Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ajsonowa']Juta, moglabys bardziej wyjasni ten sposob polewania psa? Bo ja nie bardzo zrozumialam co i jak ;)

Ja wyobrażam to sobie tak: wbijam cztery paliki w ziemię i zaczepiam na nich prześcieradło, czy inny materiał i powstaje taki daszek, ktory obficie polewam wodą, jak i ziemię pod daszkiem. A do tego polewania najlepiej użyc konewki. Czy tak?:lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bongobongo'][quote name='ajsonowa']Juta, moglabys bardziej wyjasni ten sposob polewania psa? Bo ja nie bardzo zrozumialam co i jak ;)

Ja wyobrażam to sobie tak: wbijam cztery paliki w ziemię i zaczepiam na nich prześcieradło, czy inny materiał i powstaje taki daszek, ktory obficie polewam wodą, jak i ziemię pod daszkiem. A do tego polewania najlepiej użyc konewki. Czy tak?:lol:[/quote]

Dokladnie tak. I pies ma dwustronna swojego rodzaju klime;)

Guest ajsonowa
Posted

ja chyba poloze na klatce zmoczone przescieradlo i co jakis czas bede je polewac ;)

Posted

[quote name='ajsonowa']Jo-jo podlacze swoj baniak 5 litrowy do Twojej lodowencji :lol: tylko cholera wie jak Ty teraz wygladasz :eviltong:[/quote]

Oj lepiej nas nie szukaj bo się przerazisz :evil_lol:

Posted

[quote name='$andwich']Ocena psów w ringu zaczyna się o 10, a na teren wystawy wpuszczają wcześniej;).[/QUOTE]

dziękuję :smile:

pewnie będę jakoś przed 10tą

Guest ajsonowa
Posted

;) pfff.... nie przesadzasz czasem?

Posted

[quote name='ajsonowa'];) pfff.... nie przesadzasz czasem?[/quote]

Hmm raczej nie :evil_lol:
podarte spie spodnie (no przetarte,) uświnione i granatowa bluzka plus płaszczowy pan plus pręgowana sunia w międzyczasie :)))

No tak ostatnie godziny przed a mi się nerwówka zaczyna :evil_lol: Normalne :diabloti:

Posted

[quote name='jo-jo']My juz przygotowaliśmy duży parasol do zabrania, do tego bierzemy lodówke przenośną (w czyms picie trzeba trzymać prawda?) i kilka mokrych ręczników dla psia na łepetynke ;-))

No i oczywiście w drodze na wystawe zakupimy jakiś baniacze kz wodą dla pieska..

Tylko ja już sama nie wiem o której przyjechac, teoretycznie dogi wchodzą 10,11,12 ale jak w godzine zmieścić ocena 18 psów? Jeszcze do tego podobno Pan Leśniewski długo ocenia..Ehh już mnbie nerwy zaczynają brać jak zwykle :evil_lol:

Asiaczku a mi nie dane chyba będzie spróbwać Twoich wypieków, nie dość że zawsze jestem zakręcona i nie pamiętam z kim i gdzie się umówiłam...a do tego ja za ciastami az wstyd się przyznać nie przepadam..:oops:[/quote]
Alez jo-jo! Przymusu nie ma:lol: . A może - w takim razie - zimniutka nektarynke prosto z lodówki?:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, babeczki, tak zachwalacie ciasto, a jak się nie uda? To co wtedy?
Wstyd i żenada w jednym słowie![/quote]

Wtedy po drodze na wystawę zatrzymasz się przy cukierni:evil_lol: .

Posted

[B]Ludek[/B], ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej!
I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha!

a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Ludek[/B], ręka sięgająca do portmonetki by mi odpadła! Juz nie wspomne o hańbie rodzinnej!
I na nic twoje supozycje. Ciasto już jest w piekarniku!!! Ha!

a swoja droga, niedaleko od terenu wystawy jest ciastkarnia "Truskawka". prowadza ja b.miłe panie, zakochane w psiakach. Może ktoś z Was tam wstąpi na zimne napoje lub jakieś ciasteczko?
Pzdr.[/quote]

O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: .

Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:)

Posted

[quote name='Asiaczek']Alez jo-jo! Przymusu nie ma:lol: . A może - w takim razie - zimniutka nektarynke prosto z lodówki?:evil_lol:
Pzdr.[/quote]

Hmm Asaiczku wiesz, to całkiem nie zły pomysł :evil_lol:

No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać :evil_lol:

Zobaczymy jak to dzisiaj będzie..Życze wszystykim powodzenia, i zapraszam na ring 13 dogi od 10 a my tak pewnie po 11 ;-)

Posted

Jeżeli ktos to przed wystawką przeczyta, to czy bym mogła prosić o parę fotek beagli, amstaffów i młodego prezentera? :) (ale ja mam prosby na ostatnia chwilę :D)

Posted

[B]Basik[/B] gratulacje dla dzielnej mamy, pochwal sie jaki bilans :)

[QUOTE]No do wystawy zostało jakieś...9 godzin z hakiem, a ja nie moge spać [/QUOTE]

Oj nie jestes sama... I przynajmniej ja w najlepszym stanie na wystawie nie będe :evil_lol:

A tu nadal o jedzonku... ;)

[B]Asta - [/B]beagle ja bede miala

POWODZENIA WSZYSTKIM!!! i do zobaczenia!

Posted

[quote name='Ludek']O, to jak Ci ta ręka ma odpadać, to lepiej niiech ciasto wyjdzie:lol: .

Ja się Twoje ciasto nie załapię więc zdradź gdzie dokładnie jest Truskawka. Już sama nazwa brzmi apetycznie.:)[/quote]
Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol:
Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!".
Pzdr.

Posted

[quote name='Basik']Trzymam kciuki za Was wszystkich!!! A ja właśnie szykuję się do odbierania porodu...[/quote]

Basiu niech Atinka Ci spokojnie rodzi ;-))
Daj znać jak poszło :))))))

Posted

[quote name='Asiaczek']Teren wystawy leży pomiędzy ulicami:Żwirki i Wigury a Wołoską. Musicie dojść do ul. Wołoskiej (zamknięte skrzyżowanie z ul. Odyńca) i odbić w lewo (kierunek: szpital MSWiA) i po prawej stronie będzie "Coctail bar "Truskawka"). Jezeli zaznaczycie, że idziecie z wystawy, to półgodzinna pogawędka murowana!!! No, chyba,że takich jak Wy będzie więcej. :lol:
Już teraz zycze wszystkim "Smacznego!".
Pzdr.[/quote]
A mrożonej kawy to nigdzie lepszej nie było!! Przypomniałaś mi moje szkolne czasy kiedy z Bełskiej się człowiek urywał do Truskawki:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::morning: