Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agappe']nie zapominaj o torwarze w miedzy czasie i hali targowej moktów (to było dopiero straszne!!!)

ja sie chyba coraz bardziej nastawiam jednak na zgłoszenie besti ;)[/quote]

Nie zapominaj że to hale a to będzie w lipcu :cool1:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja juz zgłosiłam moje baski-bobaski.

I jeżeli wystawa odbędzie sie na stadiona Gwardii, to - dla mnie - będzie super!!! Dlaczego? Bo mieszkam 2 przystanki do stadionu...
Pzdr.

Posted

[quote name='Agasia']Ja będe napewno, pewnie 2 dni, nic mojego nie zglaszam, jade na handling... i moze junior handling jak czasu starczy :)[/quote]
To będziesz b. zapracowana? A starczy czasu dla mnie w W-wie?
pzdr.

Posted

[quote name='Agasia']Ja będe napewno, pewnie 2 dni, nic mojego nie zglaszam, jade na handling... i moze junior handling jak czasu starczy :)[/quote]

My będziemy z naszym staffiorkiem i beaglem znajomych. I właśnie jeśli chodzi o to ostatnie psisko, miałabym do Ciebie jedno, może dwa pytanka, jeśli znajdziesz chwilkę?
Tylko jak ja mam Ciebie znaleźć? Poproszę o wskazówkę, może po rasie którą będziesz wystawiać?

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja juz zgłosiłam moje baski-bobaski.

I jeżeli wystawa odbędzie sie na stadiona Gwardii, to - dla mnie - będzie super!!! Dlaczego? Bo mieszkam 2 przystanki do stadionu...
Pzdr.[/quote]

Naprawdę może będzie na Gwardii?
Mi co prawda bez różnicy, bo i tak z Pruszkowa do W-wy muszę wjechać, ale nowe miejsce.....lubię zmiany......;)

Posted

[quote name='Asiaczek']To będziesz b. zapracowana? A starczy czasu dla mnie w W-wie?
pzdr.[/QUOTE]
Starczy starczy ;)

bongobongo - ja przy beaglach pewnie sie troszke pokrece chociaz wyniki sa znane juz przed zakonczeniem zgloszen :razz: Wiec napewno mnie znajdziesz

Posted

[quote name='Asta']Czy ktoś potrzebuję pomocy do wystawienia pieska w sobote? :razz:[/quote]
każda pomoc będzie mile widziana :) pierwszy raz będę chciał wystawić swojego kundelka i pojęcia nie mam jak to przetrzymamy ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja juz zgłosiłam moje baski-bobaski.

Pzdr.[/quote]
Asiaczku ja też będe i oczywiście służe swoją pomocną dłonią:cool3:;)

Posted

[quote name='Agasia']Starczy starczy ;)

bongobongo - ja przy beaglach pewnie sie troszke pokrece chociaz wyniki sa znane juz przed zakonczeniem zgloszen :razz: Wiec napewno mnie znajdziesz[/quote]
[B]Agasia [/B]- dzięki. Resztę dogadamy w Radomiu.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, [B]Matagi[/B], śmiało! Nie wahaj się i dzielnie chwyć za pióro i wypelnij formularz zgłoszeniowy dla Baby!!!
Czekamy.
Pzdr.[/quote]

No a potem spotkamy na bisie Baby'ka :evil_lol:

Ja obowiązkowo Jojka zgłaszam :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak jest. BIS BAB'y murowany!!!:multi:
Pzdr.[/quote]

Tak,tak...:evil_lol: :evil_lol: murowane to będzie jej wydzieranie się!:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']A w który dzień jesteś? Bo tak dawno Ciebie nie widziałam...
Ja jestem w niedzielę.
pzdr.[/quote]
Oba dni jesteśmy, bo mamy grupę II i III zgłoszoną - jedziemy w parę osób, a może się zawody też trafią.