marysia55 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 yashica napisał(a):porobiłam Jej ogloszenia.jutro jeszcze zrobię na allegro.dzis juz padam na mordkę.ciao! dziekuję ślicznie :loveu: Quote
GoskaGoska Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 tylko jak moze to nawet nie ze linki do tych ogloszen- tylko napisz gdzie sá , zeby bylo wiadomo gdzie nie ma. dzięki:lol: Quote
marysia55 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Fibunia :loveu: na nocny spacerek z ciotką wymarsz :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 chyba autogieldy nikt jej nie robi , to teraz ma oraz: ojej.pl Quote
yashica Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 dziewczyny przyznam szczerze,że ostatnio robię ogłoszenia roznym psiakom i miekszają mi się,gdzie kto i co;/ ale jedno na pewno-jesli oglaszam psiaki to na portalach jak adopcja psa, kupie psa i na allegro. Quote
marysia55 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Gosiu, czy Fiba ma allegro bo może jakiś tekścik by się przydał :loveu: Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Marysia ja ci powiem tak - jak masz tekści to ukladaj, zawsze swieza krew to co innego, - Fiba ma alllegro wyroznione, ale jakos cisza. Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Fibula daje w schronisku czeka na ratunek Quote
marysia55 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 GoskaGoska napisał(a):Marysia ja ci powiem tak - jak masz tekści to ukladaj, zawsze swieza krew to co innego, - Fiba ma alllegro wyroznione, ale jakos cisza. trochę za późno dzisiaj tutaj weszłam :shake: ale spróbuję coś ułożyć , najpóźniej do wtorku-środy bo jutro raczej odpada ( będę późno w domu, z resztą jak zawsze:evil_lol: ) Quote
xmartix Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 FIBA jest przyjacielska, niekonfliktowa, ani do suk ani do psów, ani do dużych, ani do małych. Jest miła, kontaktowa, idzie za człowiekiem, reaguje na niego. Kotów nie goni, chociaż zainteresowana jest. Na małe dzieci nie sprawdzona. Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 wreszcie wesole zdjęcia Fiby :loveu: jak tym psom do szczęscia niewiele trzeba trochę zainteresowania ze strony czlowieka Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 no nie mogę , ze nikt jej nie chce :mad: robię następną turę ogloszen,gdzies musi ktos na nią czekac : 1. http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=23547 2. 4lapy 3.wp.pl Quote
lunarmermaid Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wróciłam! Fiba dalej w schronie...:shake: I nikt o nią nie dzwoni? Ludzie są ślepi... Quote
GoskaGoska Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 sunia dorobila sié jednego obserwatora - ktory milczy:shake: Quote
gonia66 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 bylam pewna ze tu juz nie mam czego szukac i ze sunia jest juz w domku!!!!:-(:-(JAk to mozliwe ze taka piękność jeszcze siedzi w schronie??Dawal ktos znac na "owczarki"???ONA chyba jest rasowa..prawda???NA owczarkach chyba nie pozwola jej siedziec w schronie:razz::razz::razz: Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 gonia66 napisał(a):bylam pewna ze tu juz nie mam czego szukac i ze sunia jest juz w domku!!!!:-(:-(JAk to mozliwe ze taka piękność jeszcze siedzi w schronie??Dawal ktos znac na "owczarki"???ONA chyba jest rasowa..prawda???NA owczarkach chyba nie pozwola jej siedziec w schronie:razz::razz::razz: Gonia dzięki wrzuć ją na owczarki. Wczoraj napisała jedna Pani ze śląska - ale to jedynie narazie 1 maile- Pani jeszcze nawet z mężem nie rozmawiała o ewentaulnie adopcji i Pani ma małe dziecko i 2letnią seterką- i pani się pyta czy do dzieci ok? i czy z seterką się dogadalby- a ja glowy nie dam sobie obciąć, ze się ona dogada z tą seterkę :roll:i co wtedy ? Quote
GoskaGoska Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 no nic zobaczymy - ale wreszcie ktos suniá zaczal sie interesowac- zobaczymy co to bedzie, nie pisze na razie za duzo , bo znow nic nie wyjdzie Quote
lunarmermaid Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Mam nadzieję,że sunia znajdzie swój domek! Quote
Recommended Posts