Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pirat to mikrusek może ważyć ok. 7 kilo... nie zajmie dużo miejsca w domu... jeśli tylko miejsce w sercu odpowiedniej osoby by sie znalazło...

został znaleziony(czyt. porzucony) na wiosne tego roku....
Psiunio ma niezwykle niewielkie szanse na adopcje, bielmo na oczku i ok.7 latek na maleńkich bareczkach.... to już zbyt wiele dla wielu osób odwiedzajacych schronisko....

Piratek jest ciut nieśmiały, nie można go spotkać przy kratach, raczej sie chowa...

dodatkowo miał pecha, przy przyjęciu do schroniska, stres zrobił swoje i psiunio pokazał sie z nienajlepszej strony co zaowocowało niezbyt pochlebnym opisem na stronie schroniska...
ale
ponieważ piesio często jest chory i ląduje na izolatkach,:-(
Panie które tam sie nim zajmowały mówią że po przełamani pierwszych niepewności i lodów jest z niego fajna, miła psina która daje sie przytulać i całować, brać na ręce....

dzisiaj wyprowadzony na dwór do zdięć zobaczył piłeczke w trawie.... i jedyne zdrowe oczko rozbłysło światłem.... Piratek bawił sie rozkosznie piłeczką, jak szczeniaczek.....
jak długo nie widział już piłki?
całe miesiące...

czy jeszcze kiedyś dane mu będzie beztrosko sie bawić we własnym, kochającym domu?

Psiuńko ma numer 433/09

Kontakt:
0792 333 938
[email protected]

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro robić nie potrafie, ale porobię parę ogłoszeń, jest na :

aleokazja.pl
olx.pl
dwukropek.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl
kupiepsa.pl
sprzedasz.pl
cafeanimal.pl

Trchę "pozgapiałam:" Gosia z Twojego ogłoszenia :cool3:

Posted

Oby , oby . Mnie też przypadł do gustu, coś w tym psie jest magnetycznego , przyciągającego ;) wygląda na bardzo inteligentnego :)