agnieszka32 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [URL]http://i46.tinypic.com/w8nu50.jpg[/URL] Mistrzostwo świata! :loveu: I widzę, że Etnusia ma nową obróżkę? :cool3: I nikt oprócz mnie tego nie zauważył? :eviltong::evil_lol: Quote
Tengusia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agaga21']morris jest zazdrosny o każde głaśnięcie! nie odpuści ani razu, gdy głaszczę etnę, to on mi się wpycha pod dłonie, podgryza wtedy etne(bardzo delikatnie), nastawia się i rozpycha by być między mną a etną:evil_lol: etnusia znosi to ze stoickim spokojem, ona nie jest aż takim pieszczochem. ma momenty, że przychodzi by ją głaskać, przytulać ale nie jest to dla niej aż takie ważne jak dla morrisa. ona ma swój światek, swoja oponkę:evil_lol: i lubi mieć spokój gdy odpoczywa. morris chyba miał większe braki w dotyku, teraz biduś nadrabia te braki z całego swojego kiepskiego życia:shake:[/QUOTE] moj Bolus ma podobnie jak zaczynam glaskac Faze to za chwile dziwnym trafem pod moja reka znajduje sie Bolek i w druga strone dziala dokladnie tak samo, zaczynam glaskac Bolka, patrze a tu Faza pod reka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agnieszka32'][URL]http://i46.tinypic.com/w8nu50.jpg[/URL] Mistrzostwo świata! :loveu: I widzę, że Etnusia ma nową obróżkę? :cool3: I nikt oprócz mnie tego nie zauważył? :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] ja widziałam wczoraj :eviltong: i nawet miałam zapytać dlaczego tylko Etnusia ma nową ;) ale zapomniałam :oops: ale w moim wieku to się już może przytrafić :diabloti: a ja mam w planie niebieską lub czarną w stokrotki ... tylko się zdecydować nie mogę :roll: Quote
agnieszka32 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='fioneczka']ja widziałam wczoraj :eviltong: i nawet miałam zapytać dlaczego tylko Etnusia ma nową ;) ale zapomniałam :oops: ale w moim wieku to się już może przytrafić :diabloti: a ja mam w planie niebieską lub czarną w stokrotki ... tylko się zdecydować nie mogę :roll:[/QUOTE] Dobra, dobra, akurat - teraz to wszyscy widzą, albo widzieli, tylko zapomnieli napisać. :roll::evil_lol: A ja zobaczyłam i napisałam :eviltong::eviltong::eviltong: I chciałam powiedzieć, że miesiąc temu kupiłam niebieską obrożę w stokrotki, tylko jeszcze Piczki w nią nie wystroiłam, bo nie było okazji :evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 tengusiu, u nas to w jedna stronę działa. etnę to czasem trzeba specjalnie zapraszać na głaskanie bo ona nie ma ochoty albo czasu:evil_lol: obróżkę kupiłam dla morrisa zaraz na poczatku ale była za duża. jest nawet na niej morrisa adresówka. etnusia sobie ją wczoraj i dzis pożyczyła dla odmiany;) a tak naprawdę to zawieruszyła nam się czerwona a spieszyłam się z psami na spacer więc znalazłam tą czarną. z etny obróżki adresówka odpadła. przełamały się te końcówki więc muszę doczepić nową, bo mam jedną rezerwową. dzisiaj się naśmiałam z moich psów. morris wykradał z koszyczka truskawki i zanosił je na trawnik a etna je zjadała:-o:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='fioneczka'] a ja mam w planie niebieską lub czarną w stokrotki ... tylko się zdecydować nie mogę :roll:[/QUOTE] Niebieską!!! Monusia jest delikatna i dziewczęca, czerń do niej nie pasuje! A z tym głaskaniem- Morris już jak go pierwszy raz do weta wiozłam, to mimo, ze widział mnie pierwszy raz to pozwolił się głaskać i było widać, że baaardzo to lubi! Quote
agnieszka24 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agaga21'] dzisiaj się naśmiałam z moich psów. morris wykradał z koszyczka truskawki i zanosił je na trawnik a etna je zjadała:-o:evil_lol:[/QUOTE] Morris to prawidzwy dżentelmen :) Jak on dba o swoją siostrzyczkę :loveu: Quote
Asior Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [url]http://i46.tinypic.com/w8nu50.jpg[/url] nie no masakra :megagrin: Quote
agaga21 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 ciotki, wdepnijcie na bazarek :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/187417-Wyj%C4%85tkowe-ubrania-prostownica-ekstra-plecak-na-asta-Dagiego-ze-Szczecinka-do-20.06[/url].! Quote
taxelina Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 a fotek nie bedzie? my wrocilismy dzis z roweru wodnego wokol centrum malmö, sherry widziala duzo zywego obiadu - kaczki - i gdyby nie to ze wody nie lubi to by zeskoczyla :D Quote
chita Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 nadrobilam zaleglosci;) Etna jest poprostu nie do pobicia a Morris wyglada jak wielki mis przytulak :loveu:[URL]http://i47.tinypic.com/2lu9qg5.jpg[/URL] tu chyba miala ochote na jabluszko morriska [URL]http://i49.tinypic.com/dng76w.jpg[/URL] Quote
agaga21 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 w środę przyznałam się mężowi, że 3 tygodnie temu zostały zjedzone tylne pasy bezpieczeństwa w aucie...wszystkie 4 sztuki...:mad::mad::diabloti: melduję, że wszyscy żyjemy:diabloti::diabloti: nikt nie został eksmitowany:multi:;) Quote
ania z poznania Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 No i najgorsze, że na szrocie nie mają, chyba tylko u dealera........ Quote
agaga21 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 [quote name='ania z poznania']No i najgorsze, że na szrocie nie mają, chyba tylko u dealera........[/QUOTE] kto by pomyślał, że tyle z tym będzie problemów:shake: tak na serio to masakra, póki pasów nie zmienimy to jesteśmy uziemieni. Quote
agnieszka32 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Tak, Aniu - takie pasy mają tylko w serwisie. A na domiar złego - założenie ich to nie lada wyzwanie i koszt - trzeba rozebrać prawie pół samochodu - tak twierdzi mój mąż, a podobno troszkę się na tym zna ;) Agaga21 - jestem z Ciebie dumna :) Quote
Alicja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [FONT=Arial]o ranyśku .... to co Twoje słonka robiły że sie pasy zjadły :roll:??[/FONT] Quote
furciaczek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Takie glodne ze az pasy bezpieczenstwa jedza:crazyeye: :evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 no własnie mamy problem. morris denerwuje się jazdą autem i gryzie z nerwów. etna nie niszczy. jutro może zrobie zdjęcia jak to wyglada. własnie kamilek obudził się i przybiegł z płaczem do mnie. rozpalony, 39 stopni. 3 dni był w przedszkolu w zeszłym tygodniu:mdleje::mdleje: ja sie załamie. Quote
fioneczka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [quote name='agaga21']w środę przyznałam się mężowi, że 3 tygodnie temu zostały zjedzone tylne pasy bezpieczeństwa w aucie...wszystkie 4 sztuki...:mad::mad::diabloti: melduję, że wszyscy żyjemy:diabloti::diabloti: nikt nie został eksmitowany:multi:;)[/QUOTE] ołć ... to się narobiło :roll: Quote
agaga21 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 [quote name='deer_1987']Zdrowia dla Kamila![/QUOTE] dzięki. jesteśmy na zwolnieniu do końca tygodnia. niestety tym razem pani doktor zapisała juz antybiotyk. kamil jest chory średnio 2 razy w miesiącu...normalnie załamać się można. Quote
chita Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jesu tu dopiero dlugo zdjec nie bylo... :shake:jak tak dalej pojdzie dostaniesz bana za brak aktywnosci:diabloti: Quote
agaga21 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 hehe, chyba ten ban mi grozi bo nawet nie mam co wstawić ;) aparatu nie ruszałam od kilku dni, chyba mnie jakiś wirus dopadł. dziś mnie wszystko boli, spałam cały wieczór na kanapie, zaraz się kładę do łóżka. o demolce w aucie zapomniałam ale zrobie foty jutro lub pojutrze. Quote
Recommended Posts