flashka-g Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 suke w klasie mlodziezy Multi Bis Puppy NEFRETETE Na Przykład Quote
karolayna Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 a to sunke lonki :loveu: mam nadzieje ze będziemy miały okazje sie poznac:) Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Mam taka multi-prośbę do Warszawiaków - macie namair na jakieś tanie domki na 1-2 nocki? Dla 3 osób i trzech psów? (Golden i dwa setery). Narazie znalaźliśmy taki za 180 zł za dobę, ale to troszku drogo wychodzi. Oczywiście może byc w pewnej odległości od wystawy, bo jestesmy samochodem. Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol: Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ? Quote
Agasia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='PARSONRK']Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol: Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ?[/QUOTE] Ja mysle ze bym mogla Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='PARSONRK']Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol: Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ?[/quote] Agasia, jak nie będziesz mogła to ja jestem następna w kolejce - bardzo chętnie wystawie. Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ooo super, wielkie dzięki :multi: Zobaczymy się w sobotę i bedziemy wiedzieć jak się sprawy potoczą :p Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Parsonk - ja bedę w Sobote przy seterach siedziała napewno, z angielką, irlandką..i goldenem :lol: To nas znajdziesz, jak coś. :lol: Wystawiam "w spółce" z Florką, więc na 100% jakaś z nas będzie wolna. Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Gazuś']Parsonk - ja bedę w Sobote przy seterach siedziała napewno, z angielką, irlandką..i goldenem :lol: To nas znajdziesz, jak coś. :lol: Wystawiam "w spółce" z Florką, więc na 100% jakaś z nas będzie wolna.[/quote] MY będziemy ze sporym zestawem - 4 parsony + mix+ border c. + sznaucerek + 2 jacki + silka + entlebuher Klubowo będziemy w pomarańczowych koszulkach z napisem HOP Szczecin :cool3: Będzie nas widać :p Quote
Elitesse Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='PARSONRK']Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol: [/quote] czyzby twoje stadko sie powiekszylo ?? Quote
Agama Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 GAZUS :lol: wpisz w google warszawa noclegi tam jest fura ofert szczegolnie w osrodkach wczasowych pod warszawa-ja tak zrobilam jadac do USTRONIA-rozpietosc w cenach byla ogromna ale znalazlam-wlasnie w bylym domu wczasowym-35 zl za pokoj z lazienka i oczywiscie pies:lol: Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Elitesse']czyzby twoje stadko sie powiekszylo ??[/quote] Nie, ja zostaję przy parsonach, to psiak koleżanki ( sucz nazywa sie Atna Błekitny Blask Księżyca) Quote
Agasia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No no ladna gromadka :) To widze ze masz juz w kogo rece oddac sznaucerka, ale gdybym byla przydatna - znajdziesz mnie kolo beagle lub seterow, zdjecia masz na mojej stronie Quote
PARSONRK Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Agasia']No no ladna gromadka :) To widze ze masz juz w kogo rece oddac sznaucerka, ale gdybym byla przydatna - znajdziesz mnie kolo beagle lub seterow, zdjecia masz na mojej stronie[/quote] Jakby co wypatrujcie białasów w dużych ilościach z właścicielkami w pomarańczowych koszulkach - to będziemy my :lol: Quote
$andwich Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Cieszcie się, cieszcie, bo ja mam w klasie aż 15 konkurentek, tzn. sunia ma, a nie ja:eviltong:. Quote
altacarya Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Stawki są znane ze strony oddziału warszawskiego a nawet plan sędziowania z godzinami jest opublikowany. To lubię :) Tak powinno być w każdym... oddziale. A w mojej rasie ustanowiony nowy rekord zgłoszeń - aż 13 cairn terrierów Nawet norwichy jest mniej (10) ;) Quote
PARSONRK Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A parsony cztery - z tego dwa moje osobiste, a jeden mojej hodowli. Tylko jedna suczka z zewnątrz bedzie :cool3: Quote
AlaNowak Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 tak, dostalalm, tylko, ze jakos nie umiem zabrac sie do odpisania:eviltong: musi ktos mi kopa na rozped dac:evil_lol: Quote
Asta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Yeah, dowiedziałam się, że jednak jest szansa, że będę w obydwa dni :D Quote
Recommended Posts