fioneczka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='agaga21']próbowałam:oops::oops: ale mi powiedział [I][B]'NIE TĘDY DROGA...'[/B][/I]:evil_lol:[/QUOTE] nie tędy :crazyeye::crazyeye: ... coś Ty tam wyprawiała Agata :diabloti: przecież Ci tu tłumaczone było co masz robić ... chyba Ania z Poznania wytłumaczyła najlepiej ... :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
agaga21 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 tak czy inaczej mam nadzieję, że od przyszłego miesiąca nasza rodzinka się powiększy :) Quote
pinkmoon Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ooo, jakie wspaniałe wieści, trzymam kciuki :) a jest już jakiś typ czy nie? :razz: Quote
pinkmoon Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 a ja nic nie wiem :( proszę się pochwalić kto zacz :) Quote
agaga21 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 pochwalę się, pochwalę ale jeszcze musicie cierpliwie poczekać Quote
agnieszka32 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A ja wiem :multi: A ja wiem :multi: Ale nic nie powiem :cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaga21 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='agnieszka32']A ja wiem :multi: A ja wiem :multi: Ale nic nie powiem :cool3::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] kto ci wygadał?:mad::evil_lol: hehe, pewnie tylko mi się wydaje, ze będzie niespodzianka...pewnie kto chce to sie i tak domyśli. no ale milczę by nie zapeszyć;) chociaż mam ochotę krzyczeć:loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Oj ja wiem jak to kusi... :loveu: Agata, ale my wiemy, że Ty BARDZO chcesz nam powiedzieć... prawda... :diabloti: :razz: Quote
agaga21 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='pinkmoon']Oj ja wiem jak to kusi... :loveu: Agata, ale my wiemy, że Ty BARDZO chcesz nam powiedzieć... prawda... :diabloti: :razz:[/QUOTE] prawda...:p Quote
Alicja Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='agnieszka32']A ja wiem :multi: A ja wiem :multi: Ale nic nie powiem :cool3::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] też wiem , też wiem :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
agaga21 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] też wiem , też wiem :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE] no nie! następna?!?:-o:diabloti: Quote
Freya73 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ja nie wiem i [B]niecierpliwie[/B] czekam. Obojetnie, ktory pies by to nie byl, bedzie szczesciarzem. Quote
agaga21 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Freya73']Ja nie wiem i [B]niecierpliwie[/B] czekam. Obojetnie, ktory pies by to nie byl, bedzie szczesciarzem.[/QUOTE]dzięki :) ja też czekam bardzo niecierpliwie. [quote name='deer_1987']Trzymam kciuki! co dwa psy to nie jeden..[/QUOTE] :hmmmm:.....no fakt:evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ja tez chcem wiedziec :obrazic: [RIGHT]:diabloti:[/RIGHT] Quote
Alicja Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='agaga21']no nie! następna?!?:-o:diabloti:[/QUOTE] ..................... :grins: Quote
agaga21 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 właśnie zamówiłam dwie adresówki dla nowego psa:evil_lol: o obróżce pomyślę jak już u nas będzie, bo nie wiem jaką ma szeroką szyję. na początek pożyczymy obróżkę misia. Quote
chita Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 tajemnica poliszynela na dogo:evil_lol: nie da sie tego jakos przyspieszyc bo fotki bym sobie poogladała:cool3: Quote
agaga21 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='mariamc']WIEM..... Nie mogę się doczekać.[/QUOTE] a ty danusiu skąd wiesz?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='chita']tajemnica poliszynela na dogo:evil_lol: nie da sie tego jakos przyspieszyc bo fotki bym sobie poogladała:cool3:[/QUOTE]jeszcze troszkę musisz wytrzymać. ja sama nie wiem jak to wytrzymam...:shake: [quote name='pinkmoon']czy tylko ja nie wiem???? :placz:[/QUOTE]nieeee, na pewno sporo osób nie wie, tylko udają, że wiedzą. przynajmniej będziesz miała niespodziankę. jak mąż powie głośno "TAK" to już chyba napiszę, choć na psa jeszcze kilka dni poczekać będę musiała. no ale póki oficjalnie nie powiedział to nie chcę pisać, choć wiem, że już się zgodził i pozostała formalność ;) Quote
jonQuilla Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam się :loveu: przychodzę i co widzę? wszyscy coś wiedzą więc postanowiłam to sprawdzić i powiem jedno... gratuluję decyzji !!! :multi::multi: :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam się :loveu: przychodzę i co widzę? wszyscy coś wiedzą więc postanowiłam to sprawdzić i powiem jedno... gratuluję decyzji !!! :multi::multi: :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] cześć :) miło cię znów widzieć Quote
fioneczka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 a ja tez wiem i postanowiłam to wykorzystać :diabloti: daję info na PW ale po uiszczeniu 10 zł na konto BB :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts