fioneczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 powalają mnie zdjęcia śpiącego Misia ... ciekawe co mu sie śni ? a o siostrzyczce już wie ?? Quote
agaga21 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='fioneczka']powalają mnie zdjęcia śpiącego Misia ... ciekawe co mu sie śni ? a o siostrzyczce już wie ??[/QUOTE] pewnie śni właśnie o nowej siostrzyczce ;) ...tylko nie wiem, czy wtedy gdy warczy i szczeka, czy gdy wali ogonem w ścianę:hmmmm: Quote
fioneczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='agaga21']pewnie śni właśnie o nowej siostrzyczce ;) ...tylko nie wiem, czy wtedy gdy warczy i szczeka, czy gdy wali ogonem w ścianę:hmmmm:[/QUOTE] hmmm pewnie o niej .... że jesteście wszyscy razem na spacerku i jakiś psi macho się do niej zaleca ;) dlatego zły i warczy Quote
agaga21 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='fioneczka']hmmm pewnie o niej .... że jesteście wszyscy razem na spacerku i jakiś psi macho się do niej zaleca ;) dlatego zły i warczy[/QUOTE] hihi, no może i tak. mam ogromnego stresa, że się nie polubią... Quote
fioneczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='agaga21']hihi, no może i tak. mam ogromnego stresa, że się nie polubią...[/QUOTE] a kopnąć Cię w doopę ? Quote
agaga21 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='fioneczka']a kopnąć Cię w doopę ?[/QUOTE] wiesz asiu, w normalnej sytuacji wszystko by było do poustawiania, jednak mała jest świeżo po ciężkiej ortopedycznej operacji i nie darowałabym sobie, gdyby misio zrobił jej krzywdę, podczas "ZAPRZYJAŹNIANIA SIĘ". ona jet na razie bardzo delikatna i żadne przepychanki nie wchodzą w grę. Quote
fioneczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ja sobie zdaję z tego sprawę ... i na pewno nie tylko przy zaprzyjaźnianiu się ale przez jeszcze długi czas będziesz musiała kontrolować zabawę i pilnować "dzieci" ... ale ja wierzę ze dacie radę Quote
agaga21 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 jestem dobrej myśli i nie mogę się doczekać... Quote
Alicja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='agaga21']jestem dobrej myśli i nie mogę się doczekać...[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Black][B].......ja też ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ania z poznania Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/threads/174098-PiAE-kny-REDNOSE-KIMBO-11-miesiAE-cy-szuka-pilnie-nowego-pana?p=13544253#post13544253[/url] Quote
agaga21 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 jutro o tej porze będziemy w drodze do kliniki :placz: Quote
fioneczka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='agaga21']jutro o tej porze będziemy w drodze do kliniki :placz:[/QUOTE] nie bój się i nie płacz bo Misiaczek to czuje ... bierz się w garść ... będzie dobrze zobaczysz wytną i za kilka dni zapomnicie o wszystkim nooo głowa do góry Quote
Alicja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='agaga21']jutro o tej porze będziemy w drodze do kliniki :placz:[/QUOTE] [B]Agata ...będzie dobrze :glaszcze: ...nie mozesz pokazać Miśkowi że się boisz [/B] Quote
agaga21 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='fioneczka']nie bój się i nie płacz bo Misiaczek to czuje ... bierz się w garść ... będzie dobrze zobaczysz wytną i za kilka dni zapomnicie o wszystkim nooo głowa do góry[/QUOTE] [quote name='Alicja'][B]Agata ...będzie dobrze :glaszcze: ...nie mozesz pokazać Miśkowi że się boisz [/B][/QUOTE] wiem ale strasznie się boję. [B]to najlepszy pies na świecie[/B], zwariowałabym gdyby coś mu się stało! to już druga narkoza w ciągu pół roku, jest na antybiotykach od 2 tygodni, czy to może mieć wpływ? Quote
Alicja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='agaga21']wiem ale strasznie się boję. [B]to najlepszy pies na świecie[/B], zwariowałabym gdyby coś mu się stało! to już druga narkoza w ciągu pół roku, jest na antybiotykach od 2 tygodni, czy to może mieć wpływ?[/QUOTE] [B]poproś tylko aby nie dali za dużej narkozy ....a antybiotyk nic nie zaszkodzi [/B] Quote
agaga21 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Alicja'][B]poproś tylko aby nie dali za dużej narkozy ....a antybiotyk nic nie zaszkodzi [/B][/QUOTE] będą usuwane 2 spore guzy, z czego jeden głęboko przyrośnięty do mięśnia przy węzłach chłonnych, drugi tylko powierzchowny oraz mała narośl na karku-przy okaji. wet mówił, że jakieś 2 godziny mu to zajmie więc nie wiem czy może podać mniej narkozy. w ogóle to nie wyobrażam sobie jak go potem zabezpieczą. kołnierz ochroni przed lizaniem ale tylną łapą będzie w stanie drapać pod pachą. Quote
agnieszka32 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [B]Wszystko musi być dobrze[/B], trzymaj się Agatka i ucałuj Miśka :loveu: Quote
agaga21 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='agnieszka32'][B]Wszystko musi być dobrze[/B], trzymaj się Agatka i ucałuj Miśka :loveu:[/QUOTE] ucałuję. trzymałam się, dzisiaj się rozklejam... Quote
jonQuilla Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bądź silna, jestem dobrej myśli może Lecter nie będzie się interesował szwami [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 :calus:............................ :kciuki: Quote
ania z poznania Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 :buzi::buzi:Lecterku, trzymamy za Ciebie kciuki, buziaczki. Agatko, będzie dobrze!!! Quote
fioneczka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 nooo niech wszystko pójdzie szybko, bezproblemowo i bezboleśnie ... buziaki dla Was i czekamy na wiesci Quote
Recommended Posts