Jump to content
Dogomania

Daniela,ruda pieknosc o pyszczku aniołka Danielka od dzisiaj w kochającym domku.....

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilawa napisał(a):
Aha i Gisellko mamy cię :evil_lol:
Dla Edyty ulubienicą byla Lolcia, a tutaj widzę, że ci zapadła w serce Danielka :loveu: Witaj w klubie :cool3:

:evil_lol:

Masz racje Kamilka..
bo Danielka to taka księzniczka:eviltong:
i szkoda mi jej
znowu wysłalam przed chwilką do wyborczej i Sawe tez:crazyeye:
moze ktos wypatrzy

Posted

giselle4 napisał(a):
Masz racje Kamilka..
bo Danielka to taka księzniczka:eviltong:
i szkoda mi jej
znowu wysłalam przed chwilką do wyborczej i Sawe tez:crazyeye:
moze ktos wypatrzy

Musi się ktoś znaleźć, to taka ładna laleczka...

Posted

Z Grazynki ulubiencow powstaloby drugie schronisko :loveu:
Czesia
Grazka
Kana
Ksena
Danielka
Dobis
Gabi
Elik
Sawa
Pawelek
Baca
Basia... i tak do konca wymieniajac zapisalabym watek :evil_lol:
dopisac nalezaloby rowniez Liska, kotki z osiedla, kotki z dzialek i Bog jeden wie, gdzie reszta towarzystwa sie ukrywa :loveu:
Wszystkie nazywaja sie: dzieci Grazynki! wspomnialabym o lekkiej nadwadze podopiecznych, ale bedzie Gisellka zla :eviltong:

Wielka jest ta nasza Przyjaciolka Zwierzat - Grazynka, zw. Gisellka!:loveu:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Z Grazynki ulubiencow powstaloby drugie schronisko :loveu:
Czesia
Grazka
Kana
Ksena
Danielka
Dobis
Gabi
Elik
Sawa
Pawelek
Baca
Basia... i tak do konca wymieniajac zapisalabym watek :evil_lol:
dopisac nalezaloby rowniez Liska, kotki z osiedla, kotki z dzialek i Bog jeden wie, gdzie reszta towarzystwa sie ukrywa :loveu:
Wszystkie nazywaja sie: dzieci Grazynki! wspomnialabym o lekkiej nadwadze podopiecznych, ale bedzie Gisellka zla :eviltong:

Wielka jest ta nasza Przyjaciolka Zwierzat - Grazynka, zw. Gisellka!:loveu:

Edytko,nadwage to mam ja:oops: a moje kociaki i piesaki tylko ładnie wygladaja
i niech tak zostanie.
Edytko,sama latasz dokarmiac kocięta i kosiasz je jak mamcia
wiesz ,ze zwierze sie nie pozali...nie poprosi...
oj ,dzien zbyt krotki a rece tylko dwie
czy Twoje
czy moje.....ale nie marudze...jest ok:shake:

Posted

Przepraszam, mam nadzieję, że nie obrazicie się, jak wkleję zdjęcia Jagódki, które przesłała mi Basia. Zobaczcie jaka ona piękna była...

Na razie tyle, bu musze uciekać.

Posted

Kamilko jesteś wspaniała, bardzo Ci dziękuję. Przepraszam, że się nie odzywam ale zakuwam ostro do egzaminu. Jagódka była najcudowniejszą psinką - zawsze pogodna i łagodna z uwagą reagowała na wszystko co się dla niej robiło i co się do niej mówiło, pokazywała że rozumie i że się cieszy. Bywała zdziwiona, zaciekawiona. Cieszyła się ze spacerków. Bardzo grzeczna, madra, kontaktowa, wyrażała wiele zaufania, miłości i szacunku ale zawsze elegancko i z godnością jak dama, nie zachowywała się służalczo ani natrętnie. Polecam wszystkim pieski ze schroniska, bo to strasznie przykre że giną tam takie perły. Każdemu życzę żeby znalazł tam dla siebie taką Jagódkę jak ja.

A co tam słychać u Danielki ? Była może na jakimś spacerku, czy ktoś ją odwiedził i może coś opowiedzieć ?

Posted

Te zdjęcia na białym to są jeszcze ze schroniska taka smutna tam jest i trochę przestraszona, te na pomaranczowych poduszkach to już u mnie w domu, na 19 tak sobie wyszła najfajniejsze jest 20 to co mam na avatarze.

Ciekawe czy ktoś jest dzisiaj u Danielki...?

Posted

Basia Z. napisał(a):
Ciekawe czy ktoś jest dzisiaj u Danielki...?

Edytka pojechała dziś do schronu po jedną sunię, także pewnie obleciała po boksach i wymiziała wszystkich :cool3:

Posted

...Dzisiaj Danielka opusciłA SCHRONISKO ze swoim kochanym czlowiekie,zauroczyła Pana który zobaczyl w niej to wszystko co Ona posiada
i docenił
szczęscia mała bursztynko
pappapap:multi::loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
...Dzisiaj Danielka opusciłA SCHRONISKO ze swoim kochanym czlowiekie,zauroczyła Pana który zobaczyl w niej to wszystko co Ona posiada
i docenił
szczęscia mała bursztynko
pappapap:multi::loveu:

:multi: cieszę się bardzo