Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='Donvitow']Aga weź ją do domu. TZ nie zauważy.:)))). A jak zobaczy je nagle obie to mu wmówisz że mu się dwoi w oczach.:))))[/QUOTE]

:evil_lol::diabloti: niezły pomysł ale tamta mała ma super dt a u mnie stado już się [B]NIE ROZROŚNIE. [/B]przynajmniej na razie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Agaga, możesz mi napisać co jesz na codzień w tej swojej diecie?[/QUOTE]

ja w swojej diecie dzisiaj zjadłam w ciagu paru godzin szejka , chipsy , ciastka , banana , pączka i obiad :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja w swojej diecie dzisiaj zjadłam w ciagu paru godzin szejka , chipsy , ciastka , banana , pączka i obiad :evil_lol:[/QUOTE]

Szejka chyba wypiłaś, a nie zjadłaś :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Szejka chyba wypiłaś, a nie zjadłaś :eviltong:[/QUOTE]

noooo wypiłam :eviltong: i stwierdziłam ze jak bym wypiła 10 to bym moze zaspokoiła potrzebę wypicia szejka na co Sebastian stwierdził że wypiła bym dwa i bym je oddała :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Agaga, możesz mi napisać co jesz na codzień w tej swojej diecie?[/QUOTE]trudno by było napisać bo codziennie jem coś innego. wczoraj np na obiad jadłam pierogi leniwe a dzisiaj mini zapiekaneczki z szynki, pieczarek, papryki i jajka. jeśli interesuje cię ta dieta to zajrzyj tu: [URL]http://forum.dieta-dukan.pl/index.php[/URL]
generelnie w necie jest mnóstwo o tym, ja bazowałam na tej stronie: [URL]http://www.dieta-dukan.pl/[/URL] a z forum biorę często przepisy :)

[quote name='dOgLoV']ja w swojej diecie dzisiaj zjadłam w ciagu paru godzin szejka , chipsy , ciastka , banana , pączka i obiad :evil_lol:[/QUOTE]jak się waży mniej niż swój własny pies, to można się opychać chipsami. chyba muszę zmienić psy na jakieś większe:diabloti:

wrrrr, co chwilę mi net zanika:angryy:

Posted

[quote name='Donvitow']Przez mgłę nie może się przebić.:)
A ja mam na obiad kaczkę z pyzami i buraczkami.:) Już nie mogę się doczekać.:)[/QUOTE]

a ja chyba nigdy kaczki nie jadłam....to o której mam przyjechać na obidek? :mdrmed:

Posted

[quote name='agaga21']

jak się waży mniej niż swój własny pies, to można się opychać chipsami. chyba muszę zmienić psy na jakieś większe:diabloti:

[/QUOTE]

ale ja niziutka jestem wiec moge wazyc mniej niż moje psy :evil_lol:

wczoraj na wystawie Sebastian sie ze mnie smiał że kupi mi doga niemieckiego ( samca) i będe go wystawiała :evil_lol: złośliwiec jeden :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']
wczoraj na wystawie Sebastian sie ze mnie smiał że kupi mi doga niemieckiego ( samca) i będe go wystawiała :evil_lol: złośliwiec jeden :mad:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dieta Dukana zadziwiająco dobrze działa ale nie należy przeginać.
Koleżanka na niej była- tylko, że ona nie równo pod sufitem miała bo potem wyglądała jak chudzielec a jeszcze do niej wracała a przed dietą to nie wiem po co jej w ogóle ona była.

Posted

Info co do " rewelacyjnej diety" udostępnię tylko na PW.:))))))))
Che che byłem z psami na grzybach. O tej porze roku pełna siatka dorodnych kozaków.:). Żona się do mnie nie odzywa bo znalazła tylko dwa podgrzybki.:)))))

Posted

[quote name='dOgLoV']ale ja niziutka jestem wiec moge wazyc mniej niż moje psy :evil_lol:

[/QUOTE]jak cie kiedys pociągną niespodziewanie to poleeeeeecisz!:evil_lol::evil_lol:[quote name='magdyska25']Dieta Dukana zadziwiająco dobrze działa ale nie należy przeginać.
Koleżanka na niej była- tylko, że ona nie równo pod sufitem miała bo potem wyglądała jak chudzielec a jeszcze do niej wracała a przed dietą to nie wiem po co jej w ogóle ona była.[/QUOTE]mnie to zawsze wkurza jak odchudzają się ci chudzi. takie to "kokieteryjne" jest jak dziewczyna rozmiar 36 mówi że tu ma fałdke, tam ma za dużo i musi się odchudzić. mi zostało po ciąży dużo a niedługo roczek minie odkąd urodziłam lenę więc czas był najwyższy się zmobilizować.

[quote name='Donvitow']Info co do " rewelacyjnej diety" udostępnię tylko na PW.:))))))))
Che che byłem z psami na grzybach. O tej porze roku pełna siatka dorodnych kozaków.:). Żona się do mnie nie odzywa bo znalazła tylko dwa podgrzybki.:)))))[/QUOTE]rok temu byłam u was na pysznej grzybowej...dziś na kaczkę nie udało mi się wprosić:-(

[quote name='Aleks89']Najlepszą "dietą" jest nerwica:evil_lol:Żre jak świnia ,a jak przytyje 0,5kg to jest istny cud nad Wisłą.[/QUOTE]
a nerwicę powiem: nie, dziękuję ;)

[quote name='Donvitow']Niezdrowa dieta./ sprawdzić wyniki tarczycowe a jak będą w normie do specjalisty. Szkoda życia by " spalać" się niepotrzebnie.[/QUOTE]

jak już tak o tej diecie mówimy, to wczoraj minął dokładnie miesiąc odkąd ją zaczęłam. na wadze ubyło mi dokładnie 5,6kg. bez rewelacji ale jestem zadowolona, bo wychodzi jakiś kilogram tygodniowo, więc tak zdrowo :)

Posted

[quote name='agaga21']jak cie kiedys pociągną niespodziewanie to poleeeeeecisz!:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ile razy ja juz przez Nerona leżałam to nie zlicze , raz jak mna frągną to tak poleciałam ze nawet nie wiem kiedy sie podnisłam , salto zrobiłam w górze chyba z dwoma obrotami :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ile razy ja juz przez Nerona leżałam to nie zlicze , raz jak mna frągną to tak poleciałam ze nawet nie wiem kiedy sie podnisłam , salto zrobiłam w górze chyba z dwoma obrotami :evil_lol:[/QUOTE]czyli jednak:evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Pooglądałabym sobie nowe fotki :)[/QUOTE]
oj, to niestety nie w naszej galerii. nie ma fot dzisiaj, może jutro coś pstryknę.

z nowinek: gamoń od dziś już bez smyczy i kagańca z maluchami :) niestety jak to gamoń-trąca łapami kotki i martwię się czy im krzywdy nie zrobi.
etna nadaal w kagańcu i "poluje" wzrokiem na tego kota, który jest dalej. ten, którego ma pod nosem jej prawie nie interesuje.

Posted

Fajnie, że Gamoń już bez "zabezpieczenia" :multi:

A ja nigdy nie byłam na żadnej diecie i tę też sobie odpuszczam ;) Za dużo rzeczy musiałbym przestać jeść,a to nie dla mnie :shake:

Posted

[quote name='bira']Zartujesz?! Ekstra :-) Dzielny Morrisek polubil kotecki :-) Filmik jakis poprosimy :-)[/QUOTE]kurde, na tym kompie jak mam coś zrobić to jestem chora. paamięci ram ma tyle co nic i nawet na głównej stronie onetu potrafi się zaciąć:angryy:
więc nie wiem jak to z filmikami czy zdjęciami będzie :(
[quote name='magdabroy']Fajnie, że Gamoń już bez "zabezpieczenia" :multi:

A ja nigdy nie byłam na żadnej diecie i tę też sobie odpuszczam ;) Za dużo rzeczy musiałbym przestać jeść,a to nie dla mnie :shake:[/QUOTE]nie każdy musi, nie każdy potrzebuje, nie każdy musi chcieć ;) ja chcę i coraz lepiej się czuję :multi: