giselle4 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Danielko nie moge spac kiedy Ty siedzisz w schronie:shake: moze jutro ktos Cie zoabczy księżniczko:eviltong::crazyeye: Quote
kamilawa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Aha i Gisellko mamy cię :evil_lol: Dla Edyty ulubienicą byla Lolcia, a tutaj widzę, że ci zapadła w serce Danielka :loveu: Witaj w klubie :cool3: :evil_lol: Quote
giselle4 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 kamilawa napisał(a):Aha i Gisellko mamy cię :evil_lol: Dla Edyty ulubienicą byla Lolcia, a tutaj widzę, że ci zapadła w serce Danielka :loveu: Witaj w klubie :cool3: :evil_lol: Masz racje Kamilka.. bo Danielka to taka księzniczka:eviltong: i szkoda mi jej znowu wysłalam przed chwilką do wyborczej i Sawe tez:crazyeye: moze ktos wypatrzy Quote
kamilawa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 giselle4 napisał(a):Masz racje Kamilka.. bo Danielka to taka księzniczka:eviltong: i szkoda mi jej znowu wysłalam przed chwilką do wyborczej i Sawe tez:crazyeye: moze ktos wypatrzy Musi się ktoś znaleźć, to taka ładna laleczka... Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Z Grazynki ulubiencow powstaloby drugie schronisko :loveu: Czesia Grazka Kana Ksena Danielka Dobis Gabi Elik Sawa Pawelek Baca Basia... i tak do konca wymieniajac zapisalabym watek :evil_lol: dopisac nalezaloby rowniez Liska, kotki z osiedla, kotki z dzialek i Bog jeden wie, gdzie reszta towarzystwa sie ukrywa :loveu: Wszystkie nazywaja sie: dzieci Grazynki! wspomnialabym o lekkiej nadwadze podopiecznych, ale bedzie Gisellka zla :eviltong: Wielka jest ta nasza Przyjaciolka Zwierzat - Grazynka, zw. Gisellka!:loveu: Quote
kamilawa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 :loveu::loveu::loveu: Danielko, może to dziś uśmiechnie się do Ciebie szczęście... :loveu: Quote
giselle4 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Z Grazynki ulubiencow powstaloby drugie schronisko :loveu: Czesia Grazka Kana Ksena Danielka Dobis Gabi Elik Sawa Pawelek Baca Basia... i tak do konca wymieniajac zapisalabym watek :evil_lol: dopisac nalezaloby rowniez Liska, kotki z osiedla, kotki z dzialek i Bog jeden wie, gdzie reszta towarzystwa sie ukrywa :loveu: Wszystkie nazywaja sie: dzieci Grazynki! wspomnialabym o lekkiej nadwadze podopiecznych, ale bedzie Gisellka zla :eviltong: Wielka jest ta nasza Przyjaciolka Zwierzat - Grazynka, zw. Gisellka!:loveu: Edytko,nadwage to mam ja:oops: a moje kociaki i piesaki tylko ładnie wygladaja i niech tak zostanie. Edytko,sama latasz dokarmiac kocięta i kosiasz je jak mamcia wiesz ,ze zwierze sie nie pozali...nie poprosi... oj ,dzien zbyt krotki a rece tylko dwie czy Twoje czy moje.....ale nie marudze...jest ok:shake: Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Przepraszam, mam nadzieję, że nie obrazicie się, jak wkleję zdjęcia Jagódki, które przesłała mi Basia. Zobaczcie jaka ona piękna była... Na razie tyle, bu musze uciekać. Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Sliczna Dziewusia! Teraz juz jest spokojna :-( Wierze głęboko, ze po drugiej stronie spotkamy naszych malych Przyjaciol! Quote
Basia Z. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kamilko jesteś wspaniała, bardzo Ci dziękuję. Przepraszam, że się nie odzywam ale zakuwam ostro do egzaminu. Jagódka była najcudowniejszą psinką - zawsze pogodna i łagodna z uwagą reagowała na wszystko co się dla niej robiło i co się do niej mówiło, pokazywała że rozumie i że się cieszy. Bywała zdziwiona, zaciekawiona. Cieszyła się ze spacerków. Bardzo grzeczna, madra, kontaktowa, wyrażała wiele zaufania, miłości i szacunku ale zawsze elegancko i z godnością jak dama, nie zachowywała się służalczo ani natrętnie. Polecam wszystkim pieski ze schroniska, bo to strasznie przykre że giną tam takie perły. Każdemu życzę żeby znalazł tam dla siebie taką Jagódkę jak ja. A co tam słychać u Danielki ? Była może na jakimś spacerku, czy ktoś ją odwiedził i może coś opowiedzieć ? Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 pewnie ciotki ją tam wymiziają :diabloti: Quote
Basia Z. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Te zdjęcia na białym to są jeszcze ze schroniska taka smutna tam jest i trochę przestraszona, te na pomaranczowych poduszkach to już u mnie w domu, na 19 tak sobie wyszła najfajniejsze jest 20 to co mam na avatarze. Ciekawe czy ktoś jest dzisiaj u Danielki...? Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Basia Z. napisał(a):Ciekawe czy ktoś jest dzisiaj u Danielki...? Edytka pojechała dziś do schronu po jedną sunię, także pewnie obleciała po boksach i wymiziała wszystkich :cool3: Quote
giselle4 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 ...Dziekujemy LUCYNKO ZA OGLOSZENIA Daniela ruda piękność do adopcji! Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ...Danielko ,sliczny bursztynku do chaty.....:loveu: Quote
Kamila_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ona jeszcze czeka :crazyeye::shake: Quote
Zofija Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 To Danielka ciągle w schronie:shake: Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Tak, dalej w schronie1 Ludzie nie chca jej pokochac! Ona jest taka ladna, pyszczek zawsze usmiechniety, spoglada zalotnie spod dlugich rzes... Nie wiem dlaczego jej nie kochali... Quote
giselle4 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 ...Dzisiaj Danielka opusciłA SCHRONISKO ze swoim kochanym czlowiekie,zauroczyła Pana który zobaczyl w niej to wszystko co Ona posiada i docenił szczęscia mała bursztynko pappapap:multi::loveu: Quote
Laima Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 giselle4 napisał(a):...Dzisiaj Danielka opusciłA SCHRONISKO ze swoim kochanym czlowiekie,zauroczyła Pana który zobaczyl w niej to wszystko co Ona posiada i docenił szczęscia mała bursztynko pappapap:multi::loveu: :multi: cieszę się bardzo Quote
Basia Z. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :multi:a będą zdjęcia Danieli z nowego domku ? Quote
Recommended Posts