pinkmoon Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 To już 10 miesięcy... i mimo tych cudownych dwóch gamoni które z nami teraz mieszkają i które kocham, to czasami myślę, że Luny nikt i nic nie zastąpi... Quote
agaga21 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='pinkmoon']To już 10 miesięcy... i mimo tych cudownych dwóch gamoni które z nami teraz mieszkają i które kocham, to czasami myślę, że Luny nikt i nic nie zastąpi...nawet nie wiesz jak bardzo cię rozumiem... Quote
pinkmoon Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Wspominamy Lunę, a dzisiaj za Tęczowy Most odeszła Gama. Brak słów... Quote
zmierzchnica Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 pinkmoon napisał(a):Wspominamy Lunę, a dzisiaj za Tęczowy Most odeszła Gama. Brak słów... Tak jak już pisałam na innym wątku, współczuję strasznie :( Szczególnie, że znów psiak odchodzi o wiele za wcześnie... Przykro mi bardzo, trzymaj się, na pewno jest Ci okropnie trudno... Quote
Alicja Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Tak bardzo mi przykro :( współczuję Ci Dla Gamy ..... Quote
Recommended Posts