Koreksonowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nie wiem czy już tego kiedyś gdzieś nie pisałam, ale mój Korczysław ma talent mediatorski. Pokłóciłam sie z chłopem i siedzimy na kanapie, żadne sie honorowo nie odzywa, chociaż w zasadzie nie pamiętamy o co poszło. Korek podchodzi, siada i patrzy na mnie, na niego, na mnie... I nagle jak nie beknie siarczyście! My oboje w śmiech, już po kłótni a Korczyław siedzi dalej z głupia miną :D Quote
shin Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='aina155'][SIZE="1"]Pytanie totalnie odbiegajace od tematu- matko jedyna co Ty studiujesz? :crazyeye:[/SIZE][/quote][SIZE="1"]Logistyke, od pazdziernika zaocznie jeszcze drogownictwo, bo jestem dziwadlo i kocham drogi, ulice, sygnalizacje swietlna i komunikacje miejska :loveu:[/SIZE][quote name='*Monia*']Z obrzydliwego zachowania Hexoliny mi się coś przypomniało :razz:. Wąchałyśmy z mamą perfumy i przyszła Hexa do nas. Najpierw podeszła do mnie, a później do mamy. Po jej powąchaniu zrobiła dziwną minę i zwymiotowała. Myślałam, że ze śmiechu padnę, ubaw miałam przez dłuugi czas :lol:. Mina mamy bezcenna :evil_lol:.[/QUOTE]Z czyms mi sie to kojarzy, ale i tak... Oplulem monitor! Daj Hexie ode mnie dodatkowego glaska na dobranoc :loveu: Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [SIZE="1"]Ambitny jesteś :razz:[/SIZE] Kojarzy Ci się, bo gdzieś o tym pisałam. Z mamuśki do tej pory czasem żartuję, żeby uważała, bo mi się sprzątać nie będzie chciało :evil_lol:. Hexa głaska dostanie jak moje nóżki staną w końcu na polskiej ziemii (czyli za niewiele ponad tydzień :multi:). Ale jak będę dzwonić to przekażę pozdrowienia i wyrazy uznania. Ona mnie za każdym razem pozdrawia drąc paszczę- na 20-30 min. rozmowy z mamą to jest z 5 minut szczekania Hexoliny :cool1:, więc tym razem ja jej przekażę. PS. Chyba trzeba tytuł zmienić, bo temat z lalką ma niewiele wspólnego. Ma ktoś jakiś pomysł? "Lalka dla psa i inne dziwaczne pomysły"? Mało twórcza jestem :oops: Quote
aina155 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='shin'][SIZE="1"]Logistyke, od pazdziernika zaocznie jeszcze drogownictwo, bo jestem dziwadlo i kocham drogi, ulice, sygnalizacje swietlna i komunikacje miejska :loveu:[/SIZE][/QUOTE] [SIZE="1"]W naszym kraju drogi kochasz? :evil_lol: Podziwiam za wytrwala milosc do nich :eviltong:[/SIZE] PS. Ale temat bardzo fajny, nie ma to jak sie posmiac :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [SIZE="1"]U nas w kraju przynajmniej pod górę tak dużo nie ma. W Norwegii to dopiero ciekawe drogi są- serpentyny, przepaście, skały i większość pod górę albo z góry...[/SIZE] PS. Ale temat trzeba zmienić, żeby nie było, że offa robimy ;). Przyjemny temat pozwala się oderwać od codzienności :cool3:. Quote
aina155 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zmien temat na: "Wpadki naszych psow" :diabloti: Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Wpadki? A co z lalką z początku wątku? Z lalką pies wpaść raczej nie może :eviltong: :evil_lol: Quote
aina155 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No nie wiem... Nigdy nic nie wiadomo :eviltong: Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 :lol: 'Lalki i wpadki naszych psów', 'wypadki przy pracy' ? Nie mam weny (jak zwykle :roll:). Tu się tyle tematów przewija (łącznie z tamponami dla suczek :evil_lol:), że ciężko to ubrać w parę słów :shake: Quote
shin Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 "Logistyczne aspekty tamponow dla suk i psich seks-lalek" :evil_lol: Serpentyny i u nas sa, jezdzil kto w okolicach Szczecinek-Polczyn Zdroj? :evil_lol: I ja nie twierdze, ze kocham nasze drogi w takim stanie, w jakim sa - ja wlasnie chce w mojej pracy udowodnic, ze moze byc lepiej. Hell, ze mozna porzucic w duzej mierze zapychanie po miescie wlasnym samochodem. Taka Kurytyba na przyklad mi sie marzy... Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ty chcesz żebym bana dostała za taki tytuł :mad:? "Psie (sex) lalki i inne głupie pomysły właścicieli" :eviltong::eviltong: Ja tylko jestem posiadaczką prawka, a nie użytkowniczką ;). Po Warszawie to ja tylko o 4 nad ranem jechałam, bo w dzień bym nie wytrzymała pchania się w te korki. Ale z mojego zadoopia jest tak dobry dojazd do centrum (18-19 minut), że samochodem by nawet się nie opłaca jechać. Jak udowodnisz w swojej pracy to zacznij w życie wprowadzać, może coś zmienisz w naszym super kraju :cool3:. Quote
aina155 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Tylko jak pomysl zwiazany z obwodnica Wawy bedzie powodowal to, ze moje miasto zostanie zapchane jeszcze bardziej niz juz jest, to ja jestem przeciw jej budowie. Bo nie wiem jaki geniusz od drog (bez obrazy ;)) wpadl kiedys na pomysl, ze obwodnice Wawy puszcza przez moje miasto :angryy: No pomysl sam w sobie swienty, tylko jest jeden problem -> w moim miescie nie ma czegos takiego jak obwodnica i caly ruch (glownie tiry, bo przeciez to trasa krajowa) idzie przez centrum miasta :angryy: Obwodnica miasta sie buduje, nie wiem od jakiego czasu, ale ostatnio sa pierwsze sukcesy, bo podobno juz asfalt gdzies tam wylewaja. No to taki totalny offtop :diabloti: A teraz na temat: "Totalne bzdury posiadaczy psow"? Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 To gdzie ty mieszkasz? Mam rodzinę pod Sochaczewem i tuż pod ich oknem jeżdżą tiry dzień i noc - masakra i spać u nich przez pierwsze dni nigdy nie moglam :shake:. Na mojej 'wsi' cicho, spokojnie, pola, łąki i nawet kurki widziałam u kogoś dalej mieszkającego :evil_lol:. Pomysł na temat mi się podoba :multi: EDIT: Zmieniłam. Może być?? Quote
aina155 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Od Sochaczewa na poludnie, ale nie wiem ile dokladnie, mysle ze jakies 20 km [SIZE="1"](w kazdym razie w Żyrardowie- powinnas mniej wiecej wiedziec gdzie to jest, a przynajmniej tak mysle ;))[/SIZE] ;) Ale to ta sama cydowna trasa :loveu::loveu::loveu: Ps. Mi sie wydaje, ze tak :multi: Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jak ja bym mogła nie wiedzieć gdzie Żyrardów leży. Koleżanka moja z uczelni tam mieszka ;). PS. Cieszę się, że pasuje. Lalka w tytule musiała być ;). Quote
aina155 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jaki ten swiat maly :evil_lol: Ps. No trudno, niech bedzie :diabloti::eviltong: Quote
*Monia* Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Mały ;). W Norwegii wszędzie Polaków spotykam, więc nawet bardzo mały :evil_lol:. Musi być. Jeszcze tylko mod może zmienić :eviltong:. Quote
shin Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='aina155']Tylko jak pomysl zwiazany z obwodnica Wawy bedzie powodowal to, ze moje miasto zostanie zapchane jeszcze bardziej niz juz jest, to ja jestem przeciw jej budowie. [/quote]No niestety, w Naszym Cudnym Kraju tak jakos madrze sie robi, ze obwodnice wiekszych miast sie przepuszcza przez juz istniejace mniejsze miejscowosci [albo buduje w takiej odleglosci, ze po 10 latach i tak obwodnica jest w miescie :roll:], co jest paranoja... Polecam na google maps spojrzec na Paryz, Rzym, czy nawet Moskwe, a pozniej na Warszawe. Nieco bardziej on topic: temat chyba pasuje idealnie :eviltong: Quote
aina155 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Tylko gdzie tu ostatnio, choc slowem o psach wspomniane? :evil_lol::eviltong: Czy podciagniemy to pod "inne bzdury"? :razz: Quote
*Monia* Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Podciągnąć można pod "inne" po prostu, albo "czego to ludzie nie wymyślą" :cool3:. Temat pasuje do wszystkich dyskusji ;) Quote
Recommended Posts