giselle4 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Albo ja mam pecha do tej miejscowosci albo tam wywalaja najwiecej psiaków slicznych,grzecznych,podrasowanych i biednych. Nastepne info,,czarny labradoar lezał przy drodze,wziełam jego na podwórko aby nie rozjechał jego jakis pirat,prosze o pomoc,, Pani jego karmi i trzyma na wspolnej posesji ale dzisiaj nastepny telefon ,,jest jazda,suczka sąsiada ma cieczke i on powiadział ze jak jego nie wywale to w nocy wywiezie do lasu i przywiąze do drzewa i nikt jemu nic nie zrobi,,:shake: Pies jest bardzo łagodny i kocha dzieci,nie zaczepia,nie warczy i nie atakuje nikogo.Lezy ,wchodzi do tej Pani do domku polezy na podłodze i wychodzi na podwórko. taki wielki misio,do kochania i przytulania. Prosze,kto moze pomóc na tydzien dac jemu tymczas,my ogłaszamy i dajemy karme Napisze do Rysia od Labków i postaramy sie jak najszybciej jego zabrac....tylko potrzebny tymczas na cito S.O.S.....POMOCY ZAPOMNIAŁAM NAPISAC ZE MA OKOŁO 1-1,5 ROKU jestem bardzo grzeczny i jestem duzy moze Ty mnie pokochasz? Prosze,kto moze wspomóc finansowo i karmowo Boryska? bedziemy tez potrzebowac na kastaracje aby nie oddac chłopaka z jajeczkami. Przychod; fiorsteinbock-40zł giselle4-248zł http://www.dogomania.pl/forum/f99/konczymy-rozliczamy-borys-uratowany-zostal-dlug-trzeba-splacic-20-09-a-144697/ 35zł http://www.dogomania.pl/forum/f1075/konczymy-rozliczamy-na-potrzeby-psiakow-29-08-09-a-141931/ 84zł Wydatki; transport-213zł karma,smycz-35zl Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jestem i zapisuje! Bannerkiem częstuję! [SIZE="4"]Allegro Borysa: Borys, porzucony labrador szuka domu! (716106779) - Aukcje internetowe Allegro Quote
giselle4 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ..i jeszcze pare fotek kawalera:loveu: marze o nowym domku.. spie na trawce bo nie mam swojego posłania i kocham słonce bo mnie ogrzewa najbardziej kocham ludzi Quote
giselle4 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ...nikt nie moze pomóc nie wierze....:shake: Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 co tu się wyprawia :mad: skąd wy te labkowate bidy znajdujecie :roll: ile mamy czasu ? Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Podaj mi proszę dokładne miasto gdzie on jest ,bo zakłądam na szybciocha wątki na labkowych info. Aha i co to za Rysio od labków :evil_lol: i czy on tego labka zabierze za tydzień do siebie na tymczasik ? Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dawaj Grażka info, przypadkiem znalazłam właściwego człeka :evil_lol: Basia :loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 gameta napisał(a):Dawaj Grażka info, przypadkiem znalazłam właściwego człeka :evil_lol: Basia :loveu: nooo to co załatwiony tymczasik :-o:eviltong: Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Basia i Barni napisał(a):nooo to co załatwiony tymczasik :-o:eviltong: Ale już masz ?? :crazyeye: Bo ja to na Ciebie liczę w całej rozciągłości ;) Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='gameta']Ale już masz ?? :crazyeye: Bo ja to na Ciebie liczę w całej rozciągłości ;) eee no wcisłaś mi się w posta i myślałam ,że już coś macie :shake: czekam na odpowiedź wątki już są Labradory.info :: Zobacz temat - czarny , 1-1,5 roku, wyrzucony z samochodu, szuka domu Forum Fundacji Pomocy Labradorom PRIMA :: Zobacz temat - Czarny , 1-1,5 roku, pies,znajduje się koło Kłodzka gdzie on jest Kłodzko ? Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Info pewnie rano, bo Gisell to z kurami spać chodzi :evil_lol: W tytule jest, że koło Kłodzka :roll: Tam wszystko w kupie ;) Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 gameta napisał(a):Info pewnie rano, bo Gisell to z kurami spać chodzi :evil_lol: W tytule jest, że koło Kłodzka :roll: Tam wszystko w kupie ;) no najbardziej mi zależało na info typu na ile ten tymczas, bo chyba nie zrozumiałam , na tydzień ,a później już cos mają ? Quote
gameta Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Basia i Barni napisał(a):no najbardziej mi zależało na info typu na ile ten tymczas, bo chyba nie zrozumiałam , na tydzień ,a później już cos mają ? Basia, zabij, nie wiem :placz: Z kontekstu wynika, że jakby tymczas był dłuższy to chyba by nie zaszkodziło :roll: Ale najważniejszy jest na teraz ... Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dziewczyny, napisalam do Gisellci - moze jeszcze nie usnela i odpowie ;) Ja wiele nie umiem odpowiedziec, poza tym, ze pewnie tymczas przydalby sie jak najdluzej. Quote
Basia i Barni Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Dziewczyny, napisalam do Gisellci - moze jeszcze nie usnela i odpowie ;) Ja wiele nie umiem odpowiedziec, poza tym, ze pewnie tymczas przydalby sie jak najdluzej. ja już dawno napisałam :eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Czyli śpi nasza Gisellka...niech wypoczywa, dzisiaj miała wariacki dzień! A jutro pewnie od 4 na nogach :loveu: Quote
Kamila_ Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 jaki jest w stosunku do psów? szczególnie suczek ? zaraz go gdzieś poogłaszam :angryy: Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ..przepraszam ale psychika mi siada:shake: nie moge tego wszystkiego ogarnąc Edytka wie ile tego jest i ze jest ciezko Czasu nie mamy wcale poprosiłam wczoraj aby Pani która jego karmi wzieła jego do domku na noc aby facet nie zrobil tego co obiecał:mad: Mam telefon do Pani Napisałam do paru osób prosbe o tymczas...ale nic -cisza moze do tygodnia cos załatwiumy moze ktos jego adoptuje moze w koncu zabiore jego do schroniska ale mowie nie da rady na ogólnym..... to spokojny i bardzo posluszny pies do suczek i do innych psów na podwórku spoko tylko ze ta suczka ma cieczke a on jest samcem i jazda:eviltong: Kobieta wczoraj powiedziała ,,pomózcie,bo on to zrobi,, co mialam robic? i tak bokser,kundelek,sznaucer,bokser,kundelek i teraz labek powiem Wam, ze ja nawet nie wiem juz skąd oni maja mój telefon ludzi nie znam :shake:ale pomagam jak moge i to wszystko teren pod Kłodzkiem. marako wzieła sznaucera na tymczas...juz ma dom boksera zabrała salvo z Fundacji juz ma dom i tak moge po kolei wymieniac tylko ze ja naprawde nie ma juz siły i funduszy Prosze pomózcie juz wysylam Basia pv z miejscowoscia i telefonem Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Załatwiłam tymczas w Krakowie , da radę ktoś go dowieź ? Ja dzisiaj działam w innym terenie , tymczas oczywiście bezpłatny :razz: będzie tam z drugim labkiem :cool3: Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ..TELEFONOWAŁAM PRZED SEKUNDA CAŁA NOC BYŁA ZNOWU JAZDA BO NALECIAŁO SIE PSOW i gryzły sie cholernie...a suczka ma cieczke. Kto pojedzie za zwrotem kosztów paliwa?:crazyeye: On nie moze tam zostac na dzisiejsza noc Pani syn wieczorem ledwo jego zabrał z tego pogromu i przywiazał w pomieszczeniu aby nie poleciał bronic suczki. Szukamy transportu...please:-( Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ...zapytam Tarzanke czy ma wolnę chwilke aby jego zawiezc:crazyeye: Quote
giselle4 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Basia i Barni napisał(a):Załatwiłam tymczas w Krakowie , da radę ktoś go dowieź ? Ja dzisiaj działam w innym terenie , tymczas oczywiście bezpłatny :razz: będzie tam z drugim labkiem :cool3: Basia daj adres tymczasu na pv bedziemy szukac transportu...nie mozemy pozniej płakac ze sie nie udało i psa nie ma:shake: telefonuje...moze cos sie uda na cito:crazyeye: Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 basia tylko prosi o jakąś karmę , obroże i smycz , później zamówimy u kuriera karmę . Quote
Tarzanka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Napisałam już do Gisell, czekam aż zadzwoni, mogę jechać po południu. Quote
Basia i Barni Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Tarzanka napisał(a):Napisałam już do Gisell, czekam aż zadzwoni, mogę jechać po południu. :multi::multi::multi::multi: no to elegancko Quote
Recommended Posts