Asiaczek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja nie tylko mam nadzieję, że się doczekamy, ale i mocno wierzę, że się doczekamy!:lol: Pzdr. Quote
Bulwinka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 do znajomego z Ciechanowa - potwierdzenie już przyszło w czwartek :crazyeye: 29 czerwca, a ja jescze też nie dostałam :shake: Quote
panienkabubu Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dostalismy potwierdzenie, wiec jechac mozemy.. nie wiem jeszcze jak z cieczka, ale moze minie do soboty.. ooooby......:kciuki: Quote
Kika Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Nawet nie wiedziałam,że nasza karma jest głównym sponsorem:)Ładne numerki i karma super:) Quote
madalenka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dostalam potwierdzenie! Ale... nasunely sie 2 pytania. Przepraszam z gory, ze takie banalne... :oops: Po pierwsze: co ja mam zrobic z numerkiem na wystawie?? A jak wystawiam w niedz, ale ide tez w sobote, to co mam z nim zrobic w sobote? A co w niedziele, jak wystawiam?? Po drugie - co to jest AKTUALNE swiadectwo zdrowia psa??? (mi tez nierowno zlozyli numerek... :)) Quote
saJo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A ja mam potwierdznie, prosty numerek 77, wejscie 10:25 i zero konkurencji w klasie :evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='madalenka']Dostalam potwierdzenie! Ale... nasunely sie 2 pytania. Przepraszam z gory, ze takie banalne... :oops: Po pierwsze: co ja mam zrobic z numerkiem na wystawie?? A jak wystawiam w niedz, ale ide tez w sobote, to co mam z nim zrobic w sobote? A co w niedziele, jak wystawiam?? Po drugie - co to jest AKTUALNE swiadectwo zdrowia psa??? (mi tez nierowno zlozyli numerek... :))[/quote] Numerek musisz sobie przyczepić przed wejściem na ring, najlepiej przyczepić go po lewej stronie na wysokości żeberek ;) Weź po prostu książeczke zdrowia z aktualną wścieklizną :) Quote
karolayna Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='alanowak']mam pomysl:evil_lol: Wpisujcie tu swoje numery startowe, rase i wszystko co potrzebne do rozpoznania i jak np. na glownym bedzie ktos to mega wielkie gwizgy, brawa, krzyki itp, itd:loveu:[/quote] NUMER:2746 RASA: Shih-tzu klasa młodziezy :evil_lol: Quote
madalenka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aha, dzieki Marta (jak dobrze pamietam:eviltong: ). Tak myslalam, tyle ze tam jest napisane ,,nalezy przedstawic AKTUALNE swiadectwo zdrowia psa (wydane do 3 dni przed wystawa) oraz ksiazeczke zdrowia" ... Eh... :razz: A czyli nie musze miec przyczepionego nr jak sobie laze po prostu?? A w sobote wystarczy jak wezme potwierdzenie? Nie musze nr? A ja to: golden szczeniat suka 2286 :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A my: Seter - 2112 West - 1419 :):):) Quote
PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 moje - 1351 i 1354 - parsonki:cool3: dużo nas nie ma ( aż 4) więc znajdziecie Quote
AlaNowak Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 hehe, lapy i gardla od tych aplauzow itd odpadna:cool3: :cool3: :cool3: ja dzisiaj dostalam potwierzdenei Quote
PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='alanowak']hehe, lapy i gardla od tych aplauzow itd odpadna:cool3: :cool3: :cool3: ja dzisiaj dostalam potwierzdenei[/quote] A jak, dwa moje osobiste i braciszek mojego psiaka - mamy trzy czwarte szans na zwycięstwo :cool3: Quote
AlaNowak Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 hehe, a jestescie w ktory dzien??? jak w sobote to podejde:lol: Quote
PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='alanowak']hehe, a jestescie w ktory dzien??? jak w sobote to podejde:lol:[/quote] W oba dni. W sb na ringu głównym startuje w agility, w niedzielę się wystawiamy Quote
AlaNowak Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 o to super, przyjde w sobote, caly czas na glownym bedziesz?? iel bedziesz miala psow??? Quote
PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='alanowak']o to super, przyjde w sobote, caly czas na glownym bedziesz?? iel bedziesz miala psow???[/quote] Ja będę z czterema psami :evil_lol: Quote
blaira Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 PARSONKR jestemy na tym samym ringu w niedziele :) my wystawiamy z nr 1359 staffika ;) Quote
blaira Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dowiedzialam sie wlasnie ze MP odbywaja sie od godziny 14 na ringu glownym ;) Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja będe z trzema numerkami i wszystkie po 600 coś ;-)) Znam tylko Jojka, bo reszta dziewczyn jeszcze potwierdzeń nie dostała ... Quote
PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='blaira']PARSONKR jestemy na tym samym ringu w niedziele :) my wystawiamy z nr 1359 staffika ;)[/quote] W szczecinie też byłyśmy na tym samym ringu - tylko, że ja zabiegana byłam :eviltong: Quote
Gazuś Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 PARSONRK - a ewntualna pomoc wystawcy, w jaki dzień jest potrzebna? Jeżeli to nadal aktualne :lol: Quote
Recommended Posts