kamilawa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 amikat napisał(a):Tylko chudziak straszny. Utuczą ją tam :p Quote
amikat Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 i znowu mail z dzisiaj - > Dziękuję za naukowe wytłumaczenia:)), na pewno się przydadzą. > Nie pisałem Pani o zachowaniu Małej z jakimkolwiek podtekstem, opisałem > tylko co się dzieje. Co do bytności psiaka u Ojca, myślę, że jest > niezagrożona. Ojciec zawsze najpierw stawiał w domu psa, później resztę > rodziny i wiem z całą pewnością, że już Mu Pani Małej nie odbierze. > Oczywiście fajnie będzie jak się psina opamięta, bo to sikanie ani > potrzebne ani sprzątanie miłe. Jak wczoraj Żona dzwoniła z pytaniem o > psiaka to ze wzruszenia nie potrafił głosu wydobyć.W zasadzie tam jest > już tak jakby znali się "od zawsze". > pozdrawiam > Artur > ........ i wiecie co , atak sobie myślę ze za jednym razem i pies i człowiek uratowany..... :oops: Quote
giselle4 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ..Panie ,daj wiecej takich ludzi i takich domków:-( Dziekuje za wiesci i obym zawsze plakała tylko z tego powodu-szczęscia:loveu: Quote
amikat Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Trudno ze zdjęciami bo syn mieszka w gliwicach, tata w katowicach ale zrobie jak sie z nimi spotkam. Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 ...zaczekamy! :) Wazne, ze Perelka sie pieknie zaklimatyzowala! Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 I jak Perelka, Amikatku? Jakies nowe wiesci? Etap siusiania za nią? Quote
giselle4 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ...poczekajcie wiecie ile Amikat ma na glowie jestem pewna ze są kochanymi kumplami:loveu::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Amikat ma urlop, niech wypocznie :) Alarmowalaby jesli cos byloby nie w porzadku. Perelka pewnie serducha podbija... :cool3: Quote
coronaaj Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 =Kamila i Heksa;a co tu tak cicho? :mad: co u Perełki :evil_lol::evil_lol:iotki jeszcze na wakacjach, ja robie w transporcie psim Coronaaj i spolka wiec tez nie ma mnie w domu:shake::shake: Grazynko podaj na pw dobry telefon, dwonie i kobieta mowi, ze to pomylka:mad::mad::mad: Quote
giselle4 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 coronaaj napisał(a):=Kamila i Heksa;a co tu tak cicho? :mad: co u Perełki :evil_lol::evil_lol:iotki jeszcze na wakacjach, ja robie w transporcie psim Coronaaj i spolka wiec tez nie ma mnie w domu:shake::shake: Grazynko podaj na pw dobry telefon, dwonie i kobieta mowi, ze to pomylka:mad::mad::mad: 664 315 852 to dobry numer:oops::p Quote
coronaaj Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):a co tu tak cicho? :mad: co u Perełki :shake::shake:Dalej cicho, ciotki nie wrocily?:crazyeye::crazyeye:telefon juz mam dzieki:loveu: Quote
Recommended Posts