Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny przyznam szczerze,że ostatnio robię ogłoszenia roznym psiakom i miekszają mi się,gdzie kto i co;/
ale jedno na pewno-jesli oglaszam psiaki to na portalach jak adopcja psa, kupie psa i na allegro.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Marysia ja ci powiem tak - jak masz tekści to ukladaj, zawsze swieza krew to co innego, - Fiba ma alllegro wyroznione, ale jakos cisza.

trochę za późno dzisiaj tutaj weszłam :shake: ale spróbuję coś ułożyć , najpóźniej do wtorku-środy bo jutro raczej odpada ( będę późno w domu, z resztą jak zawsze:evil_lol: )

Posted

FIBA jest przyjacielska, niekonfliktowa, ani do suk ani do psów, ani do dużych, ani do małych. Jest miła, kontaktowa, idzie za człowiekiem, reaguje na niego. Kotów nie goni, chociaż zainteresowana jest.
Na małe dzieci nie sprawdzona.

Posted

bylam pewna ze tu juz nie mam czego szukac i ze sunia jest juz w domku!!!!:-(:-(JAk to mozliwe ze taka piękność jeszcze siedzi w schronie??Dawal ktos znac na "owczarki"???ONA chyba jest rasowa..prawda???NA owczarkach chyba nie pozwola jej siedziec w schronie:razz::razz::razz:

Posted

gonia66 napisał(a):
bylam pewna ze tu juz nie mam czego szukac i ze sunia jest juz w domku!!!!:-(:-(JAk to mozliwe ze taka piękność jeszcze siedzi w schronie??Dawal ktos znac na "owczarki"???ONA chyba jest rasowa..prawda???NA owczarkach chyba nie pozwola jej siedziec w schronie:razz::razz::razz:

Gonia dzięki wrzuć ją na owczarki.

Wczoraj napisała jedna Pani ze śląska - ale to jedynie narazie 1 maile- Pani jeszcze nawet z mężem nie rozmawiała o ewentaulnie adopcji i Pani ma małe dziecko i 2letnią seterką- i pani się pyta czy do dzieci ok? i czy z seterką się dogadalby- a ja glowy nie dam sobie obciąć, ze się ona dogada z tą seterkę :roll:i co wtedy ?