie Judce zdiec... to kilka z nich... (sorry ale nie moglam sie zdecdowac...) :loveu:

[IMG]http://img280.imageshack.us/img280/4149/2vt1.jpg[/IMG]
[IMG]http://img280.imageshack.us/img280/3023/3js6.jpg[/IMG]
[IMG]http://img159.imageshack.us/img159/6533/4ot7.jpg[/IMG]
[IMG]http://img159.imageshack.us/img159/2628/5bg5.jpg[/IMG][/quote]
[B][COLOR=red] Cudna ona jest! :loveu: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='NNikka']Martynka ja czekam cierpliwie...[/quote]
Tak, tak, byłaś pierwsza :razz:

A ja już się nie mogę doczekać drugiej panienki :multi: Jeszcze chwila i już z nami będzie :multi:

Posted

O tatusia się nie martw, będziemy szukać z lupą :evil_lol: A póki co, życze ślicznego buldziątka. Czadowe zestawienie ras :lol: Buziaki dla ciepłej kluchy Cerberka :buzi:

Posted

[quote name='Cockerek']Nesjanka, rozmawiałyśmy o tym, pamiętasz? A tak w ogóle to mi się zdaje że Judy nie łzawi wiele - genetyka? :cool3: Aniu, wypowiedz się proszę :lol:[/quote]

tak pamiętam - i stosuję do zaleceń

może jest ciut lepiej - ale okolice oczu Amiśki nie są takie białe jak u Judki czy Nelki .................... :shake:

to napewno genetyka !!!!!
matka Amiśki nie ma problemu z łzawieniem - niestety tej zalety Amiśka nie odziedziczyła - odziedziczyła ją 3 siostra - ta która nie miała być wystawiana - a była ......
Amiśka została wybrana ze względu na temperament, budowę ciała iiiiiiii dlatego, że NIE łZAWIłA - niestety teraz jest inaczej
ale walczymy :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

no kochani spotkamy się w Poznaniu ............. :multi::multi::multi::multi:

Posted

co zaglądam tu to widzę że szlejesz na ringach Martyno z Nelką cieszę się z waszych sukcesów i wielkie gratulacje dla Ciebie za wytrwałosć a dla Neli za to że taka piekna i grzeczna na ringach pozdrawiam i życze udanego wystepu w Poznaniu bedę trzymała kciuki za was obie:)

Posted

AiK, trzymaj kciuki trzymaj :lol: A ja Cię w Zielonej Górze widziałam, ale akurat śmigałaś z aparatem po ringu więc nie chciałam przeszkadzać :cool3:

Nesjanko, no właśnie mioty są zróżnicowane. Moja mała Nemi ponoć najmniej łzawi ze wszystkich sióstr i mam wielka nadzieję że tak już jej zostanie. No ale wiadomo, zacznie się zabkowanie itp. :roll:
Dziewczyny, a za miesiąc o tej porze to juz będziemy po tych wielkich emocjach :razz: Ja to sobie chyba wezmę wolne w pracy.

Posted

kurcze... nie moge sie doczekac spotkania, zobaczenia tyyylu psich piękności... ale denerwuję sie.. no cholera... denerwuje... ;)
mam nadzieje ze moja Judeczka bedzie bardziej opanowana od swojej pańci :cool3:

Posted

tak p.Aniu- nie mogę:D tak mnie'wabicie' <nie wiem jak to ująć:D> tymi zdjeciami, że..:):) cud miód normalnie:D My też się denerwujemy... ale malta- jakoś niezabardzo:D I dobrze, chociaż jedna opanowana!

Posted

[B]Martynka[/B]- właśnie się dowiedzialam, że w mlodziezy jest zgłoszonych 15 suniek, a w pośredniej 2. Gdybys dała Nelke do pośredniej- to miałabyś miejsce gwarantowane :)
Oczywiscie masz ogromne szanse wśród tej 15-stki, jak nie 100 %:cool3: , ale o ile miałabys mniejszy stres

Posted

[quote name='AnnaM']Geo... mówisz o swiatowej? skąd masz te wiadomości?[/quote]

hehe, o światówce:cool3:.......ma się te wtyki w Poznaniu:lol:

POdaje stawkę

[COLOR=red][B][U]PSY[/U][/B][/COLOR]
kl. szczeniat- 5 psów
kl. młodzieży - 5 psów
kl.otwarta- 6 psów
kl.pośrednia- 2 psy
championy- 2 psy

[B][U][COLOR=red]SUKI[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black]kl. szczeniąt- 8 suniek[/COLOR]
kl.mlodzieży- 15 suniek
kl. otwarta- 5 suniek
kl.pośrednia- 3 sunki
championy- 7 suniek

Posted

[quote name='AnnaM']noo... prosze prosze...
Tyyy... mów... skąd wiesz? :razz::razz::razz:[/quote]

[B]Aniu[/B]- żadna tajemnica:evil_lol: , znajoma była dziś w Związku i popytała:cool3: , a ja jestem gaduła to rozpowiadam dalej:lol:

[B]Aniu[/B]- Judka śliczna, im starsza , tym piekniejsza,napatrzeć sie nie moge. Ja fotek Shamira nie wstawiam, bo jak zaczął wymieniac zęby, to z oczkami tak sie pogorszyło, ze patrzać nie moge na jego wiecznie wilgotnego pysia.:-(
Ponadto przestalam rozjaśniac przebarwienia, bo od tych wszystkich preparatów włoski zaczeły się kruszyć. Jak bedzie poprawa to zrobie mu sesje i coś powstawiam. Choc on i tak nigdy nie bedzie tak fotogeniczny jak Twoja modelka:loveu: , ale cóż on facecik , to co się bedzie sztramowal do obiektywu:evil_lol:

Posted

oj judce też leci... naprawde... czasem to aż mi sie przykro robi jak widze oczka wilgotne od łez... naprawde jakby płakala... pysia też ma mokrego... ale i tak sie ciesze ze jest tak a nie gorzej...
Geo... od jakich preparatów krusza sie Shamirowi włoski? czego uzywałaś?

Posted

[quote name='AnnaM']
Geo... od jakich preparatów krusza sie Shamirowi włoski? czego uzywałaś?[/quote]

Ja używałam kilku preparatów jednocześnie i paćkałam mu na te włoski kilka razy dziennie......chyba przesadziłam, bo włoski zaczęły sie kruszyć:roll:
Teraz dałam spokój, aż do wyleczenia oczek i przetkania kanałow. Ciągle mam nadzieje, ze to pomoże choc w niewielkim stopniu i wtedy znów zacznę rozjaśniac te brązowe " cholerstwo":mad:
A używałam: żel z Hery, żel z 1All Systems, paste z Bio groom, płyn Diamentowe Oko, kwas borowy, tonik z ISB, przegotowana wode;) .....więcej grzechów nie pamiętam:evil_lol:

Posted

ja.. jak bym zgłosiła Małą do pośredniej to byśmy miały 3 miejsce napewno:D < no bo na 3..:D> a tak to.. no ale i tak dobrze, 5 to nie tak dużo:D musi nam się udać!

Posted

[quote name='georgina']
A używałam: żel z Hery, żel z 1All Systems, paste z Bio groom, płyn Diamentowe Oko, kwas borowy, tonik z ISB, przegotowana wode;) .....więcej grzechów nie pamiętam:evil_lol:[/quote] :lol:
no sporo tego było...
rzeczywiście... zrób porządek z oczkami a potem "baw sie" w odbarwianie zacieków... zdrowie jest najwazniejsze...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...