fiorsteinbock Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 giselle4 napisał(a):...w niedziele trzymac mi kciuki Pani przyjedzie zobaczyc DANIELE.....i moze zostanie wroclawianką?;) Bylby cudownie :loveu: Quote
Kamila_ Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :multi: wspaniała wiadomość! Będziemy trzymać kciuki! Quote
kamilawa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 mnie już ręce bolą :evil_lol: Oby się udało! Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Uda sie, my tymczasem idziemy na spacerek do gory :eviltong: Quote
giselle4 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ...DANIELKA ABY DO NIEDZIELI MOZE SLONECZKO ZASWIECI i na Twoim niebie:loveu: Quote
kamilawa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 DO GÓRY MALEŃKA! Ja się już niedzieli nie mogę doczekać! :oops: Quote
Zofija Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daniela do domku:multi: Quote
zuzlikowa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='giselle4']...w niedziele trzymac mi kciuki Pani przyjedzie zobaczyc DANIELE.....i moze zostanie wroclawianką?;) ... będziemy trzymać bardzo mocno!:loveu: Powodzenia dziewuszko!:loveu::loveu::loveu: Giselko,Ty wiesz,ze wpadam...i cały czas jestem z Wami! Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Czekamy na jutrzejszy dzien z niecierpliwoscia :) Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='zuzlikowa']... będziemy trzymać bardzo mocno!:loveu: Powodzenia dziewuszko!:loveu::loveu::loveu: Giselko,Ty wiesz,ze wpadam...i cały czas jestem z Wami! wiemy dobry duszku..... nawet o Tobie rozmawiamy:evil_lol: Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 ...przepraszam Danielko tacy sa ludzie na obietnicach sie skonczyło:-( Daniela dalej w schronie:-( a jednak Pani telefonowala i dalej chce ja wziąc tylko chce wiedzieć ak sie zachowuje bo od razu pojedzie z Pania na urlop:) Pani chce ja wziac ale nei chce zostawiac nigdzie na czas urlopu...wiec przyjedzie i pochodzi z nia na spacerki i sama obada.... TRZYMAMY KCIUKASY DANIELKO...nie zrob nam wstydu damulko Quote
Zofija Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ojej!!!! Ja nie moge!!!!! A Danielka jest dobrze poogłaszana, ma banerki??? Quote
kamilawa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :-( A ja juz myślałam, że ty w domku siedzisz.... :-( Quote
giselle4 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 ...Jutro sie zobaczymy ...malutka:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Danielko, jeszcze troche wytrzymaj :-( Quote
giselle4 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 przepraszam Danielko tacy sa ludzie na obietnicach sie skonczyło:-( Daniela dalej w schronie:-( a jednak Pani telefonowala i dalej chce ja wziąc tylko chce wiedzieć jak sie zachowuje bo od razu pojedzie z Pania na urlop:smile: Pani chce ja wziac ale nie chce zostawiac nigdzie na czas urlopu...wiec przyjedzie i pochodzi z nia na spacerki i sama obada.... TRZYMAMY KCIUKASY DANIELKO...nie zrob nam wstydu damulko Quote
fiorsteinbock Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Danielka jest cudna, mysle, ze Pani nie bedzie miala watpliwosci co do adopcji :lol: Quote
Kamila_ Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 giselle4 napisał(a):przepraszam Danielko tacy sa ludzie na obietnicach sie skonczyło:-( Daniela dalej w schronie:-( a jednak Pani telefonowala i dalej chce ja wziąc tylko chce wiedzieć jak sie zachowuje bo od razu pojedzie z Pania na urlop:smile: Pani chce ja wziac ale nie chce zostawiac nigdzie na czas urlopu...wiec przyjedzie i pochodzi z nia na spacerki i sama obada.... TRZYMAMY KCIUKASY DANIELKO...nie zrob nam wstydu damulko :loveu: czyli jest szansa że Danielka na wakacjach będzie i to takich dłuuuuuuugich! do końca! Kciukasy! Quote
fiorsteinbock Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 trzymamy kciuki a tymczasem Danielka na gore... Quote
giselle4 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 ...moze dzisiaj?:evil_lol::crazyeye: Quote
Recommended Posts