giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 amikat napisał(a):Sunia musi trafić do mnie , do Katowic. Bedzie początkowo w klinice w Katowicach u doktora Czogały ul. Brynowska 25 C . Tel do mnie 0 722 394 982 Dzwońcie. Jak nie odbiorę (praca!!!!!) to oddzwonię. Ok...spadlas nam jak z nieba zatelefonujemy i ustawimy sie co do transportu i jak to ma wygladac.... na razie pogadam z fisterinbock czy w razie innej mozliwosci Ona by zawiozła....tylko trzeba by na paliwo trszke kaski zebrac... ale to juz nie problem:shake: Quote
amikat Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kochane - do paliwa sie dołożymy. Miejsce czeka i Pan zainteresowany adopcję powiadomiony ze może psa spotkać w klinice. Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Cioteczki, pozostaje zatem kwestia ustalenia terminu wyjazdu i w drooooge :Dog_run: Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Gisellko, Krzysztof do dyspocycji od piatku popoludnia przez caly weekend. Zgraj sie z amikat czy te dni Wam pasuja :cool3: Quote
amikat Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Gisellko, Krzysztof do dyspocycji od piatku popoludnia przez caly weekend. Zgraj sie z amikat czy te dni Wam pasuja :cool3: Ustalone, że może dotrzeć do Katowic w sobotę/ niedzielę. Czkekam z niecierpliwością!!! Perełka na początek trafi do kliniki na Brynowie. Mój numer raz jeszcze 0 722 394 982 Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Gisellko, Krzysztof do dyspocycji od piatku popoludnia przez caly weekend. Zgraj sie z amikat czy te dni Wam pasuja :cool3: rozmawiałam przed chwilką z amikat... transport w weekend jej odpowiada,wiec zaraz po kąpieli mozna Perelke zabierac... Edit na paliwo tez nazbieramy nie martw sie i gadaj z małżonkiem....:multi: Perełka bedzie pod bardzo dobra opieka i będzie miała super domek- raj:multi::loveu: DZIEKUEJMY amikat:multi::loveu: Quote
amikat Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie dziekuj , bo nie ma za co. Kocham WSZYSTKIE psy - dobermankę ma i może dlatego serducho mocniej mi pika kiedy dobek potrzebuje pomocy. A ze domek potencjalny czeka na dobeczkę lub mox dobeczki to tylko wisienka na torcie prawda? Quote
fiorsteinbock Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Amikat :) zapisuje Twoj numer - w sobote bedziem pędzić na sygnale ;) tylko Gisellka nam Perełcie wykąpie, musi być Dama elegancka, w koncu do nowego domu jedzie... :cool3::multi: Quote
kamilawa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 dziewczyny, wielkie brawa dla Was! Jesteście wspaniałe! :loveu: Quote
amikat Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No to czekamy!!!!!! A domek wczoraj pisał tak (dodam ze miał do wyboru 3 psiaki): Dobry wieczór, Bardzo dziękuję za włożony trud w ten nasz w końcu problem. Jako rzecznik Ojca (tak wyszło) wydaje mi się, że to ta psina zasługuje przede wszystkim na poprawę swego losu. Kaja jest ślicznym psem, bardzo przypominającym Dafrę, jednak myślę,że ona bez trudu znajdzie właściciela.". Jeśli można to proszę tak na to patrzeć, jesteśmy zdecydowani na Perełkę i chętnie przyjedziemy po nią do Brynowa. Ona nas potrzebuje. Artur Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 amikat napisał(a):No to czekamy!!!!!! A domek wczoraj pisał tak (dodam ze miał do wyboru 3 psiaki): Dobry wieczór, Bardzo dziękuję za włożony trud w ten nasz w końcu problem. Jako rzecznik Ojca (tak wyszło) wydaje mi się, że to ta psina zasługuje przede wszystkim na poprawę swego losu. Kaja jest ślicznym psem, bardzo przypominającym Dafrę, jednak myślę,że ona bez trudu znajdzie właściciela.". Jeśli można to proszę tak na to patrzeć, jesteśmy zdecydowani na Perełkę i chętnie przyjedziemy po nią do Brynowa. Ona nas potrzebuje. Artur Wspaniali Ludzie! Wybierają najbardziej potrzebującą, pomimo iż druga suczka przypomina Dafrę...Mają wrażliwe serca i chcą pomagać...cisną się do oczy łzy wzruszenia czytając słowa Pana Artura :-( ...a na drugim biegunie wciąż stoją "ludzie" pokroju tych z ubojni z Kłobucka...:-( Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Amikatku, w sobote ustalone kapanie Perelki, wyjedziemy mysle, kolo godz 12 - do Katowic mamy 2 godz drogi. Zadzwonimy w sobote aby ustalic konkretny adres i czas wyjazdu :) Dziekujemy za pomoc! Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Wspaniali Ludzie! Wybierają najbardziej potrzebującą, pomimo iż druga suczka przypomina Dafrę...Mają wrażliwe serca i chcą pomagać...cisną się do oczy łzy wzruszenia czytając słowa Pana Artura :-( ...a na drugim biegunie wciąż stoją "ludzie" pokroju tych z ubojni z Kłobucka...:-( Jak zwykle sie zryczałam Dziekuje amikat dziekuje Panie Arturze:-( Quote
kamilawa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jak mała będzie szła do domku, to proszę bardzo podziękować panu Arturowi i pozdrowić od nas wszystkich ;) Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ...my tez wszystkim dziekuejmy za pomoc:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wystraszona-kudlata-roza-podobne-do-niej-towarzystwo-143554/#post12741524 Quote
oris Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja tez dołączam sie do tych wszystkich podziękowań i trzymam kciuki za powodzenie całej akcji :) dziewczyny jestescie wspaniale :loveu: Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 oris napisał(a):ja tez dołączam sie do tych wszystkich podziękowań i trzymam kciuki za powodzenie całej akcji :) dziewczyny jestescie wspaniale :loveu: Ty tez..Ty tez i dziekujemy:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 W grupie siła, Cioteczki! A wspaniala jest Perelka i dlatego wszyscy sa chetni do pomocy :cool3::loveu: Quote
amikat Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ciesze sie ogromnie ze mała przyjedzie do mnie - BARDZO! Miejsce w klinice czeka. Ze sterylką zaczekamy aż sie dziewczyn podpasie. Niech sie wzmocni, zadomowi i wtedy. Adres kliniki : Klinika małych zwierząt albo klinika Brynów Dr Krzysztof Czogała ul. Brynowska 25 C - wjazd od ul. Połmińskiej. Katowice. Wstęnie rozumiem ze ok. 14:00 mozeie byc na miesjcu. Kiedy miniecie Gliwice - dzwońcie do mnie 0 722 394 982. Ja mam do kliniki 10 minut - tam sie spotkamy NIe dziekujcie. Nicenie wykorzystam WAS - kiedy mój / nasz pies będzie w potrzebie!!!!! Quote
giselle4 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 amikat napisał(a):Ciesze sie ogromnie ze mała przyjedzie do mnie - BARDZO! Miejsce w klinice czeka. Ze sterylką zaczekamy aż sie dziewczyn podpasie. Niech sie wzmocni, zadomowi i wtedy. Adres kliniki : Klinika małych zwierząt albo klinika Brynów Dr Krzysztof Czogała ul. Brynowska 25 C - wjazd od ul. Połmińskiej. Katowice. Wstęnie rozumiem ze ok. 14:00 mozeie byc na miesjcu. Kiedy miniecie Gliwice - dzwońcie do mnie 0 722 394 982. Ja mam do kliniki 10 minut - tam sie spotkamy NIe dziekujcie. Nicenie wykorzystam WAS - kiedy mój / nasz pies będzie w potrzebie!!!!! DZIEKUEJMY.... jezeli bedziemy tylko w stanie...pomozemy zawsze:lol::eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Zapisane :) Wstepnie wyjazd planujemy okolo 12, przy dobrych wiatrach - braku korkow, zapedzimy na 14 :) Quote
amikat Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pędźcie - ale ostrożnie..... dojedzcie cało. Quote
giselle4 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ..odliczmy godzinki do dobra dla małej dziewczynki wczoraj jeszcze był telefon od Pani ze jest chętna...ale zby pozno nasz aniolek juz ma domek...najlepszy pod sloncem:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts