Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Bulwinko i jeszcze później finały jak dobrze będzie :) Flashka a Patrycja wybiera się do Wa-wy? :razz: Quote
MichalMi Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Przed chwilą dostaliśmy papieowe potwierdzenie- list był wysłany 1 lipca :) Quote
Diana14 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='kingula']A samoyedy w najwiekszy upal- 13.10 :shake: Pogratulowac wyobrazni :diabloti:[/quote] Witamy w klubie:cool3: Quote
Gazuś Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Goldeny są od 10 do końca - liczę, że Doc wejdzie tak o 11,30 - 12. Bulwionko, no i na MP zostajeciez Borysem, prawda? ja się tylko modlę, żeby było ZIMNO, bo Boryskowi będzie ciężko w taki upał, jkaby miał jeszcze na MP zostawać. Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Asta']Bulwinko i jeszcze później finały jak dobrze będzie :) Flashka a Patrycja wybiera się do Wa-wy? :razz:[/quote] tak w niedziele bedzie;] Quote
Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wkońcu ją spotkam (w sumie od wystawy w Opolu) :lol: Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mam nadzieje jednak ze bedzie dobra pogoda, i ze nie zrobia JH od 10;/ Quote
Agasia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Będzie jak będzie... A JH w Warszawie jest przed finalami, czy w trakcie sedziowania? Quote
talut Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 przeżyjemy ;) na wszelki wypadek zabierzemy większy parasol i więcej wody dla Monulca :) a gdyby co to zawsze mogę założyć boski kapelutek mojej siostry-z parasolką na czubku :lol: a potwierdzenia nie mamy.... Asta-to jesteś w sobotę? :cool3: Quote
Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wyjaśni się wszystko dziś :) A MP sedziuje w sobotę p.Aneta Sobkowska Dopierała, a w niedzielę p.Ewa Marcinkowska . ps Prawda, że żartujesz, że MP było o 10? :o Quote
Gazuś Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Asta']Wyjaśni się wszystko dziś :) A MP sedziuje w sobotę p.Aneta Sobkowska Dopierała, a w niedzielę p.Ewa Marcinkowska . ps Prawda, że żartujesz, że MP było o 10? :o[/quote] Ewa Marconkowska? :-o Powiedz, mi jeszcze, że z Malborka! :-o Quote
Agasia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jak MP w trakcie sędziowania to ja odpadam, chociaz z tego co pamietam 2 lata temu bylo tak, a juz rok temu czekalam jakis czas na JH... Quote
Asta Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jak będzie o 10, to ja chyba ich zabije ! Miejmy nadzieję, że zrobią gdzieś tak o 14 :( Quote
Bulwinka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Asta']Bulwinko i jeszcze później finały [/quote] na finały i na MP wrócą jak trzeba :cool3: - ale przynajmniej będą wypoczęte, jak mam do domu 5 min jazdy autkiem:eviltong: , to przecież nie będę psów męczyć cały dzień w upale, pojadą do domku, wyśpią się i odpoczną- od oceny w ringu do finałów dużo czasu będzie. :p ale wygodnicka jestem :evil_lol: Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Hmm nie wiecie czy tam na stadionie jakos latwo mozna sie podlaczyc do pradu najlepiej pod sam ring przeciagnac przedluzacz? Quote
Gazuś Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='flashka-g']Hmm nie wiecie czy tam na stadionie jakos latwo mozna sie podlaczyc do pradu najlepiej pod sam ring przeciagnac przedluzacz?[/quote] Jej, a po co Ci przełużacz? :lol: Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 bo musze sie gdzies ze sprzetem rozstawic zeby przygotowac psy:) Quote
Gazuś Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='flashka-g']bo musze sie gdzies ze sprzetem rozstawic zeby przygotowac psy:)[/quote] A no tak, Tu ozdóbkę masz w W-wie :lol: Wiesz,ja z goldenem to co najwyżej rozczesanie sierści i założenie mokrego ręcznika na łeb - z przygotować "wystawowych" :evil_lol: Przy seterce tak samo. Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 to mi na husky potrzebne;) na ozdobke akurat nie;) Quote
Kika Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A ja sie zastanawiam , czy tam jest chc kawałek terenu zielonego,żeby namiot rozbic i troche cienia zrobić, bo upala zapowiada się potworny. Quote
Agasia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Kika']A ja sie zastanawiam , czy tam jest chc kawałek terenu zielonego,żeby namiot rozbic i troche cienia zrobić, bo upala zapowiada się potworny.[/QUOTE] My namiot zabieramy i napewno go rozlozymy, jeszcze nie wiemy gdzie i jak, ale bez tego ani rusz! Quote
blaira Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 I ja tez dostalam potwierdzenie przed chwilka, nie to zeby sie czepiala ale kurde blaszka czemu te numery sa zgiete w pol :/ nawet nie w pol jakos na ukos :mad: [COLOR=Purple][B][SIZE=4]Co do dojazdu dla osob ktore beda jechac z Dworca Centralnego[/SIZE][/B][/COLOR] polecam tramwajem...krotki opis. W podzmiemiach pkp szukacie mc donalda tam beda na przeciwko dwa wyjscia do tramwaju jeden kierunek Zoliborz(niewazne) drugi MOKOTOW i idziecie wlasnie na ten przystanek, wsiadacie w 10, 17 lub 19 (p.s. w warszawie psy nie placa za bilet jedyny obowiazek to kaganiec :roll: ) wysiadaci e po ok 10-15 min na przystanku woloska i idziecie na prawo chodnikiem (mapa zk ktora daja do zgloszenia) idziecie caly czs prosto i po prawej jest po jakis 5 minutkach gwardia...ja tam wole tramwajem niz autobusem bo przynajmniej jakdla mnie mniejszy scisk. Quote
madalenka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A do mnie na razie potwierdzenie nie doszlo... :shake: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Do mnie też nie. I do mojej koleżanki z Rosji - też nie. Oj, czekamy z niecierpliwością. Pzdr. Quote
Recommended Posts