Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam potwierdzenie! Ale... nasunely sie 2 pytania. Przepraszam z gory, ze takie banalne... :oops: Po pierwsze: co ja mam zrobic z numerkiem na wystawie?? A jak wystawiam w niedz, ale ide tez w sobote, to co mam z nim zrobic w sobote? A co w niedziele, jak wystawiam??
Po drugie - co to jest AKTUALNE swiadectwo zdrowia psa???

(mi tez nierowno zlozyli numerek... :))

Posted

[quote name='madalenka']Dostalam potwierdzenie! Ale... nasunely sie 2 pytania. Przepraszam z gory, ze takie banalne... :oops: Po pierwsze: co ja mam zrobic z numerkiem na wystawie?? A jak wystawiam w niedz, ale ide tez w sobote, to co mam z nim zrobic w sobote? A co w niedziele, jak wystawiam??
Po drugie - co to jest AKTUALNE swiadectwo zdrowia psa???

(mi tez nierowno zlozyli numerek... :))[/quote]

Numerek musisz sobie przyczepić przed wejściem na ring, najlepiej przyczepić go po lewej stronie na wysokości żeberek ;)

Weź po prostu książeczke zdrowia z aktualną wścieklizną :)

Posted

[quote name='alanowak']mam pomysl:evil_lol: Wpisujcie tu swoje numery startowe, rase i wszystko co potrzebne do rozpoznania i jak np. na glownym bedzie ktos to mega wielkie gwizgy, brawa, krzyki itp, itd:loveu:[/quote]

NUMER:2746
RASA: Shih-tzu
klasa młodziezy :evil_lol:

Posted

Aha, dzieki Marta (jak dobrze pamietam:eviltong: ).
Tak myslalam, tyle ze tam jest napisane ,,nalezy przedstawic AKTUALNE swiadectwo zdrowia psa (wydane do 3 dni przed wystawa) oraz ksiazeczke zdrowia" ... Eh... :razz:
A czyli nie musze miec przyczepionego nr jak sobie laze po prostu?? A w sobote wystarczy jak wezme potwierdzenie? Nie musze nr?

A ja to:
golden
szczeniat
suka
2286 :lol:

Posted

[quote name='alanowak']hehe, lapy i gardla od tych aplauzow itd odpadna:cool3: :cool3: :cool3:

ja dzisiaj dostalam potwierzdenei[/quote]
A jak, dwa moje osobiste i braciszek mojego psiaka - mamy trzy czwarte szans na zwycięstwo :cool3:

Posted

[quote name='alanowak']hehe, a jestescie w ktory dzien??? jak w sobote to podejde:lol:[/quote]
W oba dni. W sb na ringu głównym startuje w agility, w niedzielę się wystawiamy

Posted

[quote name='blaira']PARSONKR jestemy na tym samym ringu w niedziele :) my wystawiamy z nr 1359 staffika ;)[/quote]
W szczecinie też byłyśmy na tym samym ringu - tylko, że ja zabiegana byłam :eviltong: