giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 fiorsteinbock napisał(a):O TAK - sliczny chlopak i uratowany dzieki Wam Dziewczyny!!! Az strach myslec, co by sie z nim dzisiaj dzialo... :-( Dzieki nam ,juz zapomniałas jak szalałas z telefonami jak nie było transportu..... Dzieki łancuchowi ludzi dobrej woli dzieki dogomaniakom:eviltong::crazyeye: Quote
Tarzanka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :) labuś cudeńko jaki śliczny i grzeczny, anioł nie pies. Na przystankach robił siusiu niemalże na zawołanie, ładnie pił a resztę drogi przespał. Jak po niego poszłam na mój widok zaczął się cieszyć, grzecznie dał się zapiąć w obrożę i do auta. Tak jak mówiłam już Basi borysek był pogryziony - na łapce, mordce - tak na szybko zobaczyłam, poza tym kuleje na łapkę. Łapczywy nie jest - Grażynko zjadł niecały śmierdziuszkowy przysmak więcej nie chciał. Spokojny normalnie prawie się zakochałam :D Chyba nic więcej nie mogę o nim powiedzieć, bo nie miałam jak się z nim zapoznać skoro cały czas jechałam. Pani od której brałam boryska zarzuciła mnie gradem pytań, kto, skąd po co, gdzie i czy mu dobrze będzie, czy do schronu go nie chce wywieźć itp. Quote
Baszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='giselle4']Napisałam do Basi od Barniego czy mozna podac kontakt i do Baszki? ale nie odpisała:shake: Wiec na razie podaje tylko moj ale mysle ze Baszki jest najbardziej potrzebny bo Ona wie najwiecej o nim....:loveu: Możecie podawać mój ;) a po więcej fotek do wykorzystania odsyłam do; Labradory.info :: Zobacz temat - Borys, 1-1,5 roku, wyrzucony z samochodu, szuka domu Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 ...TAK ,TARZANKO Pani sie bała ze zabiore jego do schronu:shake: i tak by sie stało,ostatecznosc to schron w Dzierzoniowie gdzie moglismy jego dogladac mowie prawde bo nie moglam jego zostawic tam na poniewierke i las. Wiem Tarzanko ze zostało jeszcze rozliczenie prosze poczekaj \ dałam Ci cała kase jaka miałam na stanie moze ktoras cioetczka pomoze i wspomoze ale nie wiem:shake: Rozliczę sie zToba bankowo Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 ...Dziekuje Baszka i juz wstawiam Twoj telefon w ogloszenia ...ale nie tylko za to Tobie dziekuje:loveu: Quote
Tarzanka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Nie spieszy się tak bardzo Grażynko. Najważniejsze, że labciu ma teraz dobrze :) Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Gisellko, jak zrobisz ogloszenia napisz Kochana gdzie sa, abysmy sie nie zdublowaly...chociaz, to tylko na dobre wyjdzie Labkowi :razz: Ja zaraz rusze z Allegro. Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Gisellko, jak zrobisz ogloszenia napisz Kochana gdzie sa, abysmy sie nie zdublowaly...chociaz, to tylko na dobre wyjdzie Labkowi :razz: Ja zaraz rusze z Allegro. nie rob w Wyborczej i na Cafeanimal,oraz do gazet dolnoslaskich...tutaj juz wstawiłam.Mysle nad paroma ogłoszeniami płatnymi,tylko ze to by było najlepiej w gazecie ogólnopolskiej:eviltong: Quote
gameta Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ufffff, ja się zwlekam z łóżka po dwóch dniach a tu takie dobre wieści :multi: Dziewczyny, jesteście wielkie :loveu: Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 gameta napisał(a):Ufffff, ja się zwlekam z łóżka po dwóch dniach a tu takie dobre wieści :multi: Dziewczyny, jesteście wielkie :loveu: ciociu wracaj do zdrowia potrzebna nam Twoja glowa:crazyeye::loveu: Quote
Baszka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Tarzanka napisał(a)::) (.....) Jak po niego poszłam na mój widok zaczął się cieszyć, grzecznie dał się zapiąć w obrożę i do auta (...) powiem tylko tyle, że jak odjechaliście to stał przy bramce kilka minut czekając ...>.może wrócą po mnie< :cool1: Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 S.O.S kto moze wspomoc Boryska? potrzebujemy worka karmy,pieniązków na kastracje na weta oraz na inne potrzeby Bardzo prosze nie mozemy wszystko zostawic na głowie Baszki Ona i tak duzo zrobila dla Boryska\ dla nas:crazyeye: Quote
Basia i Barni Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='giselle4']S.O.S kto moze wspomoc Boryska? potrzebujemy worka karmy,pieniązków na kastracje na weta oraz na inne potrzeby Bardzo prosze nie mozemy wszystko zostawic na głowie Baszki Ona i tak duzo zrobila dla Boryska\ dla nas:crazyeye: jestem , byłam na weekendzie :cool1: Może ktoś jakieś bazarki zrobi ? Porozsyłajcie wszędzie , na ile dni Basia ma karmę ? Quote
sacred PIRANHA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 w jakiej miejscowosci jest teraz psiak? mi zostało troche karmy (prawie cały worek 15kg Ariona) po suni ktora tymwczasowała się w wawie, jeśli on jest blisko lub macie transport mogę pożyczyć żarełko na tzw wieczne oddanie:cool3: Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):w jakiej miejscowosci jest teraz psiak? mi zostało troche karmy (prawie cały worek 15kg Ariona) po suni ktora tymwczasowała się w wawie, jeśli on jest blisko lub macie transport mogę pożyczyć żarełko na tzw wieczne oddanie:cool3: jest na DT w Krakowie , może kurierem wysłać ? Ile ,by taki kurier kosztował ? Zobaczę w zasobach portfelowych ,czy tyle mam :diabloti::razz: Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Basiu, podaj na PV nr konta. Podrzucimy grosza. Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Basiu, podaj na PV nr konta. Podrzucimy grosza. bardzo ci dziękuję w imieniu Basi :loveu: Quote
gameta Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 jeśli poprosicie zuzlikową to ona jedzie z coronaaj na trasie wawa - krk chyba jutro :roll: jak nic nie pomieszałam, to może by zabrały ? Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 gameta napisał(a):jeśli poprosicie zuzlikową to ona jedzie z coronaaj na trasie wawa - krk chyba jutro :roll: jak nic nie pomieszałam, to może by zabrały ? napiszesz PW jej ,bo ja to dopiero mam zamieszanie , muszę z jakiegoś forum zrezygnowac :shake::evil_lol: Quote
Baszka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 W końcu do Was dotarłam ;) Dziękuję wszystkim za zaangażowanie i oczywiście za sponsorowanie Borysa Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 póki co Borys w środę idzie do weterynarza , będzie kastrowany , za resztę badań zapłaci powstająca dopiero fundacja Fundacja Pomocy Labradorom Prima Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 dziękujemy za wpłaty , jeszcze tylko w sprawie tego worka karmy czekamy :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 gameta napisał(a):pw do Zuzlikowej wysłane ;) danke :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ludziska sorki za zamieszanie ale kontaktowałam się z Marceliną (u niej w wawie jest ten worek karmy) i ona jest do końca sierpnia poza wawą na wsi...więc jak da rade poczekajcie do końca sierpnia co? i szukajmy transportu dla karmy na początek września...sorki,ale nie wiedziałam że ona jest na wsi tak długo:oops: Quote
Recommended Posts