Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
O TAK - sliczny chlopak i uratowany dzieki Wam Dziewczyny!!!
Az strach myslec, co by sie z nim dzisiaj dzialo... :-(

Dzieki nam ,juz zapomniałas jak szalałas z telefonami
jak nie było transportu.....
Dzieki łancuchowi ludzi dobrej woli
dzieki dogomaniakom:eviltong::crazyeye:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) labuś cudeńko jaki śliczny i grzeczny, anioł nie pies. Na przystankach robił siusiu niemalże na zawołanie, ładnie pił a resztę drogi przespał.
Jak po niego poszłam na mój widok zaczął się cieszyć, grzecznie dał się zapiąć w obrożę i do auta. Tak jak mówiłam już Basi borysek był pogryziony - na łapce, mordce - tak na szybko zobaczyłam, poza tym kuleje na łapkę. Łapczywy nie jest - Grażynko zjadł niecały śmierdziuszkowy przysmak więcej nie chciał. Spokojny normalnie prawie się zakochałam :D
Chyba nic więcej nie mogę o nim powiedzieć, bo nie miałam jak się z nim zapoznać skoro cały czas jechałam. Pani od której brałam boryska zarzuciła mnie gradem pytań, kto, skąd po co, gdzie i czy mu dobrze będzie, czy do schronu go nie chce wywieźć itp.

Posted

...TAK ,TARZANKO Pani sie bała ze zabiore jego do schronu:shake:
i tak by sie stało,ostatecznosc to schron w Dzierzoniowie
gdzie moglismy jego dogladac
mowie prawde
bo nie moglam jego zostawic tam na poniewierke i las.

Wiem Tarzanko ze zostało jeszcze rozliczenie
prosze poczekaj \
dałam Ci cała kase jaka miałam na stanie
moze ktoras cioetczka pomoze i wspomoze
ale nie wiem:shake:
Rozliczę sie zToba bankowo

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Gisellko,
jak zrobisz ogloszenia napisz Kochana gdzie sa, abysmy sie nie zdublowaly...chociaz, to tylko na dobre wyjdzie Labkowi :razz: Ja zaraz rusze z Allegro.

nie rob w Wyborczej i na Cafeanimal,oraz do gazet dolnoslaskich...tutaj juz wstawiłam.Mysle nad paroma ogłoszeniami płatnymi,tylko ze to by było najlepiej w gazecie ogólnopolskiej:eviltong:

Posted

gameta napisał(a):
Ufffff, ja się zwlekam z łóżka po dwóch dniach a tu takie dobre wieści :multi:

Dziewczyny, jesteście wielkie :loveu:

ciociu wracaj do zdrowia
potrzebna nam Twoja glowa:crazyeye::loveu:

Posted

Tarzanka napisał(a):
:)
(.....) Jak po niego poszłam na mój widok zaczął się cieszyć, grzecznie dał się zapiąć w obrożę i do auta (...)

powiem tylko tyle, że jak odjechaliście to stał przy bramce kilka minut czekając ...>.może wrócą po mnie< :cool1:

Posted

S.O.S
kto moze wspomoc Boryska?
potrzebujemy worka karmy,pieniązków na kastracje
na weta oraz na inne potrzeby
Bardzo prosze nie mozemy wszystko zostawic na głowie Baszki
Ona i tak duzo zrobila dla Boryska\
dla nas:crazyeye:

Posted

[quote name='giselle4']S.O.S
kto moze wspomoc Boryska?
potrzebujemy worka karmy,pieniązków na kastracje
na weta oraz na inne potrzeby
Bardzo prosze nie mozemy wszystko zostawic na głowie Baszki
Ona i tak duzo zrobila dla Boryska\
dla nas:crazyeye:
jestem , byłam na weekendzie :cool1:

Może ktoś jakieś bazarki zrobi ? Porozsyłajcie wszędzie , na ile dni Basia ma karmę ?

Posted

w jakiej miejscowosci jest teraz psiak?
mi zostało troche karmy (prawie cały worek 15kg Ariona) po suni ktora tymwczasowała się w wawie, jeśli on jest blisko lub macie transport mogę pożyczyć żarełko na tzw wieczne oddanie:cool3:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
w jakiej miejscowosci jest teraz psiak?
mi zostało troche karmy (prawie cały worek 15kg Ariona) po suni ktora tymwczasowała się w wawie, jeśli on jest blisko lub macie transport mogę pożyczyć żarełko na tzw wieczne oddanie:cool3:

jest na DT w Krakowie , może kurierem wysłać ? Ile ,by taki kurier kosztował ? Zobaczę w zasobach portfelowych ,czy tyle mam :diabloti::razz:

Posted

gameta napisał(a):
jeśli poprosicie zuzlikową to ona jedzie z coronaaj na trasie wawa - krk chyba jutro :roll: jak nic nie pomieszałam, to może by zabrały ?

napiszesz PW jej ,bo ja to dopiero mam zamieszanie , muszę z jakiegoś forum zrezygnowac :shake::evil_lol:

Posted

ludziska sorki za zamieszanie ale kontaktowałam się z Marceliną (u niej w wawie jest ten worek karmy) i ona jest do końca sierpnia poza wawą na wsi...więc jak da rade poczekajcie do końca sierpnia co? i szukajmy transportu dla karmy na początek września...sorki,ale nie wiedziałam że ona jest na wsi tak długo:oops: