Libres Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Hejka wszystkim dawno nas nie było oto zdjęcia moich trzy tygodniowych maluchów. Na pierwszym suczka: Carmen, na drugim piesek: Cortez.
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']a ja Ciebie nie przekonałam do faceta??:mad: Nie moge mieć Jofka faceta bo za często mi sie bedą rozmnażać :p Libres .. słodkie te Twoje maluchy :loveu: Macie tu Jessi -zdjecie robione w jej urodziny (8 m-cy:loveu:)
Guest Agata_B Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']jednak yorczkę?? a nie pana??....ja właśnie nie wiem co,ale mam tyle milosci,ze jeszcze hcce przelac na jakas mala istotke i zeby Tolek mial towarzystwo...grzywacze mi sie bardzo podobają i westy tez, ale yorczek nr 2 tez super nie wiem nie wiem....na razie o tym nie mysle....chociaz ostatnio sie okazalo,ze mamy przyjaciolka ma yorczka sunie i moze cos by z tego bylo, Tolus by sie przykrecil i wtedy bym sobie wziela malego robaczka....nie wiem nie wiem....mama mnie z domu wyrzuci że co? :-o:roll:
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Agata_B']że co? :-o:roll:[/quote] co??? o co chodzi???
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jessi,ale piękność!!!!!...ale ma już długie włosy:loveu::loveu::loveu:
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']co??? o co chodzi???[/quote] Cicho Jofka.. Ty nie mów takich rzeczy bo Cie zaraz tu zlinczują! ;)
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']Jessi,ale piękność!!!!!...ale ma już długie włosy:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękujemy :loveu:
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Cicho Jofka.. Ty nie mów takich rzeczy bo Cie zaraz tu zlinczują! ;)[/quote] tutaj to nawet zazartowac nie mozna.....szok:diabloti:....Tolek jak sie bedzie chcial zabawic to mu pozwole....!!!!!! ale oburzenie no dajcie spokoj szok....normalnie czuje pietno sankcji rozsianej hheheheheheheh:lol::lol::lol:
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']tutaj to nawet zazartowac nie mozna.....szok:diabloti:....Tolek jak sie bedzie chcial zabawic to mu pozwole....!!!!!! ale oburzenie no dajcie spokoj szok....normalnie czuje pietno sankcji rozsianej hheheheheheheh:lol::lol::lol:[/quote] Jofka ja również nie popieram rozmnażania psów bez rodowodów :shake: No ale cóż .. To jest tylko i wyłącznie twoja świadoma i przemyślana decyzja;)
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Jofka ja również nie popieram rozmnażania psów bez rodowodów :shake: No ale cóż .. To jest tylko i wyłącznie twoja świadoma i przemyślana decyzja;)[/quote] ej ej ej ja tu o niczym takim nie pisalam....w sensie,ze chcialabym tak naprawde, tylko napisalam,ze ta mamy kolezanka tak spontanicznie zareagowala,ze mogllibysmy zalozyc rodzinke w formie zartu, a zreszta.....
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ale troche smieszy mnie to podkreslenie na czerwono i ostra minka...pudło, nie jestem pseudohodowca!!!!
tigrunia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Jofka']ej ej ej ja tu o niczym takim nie pisalam....w sensie,ze chcialabym tak naprawde, tylko napisalam,ze ta mamy kolezanka tak spontanicznie zareagowala,ze mogllibysmy zalozyc rodzinke w formie zartu, a zreszta.....[/quote] Ok,ok :) Tylko przemysl dobrze zanim .. no wiesz ;)
Jofka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='tigrunia']Ok,ok :) Tylko przemysl dobrze zanim .. no wiesz ;)[/quote] ale ja tu nie pije do Ciebie Beatko!!!...ale ja nie chce prowadzic niekontrolowanej prokreacji:eviltong: nie bój!!!
Juta Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dziękuję. Słodziak z niego i niezły łobuziak. Do naszego domku dotrze dopiero w poniedziałek.
Jofka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Juta']Dziękuję. Słodziak z niego i niezły łobuziak. Do naszego domku dotrze dopiero w poniedziałek.[/quote] a ja myslalam,ze juz masz go u siebie...
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Juta napisał(a):Dziękuję. Słodziak z niego i niezły łobuziak. Do naszego domku dotrze dopiero w poniedziałek. Ha to pewnie nie mozesz sie doczekac!!:)
edi,feti,gusia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 przypomne Wam moje szkrabki :-) Toomorow YorkHaus w wieku 5 tyg,waga 430gr
tigrunia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ladyyork Twoja Ineczka rośnie jak na drożdzach :loveu: Edytko .. on jest boskI! Na ostatnim zdjęciu wygląda jakby na paluszkach stał :evil_lol:
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Inka to juz pannica!!! hehe O my God!!! jakie male kruszynki!!!!! jaaaa ale słodkie piękności!!!!....zazdroszcze takich maluchow w domciu!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
edi,feti,gusia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Today,moja wystawowa pieknosc,5 tyg waga 700gr
AmiX Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Times New Roman]Maluszki są prześliczne:loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Recommended Posts