Asta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Niestety B.J zostaje w domu, z dziadkami. Musi mu sie rana wygoić Quote
Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja jestem w niedzielę - labrador retriever klasa użytkowa - jak już pisałam jest sam - Nico Matrix - z klasy to wyjdziemy :) bdb nam chyba nie da :), ale aplauz to na porównaniu nam się przyda, oj przyda! Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mam pomysl:evil_lol: Wpisujcie tu swoje numery startowe, rase i wszystko co potrzebne do rozpoznania i jak np. na glownym bedzie ktos to mega wielkie gwizgy, brawa, krzyki itp, itd:loveu: Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='alanowak']mam pomysl:evil_lol: Wpisujcie tu swoje numery startowe, rase i wszystko co potrzebne do rozpoznania i jak np. na glownym bedzie ktos to mega wielkie gwizgy, brawa, krzyki itp, itd:loveu:[/quote] Mój nr to 2270 :lol: - GOlden, Otwarta, Niedziela Ala, zapraszam do mnie, do Goldenów, skoro CIę interesują (Mój Golden będzie w oba dni :cool3: ) W Sobote nie wiem jaki mam nr jeszcze :lol: Quote
MichalMi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 no właśnie Gazuś, skąd masz takie informacje? Czy ZK już rozsyłał papierki? Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 My jeszcze nic nie dostaliśmy :roll: I tak mam nadzieje że się nie pogubie z tymi moimi trzema numerkami... Quote
Agasia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Wystawa juz za tydzien wiec najwyzsza pora na potwierdzenia ;) Quote
Kika Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Agasia']Wystawa juz za tydzien wiec najwyzsza pora na potwierdzenia ;)[/quote] Potwierdzenia z reguły pojawiają się w tygodniu przed wystawą. Quote
Asta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Albo czasem sie zdarza, że wogóle :lol: Alu to jednak na 2 dni będziesz? ;) Quote
Kika Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Gracjana']albo w tygodniu PO..;)[/quote] [quote name='Asta ']Albo czasem sie zdarza, że wogóle[/quote] I tak też mi się zdarzyło:) Quote
Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gazuś, skad masz numer!!! Przyznaj sie!!! A ja na serio proszę o kibicowanie na porównaniu o CACIBA - bardzo by nam się przydał, a w Polsce na razie mamy tylko resa... Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gazuś- wyślij mi na PM swoj nr tel to jak bede juz na wystawie to zadzwonie:) Asta- tylko w sobote, ale ty napisalals ze bedziesz w obydwa:P Quote
Asta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ok, to sie spotykamy w sobotę, wiem jak wyglądasz, więc cie dopadnę :lol: Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 super:cool3: bede w zielonej spodnicy i bialej bluzce- tak jak na fotach z soboty w krakowie:evil_lol: Quote
Asta Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A tam strój nie robi granicy, chyba, że przefarbujesz się i zrobisz nową fryzurke :lol: Quote
Guest ajsonowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='jo-jo']Ty bys czasami zajrzała do kalendarza :evil_lol: To jest sobota, ale wątpie żebym dotarła do Was:diabloti: Musze marnie tylko 3 psy wystawić..(chyba ale na 99% po za Jojkiem jeszcze dwie sunie:shake: )[/quote] no wybacz moja gafe - teraz juz wiem, ze to sobota :eviltong: Ty naprawde nie masz co robic tylko wystawiac wszystkie psy po kolei?!;) Quote
Guest ajsonowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 z agilitowego forum doszly do mnie wiesci, ze zapowiadaja sie 33 stopniowe upaly - nienormalne! :shake: moim zdaniem skromnym (choc wiem, ze to nierealne) wystawa powinna byc przerwana i sedziowanie powinno sie odbywac dopierogdziesod ok 16, bo to naprawde chore biegac w taki upal :flaming: Quote
Bulwinka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='ajsonowa']z agilitowego forum doszly do mnie wiesci, ze zapowiadaja sie 33 stopniowe upaly - nienormalne! :shake: moim zdaniem skromnym (choc wiem, ze to nierealne) wystawa powinna byc przerwana i sedziowanie powinno sie odbywac dopierogdziesod ok 16, bo to naprawde chore biegac w taki upal :flaming:[/quote] pomarzyć ludzka rzecz :cool3: ja na szczęście mieszkam bliziutko i psiaczki zaraz po ocenie do domciu na odpoczynek pojadą :razz: no i jestem cała happy że wchodzimy o 10:10- nie zdążymy się zmęczyć:razz: ale szczerze współczuję tym co mają biegać w upale w samo południe :flaming: Quote
karolayna Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja napoczatku nie bylam zadowolona ze wchodzimy na ring na samym początku(10:00), ale wole tak niz np. o 12:00:roll: Quote
kingula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A samoyedy w najwiekszy upal- 13.10 :shake: Pogratulowac wyobrazni :diabloti: Quote
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='Bulwinka']pomarzyć ludzka rzecz :cool3: ja na szczęście mieszkam bliziutko i psiaczki zaraz po ocenie do domciu na odpoczynek pojadą :razz: no i jestem cała happy że wchodzimy o 10:10- nie zdążymy się zmęczyć:razz: ale szczerze współczuję tym co mają biegać w upale w samo południe :flaming:[/quote] no moze ty tylko masz tak super..o mi sie ocena w ringu akurat zaczyna 10.40 do samego konca..wiec zapewne do 14 a potem jeszcze finaly. Jak juz powiedzialam Oddział Warszawa jest niepowazny organizujac wystawe w takich warunkach. Porażka na calej linii. Quote
Recommended Posts