agaga21 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 zajrzyjcie, może poratujecie grosikiem szczeniaczki, umierające na bebeszjoze:( [URL="http://tiny.pl/h9v99"][IMG]http://i54.tinypic.com/2d6nl7c.jpg[/IMG][/URL] jedna sunieczka już za tęczowym mostem, druga na pograniczu smierci...:placz: Quote
fioneczka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='ania z poznania']A ja byłam dzisiaj u Agatki i miziałam Etnusię i Morriska :loveu:! Etna stwierdziła, że brudny blond nie był twarzowy i wraca do czerni ;) a Morrisek ma..... oponkę :crazyeye::evil_lol:. Najprawdziwszą, trzęsącą się :diabloti:. A żeby była większa to skorzystał z chwili kiedy wyszłyśmy do kuchni i zwędził ze stołu CZTERY kawałki ciasta :mad:. Cały czas kręcił się koło niego, nosem mijał je o centymetr aż wreszcie się nie oparł.............[/QUOTE] hahaha niby taki pierdoła ... a wie jak sobie życie umilić :evil_lol: ... zuch chłopak :loveu: Quote
agaga21 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='chita'] a gdzie zdjecia:mad:[/QUOTE]mam 2 zdjęcia psiaków z anią ale nie wiem czy ania wyraża zgodę na publikację:cool3: znowu mamy w kuchni mysz:mad: czuję ja w szufladzie na sztućce, w szafce i w koszu na smieci Quote
ania z poznania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='agaga21']aniu, pieski tęsknią. wracaj do nas!:loveu::evil_lol: a morris zjadł według mnie 6 kawałków ciasta, a nie 4. sądząc po bąkach, które sadzi cały wieczór, to 6 co najmniej.:roll:[/QUOTE] Faktycznie! Cztery to on zjadł samego tego z czekoladą a jeszcze "przypadkiem" dwa sernika mu wpadły na ząb! Publikuj, wyrażam oficjalnie zgodę :)! Quote
agaga21 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 proszę bardzo :) [IMG]http://i51.tinypic.com/10e0dvo.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2n9w12s.jpg[/IMG] Quote
fioneczka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 heh widać że to jeszcze przed zjedzeniem ciasta przez Morriska ;) Quote
furciaczek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No wymiziane psowate widze porzadnie:loveu: Quote
agaga21 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='fioneczka']heh widać że to jeszcze przed zjedzeniem ciasta przez Morriska ;)[/QUOTE] tak. przyłapałam złodzieja na gorącym uczynku. gamoń nawet nie okazał skruchy, za to etnie zostało tylko zbierać okruchy z dywanu:evil_lol: gamoń sie zrobił strasznie obtłuszczony. amstaff gdy przytyje, to nadal jest taki zbity i twardy a morris zrobił się galaretowaty. wszystko mu się trzęsie, żeberka to ma takie tłuściutkie, że tylko smalec wytapiać:diabloti: jak biegnie to wszystko mu się buja i faluje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='baster i lusi']ja nie widzę fotek[/QUOTE] jak to? to dziwne, może jutro uda ci się zobaczyć. czasem komputery się buntują ;) Quote
baster i lusi Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='agaga21']jak to? to dziwne, może jutro uda ci się zobaczyć. czasem komputery się buntują ;)[/QUOTE] albo coś mi :placz:padło na oczy po dzisiejszych przejściach:evil_lol: Quote
Soema Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ale się im sierść błyszczy :):) pieszczochy.... się im trafiło :loveu: Quote
ania z poznania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Błyszczą się fantastycznie! A dzisiaj nawet Etnusia była w mizialskim nastroju, też się przytulała. Quote
Alicja Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [COLOR=Navy][B]wow...Ania , pies i psowa i ciastka ;):multi: Morisek :cool2: Ozzy kazał przybić piątasa za te ciastka ( jełopek odkąd go odchudzamy to potrafi ukraść ze stołu :([/B][/COLOR] Quote
ania z poznania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A Gamoń to wcale nie taki gamoń, kombinował od kiedy tylko te ciastka wyniuchał, czyli jeszcze w papierku. Agata wypuściła je do ogrodu, patrzymy przez okno gdzie psy a one na tarasie pod drzwiami żeby już wracać :) Quote
agaga21 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 chciały wracać szybko do domu, bo nie co dzień ich [B]chrzestna matka[/B] u nas bywa ;) Quote
ania z poznania Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No dobra, to 50/50, chrzestna/ciacho :). Właśnie odkryłam, że Etna robi doskonały, bardzo dokładny, ekologiczny demakijaż :). Po podkładzie ani śladu, płatek kosmetyczny czysty :evil_lol: Quote
baster i lusi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 dziś widzę fotki.psiaki śliczne i takie lśniące.co im dajesz ? Quote
chita Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='baster i lusi']dziś widzę fotki.psiaki śliczne i takie lśniące.co im dajesz ?[/QUOTE] jak znamy agage to jedza pewnie to co upoluja:roll:....czyli ciasto czekoladowe...sernik i podklad cioci Ani...:diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='chita']jak znamy agage to jedza pewnie to co upoluja:roll:....czyli ciasto czekoladowe...sernik i podklad cioci Ani...:diabloti::eviltong:[/QUOTE] oto przepis na cudowne owłosienie :roflt: Quote
agnieszka32 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Co ja widzę??? Odwiedzinki cioci Ani, ciacho...:cool3: (mam nadzieję, że Morriskowi smakowało :diabloti::evil_lol:) Quote
ania z poznania Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Smakowało bardzo, szkoda tylko że tak mało :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='ania z poznania']Smakowało bardzo, szkoda tylko że tak mało :diabloti:[/QUOTE] Bo się Agata nie przygotowała odpowiednio :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baster i lusi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='agnieszka32']bo się agata nie przygotowała odpowiednio :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] same zjadły:mad: a na psiaki zwaliły winę.bo pewnie się odchudzają:evil_lol:i nie przyznają się,że ciacho smakowało:shake: Quote
Recommended Posts