Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']to pewnie też ale u nas to norma , musimy podkopac i zrobić normalnie dzwonek do sieci ....[/QUOTE]

u nas też będziemy taki robić z domofonem, ale to jak zmienimy ogrodzenie dopiero.

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Udanego wyjazdu życzę i obyś wróciła w o wiele lepszym nastroju :)[/QUOTE]

dzięki, pewnie wezmę kompa ze sobą ;)
lenka już po wizycie u lekarza, wszystko ok, choć kaszle i smarka ale już jej wszystko mija. mam jej przedłużyć ten bactrim o 2 dni i odstawić. może zmiana klimatu też jej pomoże. ja jestem ciekawa jak karol da sobie radę z kamilem i całym zwierzyńcem! i jak ja dam radę bez nich...może dla niektórych to dziwne ale nigdy nie wyjeżdżałam bez kamila. 2 razy spędziłam bez niego kilka dni-raz jak rodziłam lenę a drugi raz jak byłam z nią ostatnio w szpitalu. teraz planuję wyjechać na minimum tydzień. pewnie będę tęsknić już po 2 dniach.

Posted

Dobrze, że u Lenki już ok :)

Nie wiem czy to dziwne, bo dla mnie nie. Ja z Sebastianem tylko raz się rozstałam. On pojechał na tydzień na żagle a ja w zupełnie innym kierunku. Tęskniłam i w sumie dzwoniliśmy do siebie dziennie ale fajnie było a jak miło było potem się przywitać :) Normalnie jakbyśmy nie widzieli się z rok. Pierwszego Jego zdania na powitanie nigdy nie zapomnę " Zmieniłaś się, wyładniałaś" :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobrze, że u Lenki już ok :)

Nie wiem czy to dziwne, bo dla mnie nie. Ja z Sebastianem tylko raz się rozstałam. On pojechał na tydzień na żagle a ja w zupełnie innym kierunku. Tęskniłam i w sumie dzwoniliśmy do siebie dziennie ale fajnie było a jak miło było potem się przywitać :) Normalnie jakbyśmy nie widzieli się z rok. Pierwszego Jego zdania na powitanie nigdy nie zapomnę " Zmieniłaś się, wyładniałaś" :evil_lol:[/QUOTE]hehe, z karolem(mężem) to się nie raz rozstawałam na tydzień czy dwa, jak wyjeżdżał na "szkolenia". chodziło mi o kamila(synka) :evil_lol:
a z mężem rozstania na parę dni działają tylko i wyłącznie na plus ;)

Posted

A ja od 10 lat nie spędziłam ani jednego dnia bez męża :shake: Już był raz taki moment, że mieliśmy się nie widzieć przez 3 dni ;) Miałam lecieć sama do Polski. Bilet miałam kupiony 4 miesiące wcześniej ;) Kilka dni przed wylotem, Bogdan stwierdził, że leci ze mną :mad:

Posted

[quote name='agaga21']hehe, z karolem(mężem) to się nie raz rozstawałam na tydzień czy dwa, jak wyjeżdżał na "szkolenia". chodziło mi o kamila(synka) :evil_lol:
a z mężem rozstania na parę dni działają tylko i wyłącznie na plus ;)[/QUOTE]
No to dowaliłam :evil_lol: nie ma to jak dobrze przeczytać :evil_lol:

Madzia Bogdan Cię nie chce puścić bo jest zazdrosny :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja od 10 lat nie spędziłam ani jednego dnia bez męża :shake: Już był raz taki moment, że mieliśmy się nie widzieć przez 3 dni ;) Miałam lecieć sama do Polski. Bilet miałam kupiony 4 miesiące wcześniej ;) Kilka dni przed wylotem, Bogdan stwierdził, że leci ze mną :mad:[/QUOTE]

Marnujecie życie dziewczyny.:diabloti::evil_lol:

Posted

Agata, dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Ją z Inga rozstała się raz jak pojechałam na wesele i drugi raza Bianka miała tydzień i trafiła na kilka dni do szpitala. A tak wszędzie jeździmy razem :-)

Posted

Agatka wiem ze sie nie obrazisz za off ale popelnilam bazarek na Dumke i przyszlam zaprosic :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241083-Serwety-i-ciuchy-XS-i-S-sandaly-GUESS-Bershka-i-in-do-28-03-g-22-00?p=20592616#post20592616[/url]

odpoczywaj poki mozesz, swoja droga ciekawe jak zwierzyniec :)

Posted

Hej wszystkim.mam problemy z kompem wiec z neta tylko przez tel.
Ciągle mnie wywala wiec nie ma mnie na dogo. Zostaje tu chyba jeszcze do piątku. Tu jest normalnie jakaś Syberia chyba! Ciekawa jestem jak nam się uda wrócić. Chociaż fajnie czas spędzamy, to już tęsknie i chcę do domu. Lenka też tęskni za tata, kamilkiem i zwierzakami. Pozdrawiam tych, którzy zaglądają :)