Shel Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U nas śnieg i deszcz . . . ale na spacer pójdziemy. Jakoś :evil_lol: w gumowcach i kurtce przeciwdeszczowej :lol::lol: Quote
tonacja Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Shel napisał(a):U nas śnieg i deszcz . . . ale na spacer pójdziemy. Jakoś :evil_lol: w gumowcach i kurtce przeciwdeszczowej :lol::lol: A ja nie mam gumowców a glany mi przeciekają xD Quote
Shel Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 tonacja napisał(a):A ja nie mam gumowców a glany mi przeciekają xD Ja też nie mam :shake::shake::shake::shake: Od taty brać nie będę :lol::lol::lol: Trudno, dobrze, że adidasy wysokie :lol: Kozaków mi się nie chce szukać . . . Quote
Ewcia38 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Shel napisał(a):Ja też nie mam :shake::shake::shake::shake: Od taty brać nie będę :lol::lol::lol: Trudno, dobrze, że adidasy wysokie :lol: Kozaków mi się nie chce szukać . . . a ja sobie zamowiłam na allegro gumowce ocieplane...bardzo sexy:roll: tak zwane antysexy..plus dwa psy spokojnie moge chodzic nocami po polach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czarnulka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 tonacja napisał(a):No... ja rano wstaję, patrzę przez okno a tam zamieć śnieżna. Z początku myślałam, że śnieg z deszczem ale jak wyszłam na spacer to normalnie byłam w szoku. Ręce mi odmarzły, bo mi się smycz zamoczyła :angryy: Shel napisał(a):U nas śnieg i deszcz . . . ale na spacer pójdziemy. Jakoś :evil_lol: w gumowcach i kurtce przeciwdeszczowej :lol::lol: tonacja napisał(a):A ja nie mam gumowców a glany mi przeciekają xD Shel napisał(a):Ja też nie mam :shake::shake::shake::shake: Od taty brać nie będę :lol::lol::lol: Trudno, dobrze, że adidasy wysokie :lol: Kozaków mi się nie chce szukać . . . Ewcia38 napisał(a):a ja sobie zamowiłam na allegro gumowce ocieplane...bardzo sexy:roll: tak zwane antysexy..plus dwa psy spokojnie moge chodzic nocami po polach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja w gumowcach nie chodze i też mam tak wmiare wysokie adidasy że jest dobrze ;) tylko zbyt zimno na tym dworze.. brr. Quote
Incunabula Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U mnie też pogodowa masakra. Ale co dziwniejsze, ja mam więcej chęci do spacerów niż moje psy. Te to rundę dookoła bloku zrobią i koniec :mad: . A jak pada to muszę je na rękach wynosić z klatki bo się zapierają :roll: . Quote
Czarnulka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Incunabula napisał(a):U mnie też pogodowa masakra. Ale co dziwniejsze, ja mam więcej chęci do spacerów niż moje psy. Te to rundę dookoła bloku zrobią i koniec :mad: . A jak pada to muszę je na rękach wynosić z klatki bo się zapierają :roll: . A ja mam na odwrót to mój psiak chce więcej se pochodzić a ja koło osiedla zrobie ino diwe rundki i do dom. A u mnie dlaej pada i pada. Może jutro już śnieg będzie na ulicach.. fajnie by było Luna by się ucieszyłaaa. ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Noo pogoda niefajna strasznie zimnoo :razz::cool1: Czekamy na jakies zdjecia :lol: jak Lunas zareagowałą na snieg ? Quote
Minerva Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Łoj, u nas pogoda też tragedia :roll: Ale ms nie umie sobie odmówić spaceru i musiałam z nią wyjść :eviltong::eviltong:. Zaraz powinny być u nas foty z naszego pierwszego śniegu. Quote
taxelina Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 zamiast marudzic na snieg to trzeba bylo do nas zajrzec swieze zdjecia sloneczne z plazy! Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://img39.imageshack.us/img39/506/p1070007cp.jpg Boziuniu jaki on jest piękny :loveu: Witamy wieczorkiem i zapraszamy do nas :cool3: Quote
Minerva Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kiedy jakieś śniegowe fotki Lunki :cool3:? Quote
sunshine Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jak mama mi powiedziała że gdzie nie gdzie w Polsce leży śnieg moje pierwsze słowa: " oooo niektóre dogomaniackie szczeniaki zobaczą pierwszy śnieg":cool3: A u mnie jak na złość deszcz i wiatr :placz:... i zimno jak cholerka brrr ale w parku za to nie ma ludzi :evil_lol: Ja też mam wysokie adidasy ale mi cholerka przeciekają bo to takie szmaciaki :evil_lol:... trzeba zainwestować w nowe :lol: Właśnie patrzę jak nasze Orły grają w śniegu :evil_lol: Quote
Czarnulka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Noo pogoda niefajna strasznie zimnoo :razz::cool1: Czekamy na jakies zdjecia :lol: jak Lunas zareagowałą na snieg ? Teraz się pogoda trochę zmieniła i już śniegu u mnie nima.. ;/ A co do fotek to dziś albo jutro wstawie .;)A luna jak zobaczyła śnieg to biegła i skakała żeby go złapać. A szliśmy po trawie to nosem przy ziemi i co to jest.;] [quote name='Minerva']Łoj, u nas pogoda też tragedia :roll: Ale ms nie umie sobie odmówić spaceru i musiałam z nią wyjść :eviltong::eviltong:. Zaraz powinny być u nas foty z naszego pierwszego śniegu. O to już ide zobaczyć czy są jakieś fotki ;) [quote name='deer_1987']zamiast marudzic na snieg to trzeba bylo do nas zajrzec swieze zdjecia sloneczne z plazy! Już ide na te słoneczne zdjęcia. Od razu cieplej mi będzie;) [quote name='wiki4']http://img39.imageshack.us/img39/506/p1070007cp.jpg Boziuniu jaki on jest piękny :loveu: Witamy wieczorkiem i zapraszamy do nas :cool3: Heh dzięki. ;) A my witamy rano ;) [quote name='Minerva']Kiedy jakieś śniegowe fotki Lunki :cool3:? Śniegowych fotek nie będzie bo nie zdążylam zrobić bo już śniegu nie ma.Jeszcze chjce jakieś domowe porobić ;) [quote name='sunshine']Jak mama mi powiedziała że gdzie nie gdzie w Polsce leży śnieg moje pierwsze słowa: " oooo niektóre dogomaniackie szczeniaki zobaczą pierwszy śnieg":cool3: A u mnie jak na złość deszcz i wiatr :placz:... i zimno jak cholerka brrr ale w parku za to nie ma ludzi :evil_lol: Ja też mam wysokie adidasy ale mi cholerka przeciekają bo to takie szmaciaki :evil_lol:... trzeba zainwestować w nowe :lol: Właśnie patrzę jak nasze Orły grają w śniegu :evil_lol: No u mnie śnieg był ino dwa dni i już go nie ma. Ale cóż czekamy zniecierpliwośćią do zimy. ;) No to leć do sklepu i kupuj buty ;) Quote
tonacja Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 U mnie śnieg już praktycznie stopniał... a szkoda, bo mimo wszystko Ringo był zachwycony :loveu: Jego pierwsza zima nadchodzi wielkimi krokami. Kolaki mają to do siebie, że może i są bardzo puchate, ale ich łapki już mają krótszą sierść i szybko marzną :eviltong: Ja szykuję się do zakupu butów przez neta :diabloti: bo mi się jedne glany baaardzo spodobały a żeby kupić takie w sklepie to musiałabym się nieźle naszukać :eviltong: Quote
sunshine Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ja chcę jakieś wyższe adidaski tylko ze ze skórki bo te mam szmaciaczki i.... mokro mi ciagle:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 tonacja napisał(a):U mnie śnieg już praktycznie stopniał... a szkoda, bo mimo wszystko Ringo był zachwycony :loveu: Jego pierwsza zima nadchodzi wielkimi krokami. Kolaki mają to do siebie, że może i są bardzo puchate, ale ich łapki już mają krótszą sierść i szybko marzną :eviltong: Ja szykuję się do zakupu butów przez neta :diabloti: bo mi się jedne glany baaardzo spodobały a żeby kupić takie w sklepie to musiałabym się nieźle naszukać :eviltong: No szkoda że już śniegu nie ma.. A no to se zamów ;) sunshine napisał(a):ja chcę jakieś wyższe adidaski tylko ze ze skórki bo te mam szmaciaczki i.... mokro mi ciagle:evil_lol: Aha no to miłego szukania butów ;p Quote
Minerva Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hej Wam piątkowo :hand: No, no. Weekend przed nami a fotek nie ma. Do roboty Lunki, do roboty :mad::evil_lol:. Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hej Rudzielce :loveu: Weekend co oznacza 2x więcej czasu-2x więcej fot :cool3: Quote
Czarnulka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Minerva napisał(a):Hej Wam piątkowo :hand: No, no. Weekend przed nami a fotek nie ma. Do roboty Lunki, do roboty :mad::evil_lol:. wiki4 napisał(a):Hej Rudzielce :loveu: Weekend co oznacza 2x więcej czasu-2x więcej fot :cool3: Hej wam ;) ah.. mećzycie mnie tymi fotkami xD dzisiaj wstawie jakieś jeszcze zalegle a potem zrobie domowe i spacerek po południu z Boness. ;p Quote
wiki4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Czarnulka napisał(a):Hej wam ;) ah.. mećzycie mnie tymi fotkami xD dzisiaj wstawie jakieś jeszcze zalegle a potem zrobie domowe i spacerek po południu z Boness. ;p Jakbyśmy nie męczyli to byś nie dodała :eviltong: Jeej będzie niebieskookie cudoo :loveu: Quote
Czarnulka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 wiki4 napisał(a):Jakbyśmy nie męczyli to byś nie dodała :eviltong: Jeej będzie niebieskookie cudoo :loveu: Hehe już linkuje i będe dodawała. ;p Quote
Recommended Posts