zuzlikowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 gameta napisał(a):jeśli poprosicie zuzlikową to ona jedzie z coronaaj na trasie wawa - krk chyba jutro :roll: jak nic nie pomieszałam, to może by zabrały ? Kochane coronaaj jedzie z Warszawy do Krakowa w środę!!! ...ale doczytałam,że to już nieaktualne...może następnym razem! Quote
gameta Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Kochane coronaaj jedzie z Warszawy do Krakowa w środę!!! ...ale doczytałam,że to już nieaktualne...może następnym razem! Dziękuję Kochana :loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Kochane coronaaj jedzie z Warszawy do Krakowa w środę!!! ...ale doczytałam,że to już nieaktualne...może następnym razem! Ale pech , ale cóż , może zaopatrzymy go o ten worek karmy jakoś , pomyślimy , zapytam się Baszki ile jej wystarczy :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 karma aktualna tylko kurcze dopiero we wrześniu:oops: Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):karma aktualna tylko kurcze dopiero we wrześniu:oops: a do tego czasu będziemy karmić go miłościa domu tymczasowego :evil_lol::cool3: nie no spokojnie , jak do tego czasu będzie z Baszką to z pewnością się nie pogniewamy :evil_lol: Quote
giselle4 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Basia i Barni napisał(a):a do tego czasu będziemy karmić go miłościa domu tymczasowego :evil_lol::cool3: nie no spokojnie , jak do tego czasu będzie z Baszką to z pewnością się nie pogniewamy :evil_lol: Basiu,miłoscia? miłosc to odpowiednia i najwazniejsza sprawa ale karma potrzebna moze cos zorganizuje.... zaraz pomysle Dziekueje cioteczki za pomoc:loveu: Quote
Baszka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 fiorsteinback bardzo dziękuję za sponsorowanie Boryska :multi: tym bardziej, że jego status dalej jest niewiadomy :roll: Quote
Baszka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zapadła decyzja co do Boryska....przechodzi pod opiekę powstającej Fundacji PRIMA :multi: ...jego dalsze losy możecie obserwować tu; Forum Fundacji Pomocy Labradorom PRIMA :: Zobacz temat - Borys-pies-czarny-1-1,5 roku-Kraków :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Baszka']zapadła decyzja co do Boryska....przechodzi pod opiekę powstającej Fundacji PRIMA :multi: ...jego dalsze losy możecie obserwować tu; Forum Fundacji Pomocy Labradorom PRIMA :: Zobacz temat - Borys-pies-czarny-1-1,5 roku-Kraków :loveu::loveu::loveu: Wczoraj juz przeczytałam i bardzo sie ciesze Basiu.... Bardzo dziekuje:loveu:Fundacji i dalej oglaszamy jestesmy jemu to winne Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Borysek dzisiaj ma umówioną kastrację i przegląd ogólny u weterynarza - trzymac kciuki :razz: Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Borys został bezjajowcem :evil_lol: Quote
giselle4 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Basia i Barni napisał(a):Borys został bezjajowcem :evil_lol: o nieeee:shake: to on dalej Facet mimo ze kastrat? nie płakał:placz: Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 cyt. post Baszka z Fundacji Wet określa go na 1,5 roku, rasa - mieszaniec, maść - czarno-biała. Waży tylko 21 kg ( a na "szkieletora" nie wyglada ) po badaniu osłuchowym nie doszukał się żadnych wad. W momencie aplikowania "usypiacza" niestety Borys pokazał zęby i chciał złapać weta za rękę, dlatego zaopatrzyłam się na wszelki wypadek w kaganiec (materiałowy wprawdzie ale zawsze to jakaś osłona). W momencie gdy Borys juz prawie usypiał do gabinetu weszła para: starszy Pan w wieku mocno emerytalnym i jego znajoma niosąc w koszyku kota. Pan od razu zaczął się zachwycać Borysem, że piękny labrador, że miał podobnego pieska który niedawno w wieku 10 lat przeszedł Tęczowy Most. Wspomniałam, ze do adopcji, a tu czeka na kastrację, Pan coraz bardziej zainteresowany...w końcu Pani mówi "BORYS daj spokój".... ja zaskoczona pytam do kogo tak się zwraca...no i okazało się, że w gabinecie było dwóch Borysów Rozmowa zakończyła się tym, że Pan poprosił o jakieś namiary, bo musi przemyśleć sprawę Quote
fiorsteinbock Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Moze imiona polaczą ich na zawsze :lol: niesamowity zbieg okolicznosci!!! Quote
giselle4 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Basia i Barni']cyt. post Baszka z Fundacji Wet określa go na 1,5 roku, rasa - mieszaniec, maść - czarno-biała. Waży tylko 21 kg ( a na "szkieletora" nie wyglada ) po badaniu osłuchowym nie doszukał się żadnych wad. W momencie aplikowania "usypiacza" niestety Borys pokazał zęby i chciał złapać weta za rękę, dlatego zaopatrzyłam się na wszelki wypadek w kaganiec (materiałowy wprawdzie ale zawsze to jakaś osłona). W momencie gdy Borys juz prawie usypiał do gabinetu weszła para: starszy Pan w wieku mocno emerytalnym i jego znajoma niosąc w koszyku kota. Pan od razu zaczął się zachwycać Borysem, że piękny labrador, że miał podobnego pieska który niedawno w wieku 10 lat przeszedł Tęczowy Most. Wspomniałam, ze do adopcji, a tu czeka na kastrację, Pan coraz bardziej zainteresowany...w końcu Pani mówi "BORYS daj spokój".... ja zaskoczona pytam do kogo tak się zwraca...no i okazało się, że w gabinecie było dwóch Borysów Rozmowa zakończyła się tym, że Pan poprosił o jakieś namiary, bo musi przemyśleć sprawę O Bogowie,niech ma domek i kochającego ludzia...a ze Borysy dwa hahahahha suuuper:p:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ma namiary więc jak będzie go chciał to się odezwie :roll: oczywiście chcieć to u nas za mało :evil_lol: wizyta przed musi być :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Borysek śpi i ma sie dobrze :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Borysku, do gory! Kandydat zgloszony do adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-psa-w-typie-labradora-144745/#post12831735 Pani z Katowic, wiec niedaleko od Boryska Quote
giselle4 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 ...moze ktos zaopiekuje sie takim skarbem:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jakies wiesci Cioteczki w sprawie nowego domku dla Borysa??? Quote
fiorsteinbock Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dziewczyny, gdzie On jest oglaszany poza allegro i fundacja labków? Quote
Szarotka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A co tu tak pusto ????:mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts