Basia Z. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zdjęcia Danielki poza klatką na spacerku pilnie oczekiwane !!! jak stoi na ziemi przy stojących opiekunkach i inne też ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Bedziemy u niej - zrobimy. Niestety czas i brak dodatkowych rąk nas ogranicza :shake: Quote
giselle4 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Bedziemy u niej - zrobimy. Niestety czas i brak dodatkowych rąk nas ogranicza :shake: Edytko jutro zrobimy jej fotki:crazyeye: i jeszcze Biance:p Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 giselle4 napisał(a):Edytko jutro zrobimy jej fotki:crazyeye: i jeszcze Biance:p Biancki ogloszenie poszlo do TV sudeckiej w miejsce Bielinki ;) Quote
kamilawa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ucałować ją proszę ode mnie ! :razz: Ja chcę do Was... :-( Czemu to tak daleko !? :mad: Quote
fiorsteinbock Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 qrcze Kamus - nie masz czego zazdroscic...pieski mamy piekne ale rownoczesnie nieszczesliwe bo bezdomne! i co im z urody... :-( Quote
kamilawa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wszędzie tak samo... ale u Was fajnie :loveu: Gdyby tak daleko to nie było to bym czasem przyjechała, a tak to doopa :-( Może kiedyś na wakacje przyjadę :diabloti: Quote
giselle4 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 kamilawa napisał(a):Ucałować ją proszę ode mnie ! :razz: Ja chcę do Was... :-( Czemu to tak daleko !? :mad: aniele,Ty i tak pomagasz to dzieki Tobie tez nasze psiaki idą do adopcji:loveu: Quote
kamilawa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 giselle4 napisał(a):aniele,Ty i tak pomagasz to dzieki Tobie tez nasze psiaki idą do adopcji:loveu: :oops::oops::oops::oops: Gisellko proszę nie zawstydzaj. Ja tylko kilka ogłoszeń zrobię i jak na razie tylko tak mogę pomóc... :-( Quote
fiorsteinbock Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 kamilawa napisał(a)::oops::oops::oops::oops: Gisellko proszę nie zawstydzaj. Ja tylko kilka ogłoszeń zrobię i jak na razie tylko tak mogę pomóc... :-( AŻ tak! nam rak brakuje rowniez do wystawiania ogloszen, wiec...twoja pomoc jest ogromna! Quote
kamilawa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :oops: No dobra, a co tam u Danielki? Porobiłyście jej może zdjęcia przy ludziu ? ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 kamilawa napisał(a)::oops: No dobra, a co tam u Danielki? Porobiłyście jej może zdjęcia przy ludziu ? ;) Nie Kamus, dzisiaj czasu zabraklo...sa kolejne bidy i wszystko robimy krecac sie na glowie, jutro bedzie wiecej czasu na zdjecia. Dzisiaj byl Kaj priorytetem pies, ktory tracil oddech z tesknoty! Czekam na wiesci od Grazynki. Do Gory Malutka! Quote
giselle4 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Edytko,nowe cuda na kwarantannie,,,,,,,fotki i ogloszenia Kaj w domku-zobacz fotki dzisiaj operacja Damy moze zrobimy duzo fotek jak znowu nie bedzie cos priorytetem ale ciotki tak naprawde to Nr-1 teraz to SAWA.....:-(:-(:-( Do jedynki po Kaju -Rambo a Kana dalej na izolatce Bianka na izolatce Gabi na sterylke..... fotki Damy do archiwum wyczesac Ksene fotki zrobicDanieli dla naszej cioteczki ...moze jeszcze kawe wypijemy hihihihi to tylko tyle na dzisiaj;):eviltong: Quote
kamilawa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Tylko tyle :evil_lol: Danielko po dom na górę :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A u nas pada i pada. Danielka noska nie wynurza aby pieknego futerka nie zmoczyc :loveu: Quote
kamilawa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A u nas dziś nie padało :multi: Ciekawe tylko jak jutro będzie... Danielko, do góry piękna! Quote
fiorsteinbock Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Danielko, dzisiaj swieci sloneczko i pewnie sie wygrzewasz :loveu: A domek sie znajdzie wkrotce, nie martw sie... Quote
giselle4 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 ...jutro sie zobaczymy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1164/zolty-boxer-znaleziony-w-gminie-tykocin-144015/index3.html#post12883032 Quote
michelle04 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Daniela,bursztynowa pieknosc na pierwsza...juz:loveu::evil_lol: Quote
giselle4 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 ...PANI BYLA Z MĘZEM W SOBOTE:razz: ZOBACZYLI DZIEWCZYNE...NOOO SLICZNA ,SLICZNA ale ona jest za duza pani myslała ze jest maluska,albo jeszcze mniejsza...kieszonkowa :eviltong: Pani nalezy do gatunku minimalistki nooo moze ją wezme ale jek sie ktos trafi to prosze oddac.....dziekujemy za pozwolenie i nie czakamy,bo wiemy ze Pani nie przyjedzie:shake: ale ogłaszamy malutką:loveu: offik Ponizej godziny w jakich jutro i pojutrze (wtorek, sroda) beda nadawane komunikaty w sprawie Kseny. przed 11:00 przed 13:00 przed 15:00 przed 17:00 przed 19:00 Radio Wrocław i komunikaty z prosba o adopcje kSENKI:loveu: Quote
Basia Z. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Co to znaczy hopamy, hopsamy, do góry, na górę na pierwszą ?, co Danielce z tego przyjdzie ? A zdjęć jak nie było tak nie ma. Szkoda... Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ano szkoda Basiu, szkoda! My sie nie rozdwoimy, poza Daniela mamy codziennie inne pieski do obfotografowania i codziennie wystawiamy nowe ogloszenia, poza tym jest jeszcze praca. Ludzie jak sa zainteresowani adopcja psa, to nie potrzebuja calego albumu zdjec. Quote
Basia Z. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 bo jak mieszkają bliżej, to mogą podjechać pod schronisko i go po prostu pójśc zobaczyc, ale ja mam do was pewnie jakieś 250 km z przesiadką, bo nie jeżdżę na dodatek swoim samochodem Quote
Recommended Posts