Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

zajrzyjcie, może poratujecie grosikiem szczeniaczki, umierające na bebeszjoze:(
[URL="http://tiny.pl/h9v99"][IMG]http://i54.tinypic.com/2d6nl7c.jpg[/IMG][/URL]

jedna sunieczka już za tęczowym mostem, druga na pograniczu smierci...:placz:

Posted

[quote name='ania z poznania']A ja byłam dzisiaj u Agatki i miziałam Etnusię i Morriska :loveu:!
Etna stwierdziła, że brudny blond nie był twarzowy i wraca do czerni ;) a Morrisek ma..... oponkę :crazyeye::evil_lol:. Najprawdziwszą, trzęsącą się :diabloti:. A żeby była większa to skorzystał z chwili kiedy wyszłyśmy do kuchni i zwędził ze stołu CZTERY kawałki ciasta :mad:. Cały czas kręcił się koło niego, nosem mijał je o centymetr aż wreszcie się nie oparł.............[/QUOTE]

hahaha niby taki pierdoła ... a wie jak sobie życie umilić :evil_lol: ... zuch chłopak :loveu:

Posted

[quote name='chita']
a gdzie zdjecia:mad:[/QUOTE]mam 2 zdjęcia psiaków z anią ale nie wiem czy ania wyraża zgodę na publikację:cool3:

znowu mamy w kuchni mysz:mad:
czuję ja w szufladzie na sztućce, w szafce i w koszu na smieci

Posted

[quote name='agaga21']aniu, pieski tęsknią. wracaj do nas!:loveu::evil_lol:
a morris zjadł według mnie 6 kawałków ciasta, a nie 4. sądząc po bąkach, które sadzi cały wieczór, to 6 co najmniej.:roll:[/QUOTE]

Faktycznie! Cztery to on zjadł samego tego z czekoladą a jeszcze "przypadkiem" dwa sernika mu wpadły na ząb!

Publikuj, wyrażam oficjalnie zgodę :)!

Posted

[quote name='fioneczka']heh widać że to jeszcze przed zjedzeniem ciasta przez Morriska ;)[/QUOTE]
tak. przyłapałam złodzieja na gorącym uczynku. gamoń nawet nie okazał skruchy, za to etnie zostało tylko zbierać okruchy z dywanu:evil_lol:
gamoń sie zrobił strasznie obtłuszczony. amstaff gdy przytyje, to nadal jest taki zbity i twardy a morris zrobił się galaretowaty. wszystko mu się trzęsie, żeberka to ma takie tłuściutkie, że tylko smalec wytapiać:diabloti: jak biegnie to wszystko mu się buja i faluje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=Navy][B]wow...Ania , pies i psowa i ciastka ;):multi:

Morisek :cool2: Ozzy kazał przybić piątasa za te ciastka ( jełopek odkąd go odchudzamy to potrafi ukraść ze stołu :([/B][/COLOR]

Posted

[quote name='baster i lusi']dziś widzę fotki.psiaki śliczne i takie lśniące.co im dajesz ?[/QUOTE]

jak znamy agage to jedza pewnie to co upoluja:roll:....czyli ciasto czekoladowe...sernik i podklad cioci Ani...:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='chita']jak znamy agage to jedza pewnie to co upoluja:roll:....czyli ciasto czekoladowe...sernik i podklad cioci Ani...:diabloti::eviltong:[/QUOTE]

oto przepis na cudowne owłosienie :roflt:

Posted

[quote name='agnieszka32']bo się agata nie przygotowała odpowiednio :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
same zjadły:mad: a na psiaki zwaliły winę.bo pewnie się odchudzają:evil_lol:i nie przyznają się,że ciacho smakowało:shake: