Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko wreszcie odnalazłam wątek. Przez to nowe dogo nic nie mogę znaleźć.
On nadal w hotelu? Myślałam, że już od dawna grzeje dupkę w swoim domu. Taki fajny psiak.

• 3 weeks later...
  • Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To już 20 lat Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami,
Niezwykłych lat niesienia pomocy pokrzywdzonym przez los zwierzakom,
Lat zaangażowania i trudów pracy,
Radości i ogromnej satysfakcji.
I choć czasem świeci słońce, czasem pada deszcz,
to prawdziwa miłość do zwierząt pozwala przezwyciężać wszelkie bariery złego losu.
To szczęśliwe oczy naszych czworonożnych przyjaciół dają nam energię do czynienia świata lepszym.

Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami.

• 3 weeks later...
Posted

Byłam z Foksia w niedzielę u Czarka. Mam parę zdjęć, prześlę do Temidy z prośbą o zamieszczenie na wątku.
Czarek to już nie ten sam pies. Czuje się pewnie. Razem z Birmą, sunią Marty stanowią niezły duet. Świrują jak szczeniaki. Niestety coś mu odbiło i zaatakował Maciusia, kota Marty na szczęście kociakowi nic poważnego się nie stało.
Mam nadzieję, że był to tylko pojedynczy wybryk.

• 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

Dzięki Gonia13, już od dawna nikt do nas nie zagląda.Wysłałam nowe zdjęcia do Temidy. Niestety sama nie potrafię ich wkleić. Czaruś wygląda teraz zupełnie inaczej, jest po strzyżeniu. Jest śliczny.

• 8 months later...
Posted

Czaruś wreszcie doczekał się cudownego domku. Nie napiszę nic więcej żeby nie zapeszać. Trzymajcie kciuki, jeśli się uda moje słoneczko od września zamieszka w nowym domku.

Posted

Becia2222 napisał(a):
Czaruś wreszcie doczekał się cudownego domku. Nie napiszę nic więcej żeby nie zapeszać. Trzymajcie kciuki, jeśli się uda moje słoneczko od września zamieszka w nowym domku.

no to trzymamy kciuki i opijamy adopcję.