Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goldeny są od 10 do końca - liczę, że Doc wejdzie tak o 11,30 - 12.
Bulwionko, no i na MP zostajeciez Borysem, prawda?
ja się tylko modlę, żeby było ZIMNO, bo Boryskowi będzie ciężko w taki upał, jkaby miał jeszcze na MP zostawać.

Posted

przeżyjemy ;) na wszelki wypadek zabierzemy większy parasol i więcej wody dla Monulca :) a gdyby co to zawsze mogę założyć boski kapelutek mojej siostry-z parasolką na czubku :lol:

a potwierdzenia nie mamy....

Asta-to jesteś w sobotę? :cool3:

Posted

Wyjaśni się wszystko dziś :) A MP sedziuje w sobotę p.Aneta Sobkowska Dopierała, a w niedzielę p.Ewa Marcinkowska .
ps Prawda, że żartujesz, że MP było o 10? :o

Posted

[quote name='Asta']Wyjaśni się wszystko dziś :) A MP sedziuje w sobotę p.Aneta Sobkowska Dopierała, a w niedzielę p.Ewa Marcinkowska .
ps Prawda, że żartujesz, że MP było o 10? :o[/quote]

Ewa Marconkowska? :-o
Powiedz, mi jeszcze, że z Malborka! :-o

Posted

[quote name='Asta']Bulwinko i jeszcze później finały [/quote]
na finały i na MP wrócą jak trzeba :cool3: -
ale przynajmniej będą wypoczęte, jak mam do domu 5 min jazdy autkiem:eviltong: , to przecież nie będę psów męczyć cały dzień w upale, pojadą do domku, wyśpią się i odpoczną- od oceny w ringu do finałów dużo czasu będzie.
:p ale wygodnicka jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='flashka-g']Hmm nie wiecie czy tam na stadionie jakos latwo mozna sie podlaczyc do pradu najlepiej pod sam ring przeciagnac przedluzacz?[/quote]

Jej, a po co Ci przełużacz? :lol:

Posted

[quote name='flashka-g']bo musze sie gdzies ze sprzetem rozstawic zeby przygotowac psy:)[/quote]

A no tak, Tu ozdóbkę masz w W-wie :lol:
Wiesz,ja z goldenem to co najwyżej rozczesanie sierści i założenie mokrego ręcznika na łeb - z przygotować "wystawowych" :evil_lol: Przy seterce tak samo.

Posted

A ja sie zastanawiam , czy tam jest chc kawałek terenu zielonego,żeby namiot rozbic i troche cienia zrobić, bo upala zapowiada się potworny.

Posted

[quote name='Kika']A ja sie zastanawiam , czy tam jest chc kawałek terenu zielonego,żeby namiot rozbic i troche cienia zrobić, bo upala zapowiada się potworny.[/QUOTE]
My namiot zabieramy i napewno go rozlozymy, jeszcze nie wiemy gdzie i jak, ale bez tego ani rusz!

Posted

I ja tez dostalam potwierdzenie przed chwilka, nie to zeby sie czepiala ale kurde blaszka czemu te numery sa zgiete w pol :/ nawet nie w pol jakos na ukos :mad:

[COLOR=Purple][B][SIZE=4]Co do dojazdu dla osob ktore beda jechac z Dworca Centralnego[/SIZE][/B][/COLOR] polecam tramwajem...krotki opis.
W podzmiemiach pkp szukacie mc donalda tam beda na przeciwko dwa wyjscia do tramwaju jeden kierunek Zoliborz(niewazne) drugi MOKOTOW i idziecie wlasnie na ten przystanek, wsiadacie w 10, 17 lub 19 (p.s. w warszawie psy nie placa za bilet jedyny obowiazek to kaganiec :roll: ) wysiadaci e po ok 10-15 min na przystanku woloska i idziecie na prawo chodnikiem (mapa zk ktora daja do zgloszenia) idziecie caly czs prosto i po prawej jest po jakis 5 minutkach gwardia...ja tam wole tramwajem niz autobusem bo przynajmniej jakdla mnie mniejszy scisk.