Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam taka multi-prośbę do Warszawiaków - macie namair na jakieś tanie domki na 1-2 nocki? Dla 3 osób i trzech psów? (Golden i dwa setery). Narazie znalaźliśmy taki za 180 zł za dobę, ale to troszku drogo wychodzi.
Oczywiście może byc w pewnej odległości od wystawy, bo jestesmy samochodem.

Posted

Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol:

Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ?

Posted

[quote name='PARSONRK']Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol:

Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ?[/QUOTE]
Ja mysle ze bym mogla

Posted

[quote name='PARSONRK']Poszukuję kogoś, kto wystawi w sobotę sznaucerkę miniaturową czarno srebrną w klasie szczeniąt. Byłabym bardzo wdzięczna, bo w tym samym czasie mamy zawody agility.:lol:

Chyba, że akurat będziemy miały przerwę w startach, to sobie poradzimy, ale jakby co, czy ktoś mógłby ją wystawić ?[/quote]

Agasia, jak nie będziesz mogła to ja jestem następna w kolejce - bardzo chętnie wystawie.

Posted

Parsonk - ja bedę w Sobote przy seterach siedziała napewno, z angielką, irlandką..i goldenem :lol: To nas znajdziesz, jak coś. :lol:

Wystawiam "w spółce" z Florką, więc na 100% jakaś z nas będzie wolna.

Posted

[quote name='Gazuś']Parsonk - ja bedę w Sobote przy seterach siedziała napewno, z angielką, irlandką..i goldenem :lol: To nas znajdziesz, jak coś. :lol:

Wystawiam "w spółce" z Florką, więc na 100% jakaś z nas będzie wolna.[/quote]

MY będziemy ze sporym zestawem - 4 parsony + mix+ border c. + sznaucerek + 2 jacki + silka + entlebuher

Klubowo będziemy w pomarańczowych koszulkach z napisem HOP Szczecin :cool3: Będzie nas widać :p

Posted

[/quote]

czyzby twoje stadko sie powiekszylo ??

Posted

GAZUS :lol: wpisz w google warszawa noclegi tam jest fura ofert szczegolnie w osrodkach wczasowych pod warszawa-ja tak zrobilam jadac do USTRONIA-rozpietosc w cenach byla ogromna ale znalazlam-wlasnie w bylym domu wczasowym-35 zl za pokoj z lazienka i oczywiscie pies:lol:

Posted

[quote name='Elitesse']czyzby twoje stadko sie powiekszylo ??[/quote]
Nie, ja zostaję przy parsonach, to psiak koleżanki ( sucz nazywa sie Atna Błekitny Blask Księżyca)

Posted

No no ladna gromadka :)

To widze ze masz juz w kogo rece oddac sznaucerka, ale gdybym byla przydatna - znajdziesz mnie kolo beagle lub seterow, zdjecia masz na mojej stronie

Posted

[quote name='Agasia']No no ladna gromadka :)

To widze ze masz juz w kogo rece oddac sznaucerka, ale gdybym byla przydatna - znajdziesz mnie kolo beagle lub seterow, zdjecia masz na mojej stronie[/quote]
Jakby co wypatrujcie białasów w dużych ilościach z właścicielkami w pomarańczowych koszulkach - to będziemy my :lol:

Posted

Stawki są znane ze strony oddziału warszawskiego a nawet plan sędziowania z godzinami jest opublikowany. To lubię :) Tak powinno być w każdym... oddziale.
A w mojej rasie ustanowiony nowy rekord zgłoszeń - aż 13 cairn terrierów Nawet norwichy jest mniej (10) ;)