Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amikat napisał(a):
Sunia musi trafić do mnie , do Katowic. Bedzie początkowo w klinice w Katowicach u doktora Czogały ul. Brynowska 25 C .

Tel do mnie 0 722 394 982

Dzwońcie. Jak nie odbiorę (praca!!!!!) to oddzwonię.

Ok...spadlas nam jak z nieba
zatelefonujemy i ustawimy sie co do transportu i jak to ma wygladac....
na razie pogadam z fisterinbock czy w razie innej mozliwosci
Ona by zawiozła....tylko trzeba by na paliwo trszke kaski zebrac...
ale to juz nie problem:shake:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Gisellko, Krzysztof do dyspocycji od piatku popoludnia przez caly weekend.
Zgraj sie z amikat czy te dni Wam pasuja :cool3:

Ustalone, że może dotrzeć do Katowic w sobotę/ niedzielę.
Czkekam z niecierpliwością!!!
Perełka na początek trafi do kliniki na Brynowie. Mój numer raz jeszcze 0 722 394 982

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Gisellko, Krzysztof do dyspocycji od piatku popoludnia przez caly weekend.
Zgraj sie z amikat czy te dni Wam pasuja :cool3:
rozmawiałam przed chwilką z amikat...
transport w weekend jej odpowiada,wiec zaraz po kąpieli mozna Perelke zabierac...
Edit na paliwo tez nazbieramy nie martw sie
i gadaj z małżonkiem....:multi:
Perełka bedzie pod bardzo dobra opieka i będzie miała super domek- raj:multi::loveu: DZIEKUEJMY amikat:multi::loveu:

Posted

Nie dziekuj , bo nie ma za co. Kocham WSZYSTKIE psy - dobermankę ma i może dlatego serducho mocniej mi pika kiedy dobek potrzebuje pomocy. A ze domek potencjalny czeka na dobeczkę lub mox dobeczki to tylko wisienka na torcie prawda?

Posted

No to czekamy!!!!!!

A domek wczoraj pisał tak (dodam ze miał do wyboru 3 psiaki):

Dobry wieczór,

Bardzo dziękuję za włożony trud w ten nasz w końcu problem. Jako rzecznik Ojca (tak wyszło) wydaje mi się, że to ta psina zasługuje przede wszystkim na poprawę swego losu. Kaja jest ślicznym psem, bardzo przypominającym Dafrę, jednak myślę,że ona bez trudu znajdzie właściciela.". Jeśli można to proszę tak na to patrzeć, jesteśmy zdecydowani na Perełkę i chętnie przyjedziemy po nią do Brynowa. Ona nas potrzebuje.
Artur

Posted

amikat napisał(a):
No to czekamy!!!!!!

A domek wczoraj pisał tak (dodam ze miał do wyboru 3 psiaki):

Dobry wieczór,

Bardzo dziękuję za włożony trud w ten nasz w końcu problem. Jako rzecznik Ojca (tak wyszło) wydaje mi się, że to ta psina zasługuje przede wszystkim na poprawę swego losu. Kaja jest ślicznym psem, bardzo przypominającym Dafrę, jednak myślę,że ona bez trudu znajdzie właściciela.". Jeśli można to proszę tak na to patrzeć, jesteśmy zdecydowani na Perełkę i chętnie przyjedziemy po nią do Brynowa. Ona nas potrzebuje.
Artur

Wspaniali Ludzie! Wybierają najbardziej potrzebującą, pomimo iż druga suczka przypomina Dafrę...Mają wrażliwe serca i chcą pomagać...cisną się do oczy łzy wzruszenia czytając słowa Pana Artura :-(

...a na drugim biegunie wciąż stoją "ludzie" pokroju tych z ubojni z Kłobucka...:-(

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Wspaniali Ludzie! Wybierają najbardziej potrzebującą, pomimo iż druga suczka przypomina Dafrę...Mają wrażliwe serca i chcą pomagać...cisną się do oczy łzy wzruszenia czytając słowa Pana Artura :-(

...a na drugim biegunie wciąż stoją "ludzie" pokroju tych z ubojni z Kłobucka...:-(

Jak zwykle sie zryczałam
Dziekuje amikat
dziekuje Panie Arturze:-(

Posted

ja tez dołączam sie do tych wszystkich podziękowań i trzymam kciuki za powodzenie całej akcji :)
dziewczyny jestescie wspaniale :loveu:

Posted

oris napisał(a):
ja tez dołączam sie do tych wszystkich podziękowań i trzymam kciuki za powodzenie całej akcji :)
dziewczyny jestescie wspaniale :loveu:

Ty tez..Ty tez
i dziekujemy:loveu:

Posted

Ciesze sie ogromnie ze mała przyjedzie do mnie - BARDZO! Miejsce w klinice czeka. Ze sterylką zaczekamy aż sie dziewczyn podpasie. Niech sie wzmocni, zadomowi i wtedy.

Adres kliniki :
Klinika małych zwierząt albo klinika Brynów
Dr Krzysztof Czogała
ul. Brynowska 25 C - wjazd od ul. Połmińskiej.
Katowice.

Wstęnie rozumiem ze ok. 14:00 mozeie byc na miesjcu.
Kiedy miniecie Gliwice - dzwońcie do mnie 0 722 394 982. Ja mam do kliniki 10 minut - tam sie spotkamy

NIe dziekujcie. Nicenie wykorzystam WAS - kiedy mój / nasz pies będzie w potrzebie!!!!!

Posted

amikat napisał(a):
Ciesze sie ogromnie ze mała przyjedzie do mnie - BARDZO! Miejsce w klinice czeka. Ze sterylką zaczekamy aż sie dziewczyn podpasie. Niech sie wzmocni, zadomowi i wtedy.

Adres kliniki :
Klinika małych zwierząt albo klinika Brynów
Dr Krzysztof Czogała
ul. Brynowska 25 C - wjazd od ul. Połmińskiej.
Katowice.

Wstęnie rozumiem ze ok. 14:00 mozeie byc na miesjcu.
Kiedy miniecie Gliwice - dzwońcie do mnie 0 722 394 982. Ja mam do kliniki 10 minut - tam sie spotkamy

NIe dziekujcie. Nicenie wykorzystam WAS - kiedy mój / nasz pies będzie w potrzebie!!!!!

DZIEKUEJMY....
jezeli bedziemy tylko w stanie...pomozemy zawsze:lol::eviltong:

Posted

..odliczmy godzinki
do dobra dla małej dziewczynki
wczoraj jeszcze był telefon od Pani ze jest chętna...ale zby pozno
nasz aniolek juz ma domek...najlepszy pod sloncem:evil_lol::loveu: