Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']powalają mnie zdjęcia śpiącego Misia ... ciekawe co mu sie śni ?

a o siostrzyczce już wie ??[/QUOTE]
pewnie śni właśnie o nowej siostrzyczce ;)
...tylko nie wiem, czy wtedy gdy warczy i szczeka, czy gdy wali ogonem w ścianę:hmmmm:

Posted

[quote name='agaga21']pewnie śni właśnie o nowej siostrzyczce ;)
...tylko nie wiem, czy wtedy gdy warczy i szczeka, czy gdy wali ogonem w ścianę:hmmmm:[/QUOTE]

hmmm pewnie o niej .... że jesteście wszyscy razem na spacerku i jakiś psi macho się do niej zaleca ;) dlatego zły i warczy

Posted

[quote name='fioneczka']hmmm pewnie o niej .... że jesteście wszyscy razem na spacerku i jakiś psi macho się do niej zaleca ;) dlatego zły i warczy[/QUOTE]
hihi, no może i tak.
mam ogromnego stresa, że się nie polubią...

Posted

[quote name='fioneczka']a kopnąć Cię w doopę ?[/QUOTE]
wiesz asiu, w normalnej sytuacji wszystko by było do poustawiania, jednak mała jest świeżo po ciężkiej ortopedycznej operacji i nie darowałabym sobie, gdyby misio zrobił jej krzywdę, podczas "ZAPRZYJAŹNIANIA SIĘ". ona jet na razie bardzo delikatna i żadne przepychanki nie wchodzą w grę.

Posted

ja sobie zdaję z tego sprawę ... i na pewno nie tylko przy zaprzyjaźnianiu się ale przez jeszcze długi czas będziesz musiała kontrolować zabawę i pilnować "dzieci" ... ale ja wierzę ze dacie radę

Posted

[quote name='agaga21']jutro o tej porze będziemy w drodze do kliniki :placz:[/QUOTE]

nie bój się i nie płacz bo Misiaczek to czuje ... bierz się w garść ... będzie dobrze zobaczysz
wytną i za kilka dni zapomnicie o wszystkim
nooo głowa do góry

Posted

[quote name='agaga21']jutro o tej porze będziemy w drodze do kliniki :placz:[/QUOTE]

[B]Agata ...będzie dobrze :glaszcze: ...nie mozesz pokazać Miśkowi że się boisz [/B]

Posted

[quote name='fioneczka']nie bój się i nie płacz bo Misiaczek to czuje ... bierz się w garść ... będzie dobrze zobaczysz
wytną i za kilka dni zapomnicie o wszystkim
nooo głowa do góry[/QUOTE]

[quote name='Alicja'][B]Agata ...będzie dobrze :glaszcze: ...nie mozesz pokazać Miśkowi że się boisz [/B][/QUOTE]

wiem ale strasznie się boję. [B]to najlepszy pies na świecie[/B], zwariowałabym gdyby coś mu się stało! to już druga narkoza w ciągu pół roku, jest na antybiotykach od 2 tygodni, czy to może mieć wpływ?

Posted

[quote name='agaga21']wiem ale strasznie się boję. [B]to najlepszy pies na świecie[/B], zwariowałabym gdyby coś mu się stało! to już druga narkoza w ciągu pół roku, jest na antybiotykach od 2 tygodni, czy to może mieć wpływ?[/QUOTE]

[B]poproś tylko aby nie dali za dużej narkozy ....a antybiotyk nic nie zaszkodzi [/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B]poproś tylko aby nie dali za dużej narkozy ....a antybiotyk nic nie zaszkodzi [/B][/QUOTE]
będą usuwane 2 spore guzy, z czego jeden głęboko przyrośnięty do mięśnia przy węzłach chłonnych, drugi tylko powierzchowny oraz mała narośl na karku-przy okaji. wet mówił, że jakieś 2 godziny mu to zajmie więc nie wiem czy może podać mniej narkozy.

w ogóle to nie wyobrażam sobie jak go potem zabezpieczą. kołnierz ochroni przed lizaniem ale tylną łapą będzie w stanie drapać pod pachą.