iberia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 kurde belek ale Tolek wyrasta na przystojniaka :)
Jofka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 iberia napisał(a):kurde belek ale Tolek wyrasta na przystojniaka :) hehe no już 100 procentowy facet!!!!:loveu::loveu:
Upiór Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Neva napisał(a): Yorki wybarwiaja sie do 2 lat niea... wybarwiaja sie cale zycie, bo idac ku starosci tez jasnieja
ladyyork Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jak jak brałam moją sunie to było wiadomo że będzie srebrna ze złotem, a narazie wygląda tak:loveu: Yoreczki - pieski gdy osiągną wiek dwóch lat już nie zmieniają koloru zoztają albo ciemne albo jasne oczywiście nie chodzi mi o śiwizne która wszyskich nas czeka:evil_lol: jednak co do suczki to one zmieniają kolor całe życie, każda cieczka czy poród może spowodować (zaznaczam może ale nie musi) przebarwienia w mniejszym lub większym stopniu. Miałam klijętke która z ciemnej suni po porodzie stała się cała złota, prawie biała:eviltong:
AmiX Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='tigrunia']Etienka śliczna :loveu: Pięknie się prezentuje na tym tle świątecznym :loveu: [quote name='Kaladan']Aniu, serdeczne urodzinowe buziaki dla Etienki! Jest coraz piękniejsza! [quote name='Jofka']Etienka pikna!!! taka swiatezna zyczymy jej i Tobie wszystkiego naj naj [FONT=Times New Roman]Bardzo dziękujemy za życzenia a Etiennka przesyła buziaczki;)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT]
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Etinka normalnie urosła...na avatarze to jeszcze taki szkrabek
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://images32.fotosik.pl/95/5a35e68b73bb0f00.jpg podobny siwy łepek do Tolina:loveu::loveu:
iberia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Times New Roman]Etiennka jets piękna!!![/FONT]
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='pysiulka86']A jak myslicie Kika pozbedzie sie jeszcze tego szarego koloru i tych smolen ? Kolorek powinien sie ujednolicić. Mój długo miał balejaż, szczególnie srebrne pasemko na środku czoła. Pysiulka (nie pamiętam imienia:oops:) zetnij małej włoski na uszkach. Ona ma taką drobniutką mordkę, że jej to nie pasuje. Tak do 1/3 uszka.
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Srebrne pasmo to by mi jeszcze nie przeszkadzało, ja nie chce tych czarnych :placz: Ostatnnio podcinalam, spojrz na fotke nizej, jeszcze bardziej powinnam ? A na imie mi Olga :)
Upiór Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='pysiulka86']Srebrne pasmo to by mi jeszcze nie przeszkadzało, ja nie chce tych czarnych :placz: Ostatnnio podcinalam, spojrz na fotke nizej, jeszcze bardziej powinnam ? A na imie mi Olga :) pewnie Madzi chodzilo o same wierzcholki usz :razz:
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vici i Jeannie']pewnie Madzi chodzilo o same wierzcholki usz :razz: Tak, tak chodziło mi o wierzchołki. Jak tutaj u pieska Visenny
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Juz rozumiem :) Postaram sie bardziej wygolic. Dzieki za rade.
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 te wygolenie to ciezka sprawa ja sie za to biore w srodku nocy jak Tolin jest w glebokim snie,a ja akurat mam napad beznsennosci:cool3:
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A moja Kinia jest super spokojna przy takich zabiegach :cool3:
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jessi tez jest bardzo grzeczna przy zabiegach kosmetycznych ;) Polecam takie golarki jednorazowe męskie do ogolenia tych uszek
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Miki też jest spokojny, ale jak był szczeniakiem to czekałam aż zaśnie i dopiero wtedy brałam się za cokolwiek przy jego głowie:lol: tigrunia napisał(a): Jessi tez jest bardzo grzeczna przy zabiegach kosmetycznych ;-) Polecam takie golarki jednorazowe męskie do ogolenia tych uszek Ja używam fryzjerskich nożyczek, żeby uformować, a do ogolenia "płatków" to używam golarki taty:evil_lol: Oczywiście ze specjalną końcówką
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 tigrunia napisał(a):Jessi tez jest bardzo grzeczna przy zabiegach kosmetycznych ;) Polecam takie golarki jednorazowe męskie do ogolenia tych uszek No ja wlasnie balam sie uzywac tych jednorazówek dlatego włoski tylko skracałam co nieco, ale skoro mówicie ze sa ok to spróbuje.
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 pysiulka86 napisał(a):No ja wlasnie balam sie uzywac tych jednorazówek dlatego włoski tylko skracałam co nieco, ale skoro mówicie ze sa ok to spróbuje. Śmiało ;) Na pewno bedzie piknie wyglądać :loveu:
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jak jej uszków nie poobcinam to tak :evil_lol: Tfu tfu ;)
Kasia&Max Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dasz rade napewno:) ja końcówki uszek golę Maxowi elektryczną golarka do włosów na zero, trwa to jakieś 3 minutki czasem dochodzi do 7 jeśli bardziej się staram a efekt jest taki:
Magda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='pysiulka86']I uszka wewnątrz trzeba całe ogolić ? Całe nie... Wystarczy tylko w tym "trójkącie"
Recommended Posts