bongobongo Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='ajsonowa']Juta, moglabys bardziej wyjasni ten sposob polewania psa? Bo ja nie bardzo zrozumialam co i jak ;) Ja wyobrażam to sobie tak: wbijam cztery paliki w ziemię i zaczepiam na nich prześcieradło, czy inny materiał i powstaje taki daszek, ktory obficie polewam wodą, jak i ziemię pod daszkiem. A do tego polewania najlepiej użyc konewki. Czy tak?:lol: Quote
Juta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='bongobongo'][quote name='ajsonowa']Juta, moglabys bardziej wyjasni ten sposob polewania psa? Bo ja nie bardzo zrozumialam co i jak ;) Ja wyobrażam to sobie tak: wbijam cztery paliki w ziemię i zaczepiam na nich prześcieradło, czy inny materiał i powstaje taki daszek, ktory obficie polewam wodą, jak i ziemię pod daszkiem. A do tego polewania najlepiej użyc konewki. Czy tak?:lol:[/quote] Dokladnie tak. I pies ma dwustronna swojego rodzaju klime;) Quote
Guest ajsonowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ja chyba poloze na klatce zmoczone przescieradlo i co jakis czas bede je polewac ;) Quote
jo-jo Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='ajsonowa']Jo-jo podlacze swoj baniak 5 litrowy do Twojej lodowencji :lol: tylko cholera wie jak Ty teraz wygladasz :eviltong:[/quote] Oj lepiej nas nie szukaj bo się przerazisz :evil_lol: Quote
aga.aksa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='$andwich']Ocena psów w ringu zaczyna się o 10, a na teren wystawy wpuszczają wcześniej;).[/QUOTE] dziękuję :smile: pewnie będę jakoś przed 10tą Quote
jo-jo Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='ajsonowa'];) pfff.... nie przesadzasz czasem?[/quote] Hmm raczej nie :evil_lol: podarte spie spodnie (no przetarte,) uświnione i granatowa bluzka plus płaszczowy pan plus pręgowana sunia w międzyczasie :))) No tak ostatnie godziny przed a mi się nerwówka zaczyna :evil_lol: Normalne :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='jo-jo']My juz przygotowaliśmy duży parasol do zabrania, do tego bierzemy lodówke przenośną (w czyms picie trzeba trzymać prawda?) i kilka mokrych ręczników dla psia na łepetynke ;-)) No i oczywiście w drodze na wystawe zakupimy jakiś baniacze kz wodą dla pieska.. Tylko ja już sama nie wiem o której przyjechac, teoretycznie dogi wchodzą 10,11,12 ale jak w godzine zmieścić ocena 18 psów? Jeszcze do tego podobno Pan Leśniewski długo ocenia..Ehh już mnbie nerwy zaczynają brać jak zwykle :evil_lol: Asiaczku a mi nie dane chyba będzie spróbwać Twoich wypieków, nie dość że zawsze jestem zakręcona i nie pamiętam z kim i gdzie się umówiłam...a do tego ja za ciastami az wstyd się przyznać nie przepadam..:oops:[/quote] Alez jo-jo! Przymusu nie ma:lol: . A może - w takim razie - zimniutka nektarynke prosto z lodówki?:evil_lol: Pzdr. Quote
Ludek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='Asiaczek']Oj, babeczki, tak zachwalacie ciasto, a jak się nie uda? To co wtedy? Wstyd i żenada w jednym słowie![/quote] Wtedy po drodze na wystawę zatrzymasz się przy cukierni:evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [B]Ludek[/B], ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej! I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha! a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko? Pzdr. Quote
Ludek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Ludek[/B], ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej! I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha! a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko? Pzdr.[/quote] O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: . Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:) Quote
jo-jo Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 [quote name='Asiaczek']Alez jo-jo! Przymusu nie ma:lol: . A może - w takim razie - zimniutka nektarynke prosto z lodówki?:evil_lol: Pzdr.[/quote] Hmm Asaiczku wiesz, to całkiem nie zły pomysł :evil_lol: No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać :evil_lol: Zobaczymy jak to dzisiaj będzie..Życze wszystykim powodzenia, i zapraszam na ring 13 dogi od 10 a my tak pewnie po 11 ;-) Quote
Asta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jeżeli ktos to przed wystawką przeczyta, to czy bym mogła prosić o parę fotek beagli, amstaffów i młodego prezentera? :) (ale ja mam prosby na ostatnia chwilę :D) Quote
Basik Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Trzymam kciuki za Was wszystkich!!! A ja właśnie szykuję się do odbierania porodu... Quote
Agasia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [B]Basik[/B] gratulacje dla dzielnej mamy, pochwal sie jaki bilans :) [QUOTE]No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać [/QUOTE] Oj nie jestes sama... I przynajmniej ja w najlepszym stanie na wystawie nie będe :evil_lol: A tu nadal o jedzonku... ;) [B]Asta - [/B]beagle ja bede miala POWODZENIA WSZYSTKIM!!! i do zobaczenia! Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='Ludek']O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: . Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:)[/quote] Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol: Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!". Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [B]Agasia [/B]- katalogi dla Ciebie leżą już w torbie wystawowej. Pzdr. Quote
JustynaJK Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 życzę wszystkim powodzenia i czekam na newsy! Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='Basik']Trzymam kciuki za Was wszystkich!!! A ja właśnie szykuję się do odbierania porodu...[/quote] Basiu niech Atinka Ci spokojnie rodzi ;-)) Daj znać jak poszło :)))))) Quote
AnnaM Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 3 mam kciuki za wszystkich... tylko bez nerwów kochani ;) Quote
Asta Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Także życze wszystkim jak największych sukcesów :) ps Agasiu dziękuję ;) Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 powodzenia dla wszytkich dzis wystawiajacych !!! :thumbs: :thumbs: Quote
setka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [LEFT]Wklejajcie duuuużo foteczek, czekam na relację i oczywiście trzymam kciuki;) [/LEFT] Quote
milamini Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='Asiaczek']Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol: Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!". Pzdr.[/quote] A mrożonej kawy to nigdzie lepszej nie było!! Przypomniałaś mi moje szkolne czasy kiedy z Bełskiej się człowiek urywał do Truskawki:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::morning: Quote
Recommended Posts