Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shel napisał(a):
U nas śnieg i deszcz . . . ale na spacer pójdziemy. Jakoś :evil_lol: w gumowcach i kurtce przeciwdeszczowej :lol::lol:

A ja nie mam gumowców a glany mi przeciekają xD

Posted

tonacja napisał(a):

Ja też nie mam :shake::shake::shake::shake: Od taty brać nie będę :lol::lol::lol: Trudno, dobrze, że adidasy wysokie :lol: Kozaków mi się nie chce szukać . . .

Posted

Shel napisał(a):
Ja też nie mam :shake::shake::shake::shake: Od taty brać nie będę :lol::lol::lol: Trudno, dobrze, że adidasy wysokie :lol: Kozaków mi się nie chce szukać . . .

a ja sobie zamowiłam na allegro gumowce ocieplane...bardzo sexy:roll: tak zwane antysexy..plus dwa psy spokojnie moge chodzic nocami po polach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tonacja napisał(a):
No... ja rano wstaję, patrzę przez okno a tam zamieć śnieżna. Z początku myślałam, że śnieg z deszczem ale jak wyszłam na spacer to normalnie byłam w szoku. Ręce mi odmarzły, bo mi się smycz zamoczyła :angryy:

Shel napisał(a):
U nas śnieg i deszcz . . . ale na spacer pójdziemy. Jakoś :evil_lol: w gumowcach i kurtce przeciwdeszczowej :lol::lol:

tonacja napisał(a):

Shel napisał(a):

Ewcia38 napisał(a):
a ja sobie zamowiłam na allegro gumowce ocieplane...bardzo sexy:roll: tak zwane antysexy..plus dwa psy spokojnie moge chodzic nocami po polach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja w gumowcach nie chodze i też mam tak wmiare wysokie adidasy że jest dobrze ;) tylko zbyt zimno na tym dworze.. brr.

Posted

U mnie też pogodowa masakra. Ale co dziwniejsze, ja mam więcej chęci do spacerów niż moje psy. Te to rundę dookoła bloku zrobią i koniec :mad: . A jak pada to muszę je na rękach wynosić z klatki bo się zapierają :roll: .

Posted

Incunabula napisał(a):
U mnie też pogodowa masakra. Ale co dziwniejsze, ja mam więcej chęci do spacerów niż moje psy. Te to rundę dookoła bloku zrobią i koniec :mad: . A jak pada to muszę je na rękach wynosić z klatki bo się zapierają :roll: .

A ja mam na odwrót to mój psiak chce więcej se pochodzić a ja koło osiedla zrobie ino diwe rundki i do dom. A u mnie dlaej pada i pada. Może jutro już śnieg będzie na ulicach.. fajnie by było Luna by się ucieszyłaaa. ;)

Posted

Łoj, u nas pogoda też tragedia :roll: Ale ms nie umie sobie odmówić spaceru i musiałam z nią wyjść :eviltong::eviltong:. Zaraz powinny być u nas foty z naszego pierwszego śniegu.

Posted

Jak mama mi powiedziała że gdzie nie gdzie w Polsce leży śnieg moje pierwsze słowa: " oooo niektóre dogomaniackie szczeniaki zobaczą pierwszy śnieg":cool3:
A u mnie jak na złość deszcz i wiatr :placz:... i zimno jak cholerka brrr
ale w parku za to nie ma ludzi :evil_lol:
Ja też mam wysokie adidasy ale mi cholerka przeciekają bo to takie szmaciaki :evil_lol:... trzeba zainwestować w nowe :lol:

Właśnie patrzę jak nasze Orły grają w śniegu :evil_lol:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Noo pogoda niefajna strasznie zimnoo :razz::cool1:

Czekamy na jakies zdjecia :lol: jak Lunas zareagowałą na snieg ?

Teraz się pogoda trochę zmieniła i już śniegu u mnie nima.. ;/ A co do fotek to dziś albo jutro wstawie .;)A luna jak zobaczyła śnieg to biegła i skakała żeby go złapać. A szliśmy po trawie to nosem przy ziemi i co to jest.;]

[quote name='Minerva']Łoj, u nas pogoda też tragedia :roll: Ale ms nie umie sobie odmówić spaceru i musiałam z nią wyjść :eviltong::eviltong:. Zaraz powinny być u nas foty z naszego pierwszego śniegu.

O to już ide zobaczyć czy są jakieś fotki ;)

[quote name='deer_1987']zamiast marudzic na snieg to trzeba bylo do nas zajrzec swieze zdjecia sloneczne z plazy!

Już ide na te słoneczne zdjęcia. Od razu cieplej mi będzie;)

[quote name='wiki4']http://img39.imageshack.us/img39/506/p1070007cp.jpg

Boziuniu jaki on jest piękny :loveu:

Witamy wieczorkiem i zapraszamy do nas :cool3:

Heh dzięki. ;) A my witamy rano ;)

[quote name='Minerva']Kiedy jakieś śniegowe fotki Lunki :cool3:?

Śniegowych fotek nie będzie bo nie zdążylam zrobić bo już śniegu nie ma.Jeszcze chjce jakieś domowe porobić ;)

[quote name='sunshine']Jak mama mi powiedziała że gdzie nie gdzie w Polsce leży śnieg moje pierwsze słowa: " oooo niektóre dogomaniackie szczeniaki zobaczą pierwszy śnieg":cool3:
A u mnie jak na złość deszcz i wiatr :placz:... i zimno jak cholerka brrr
ale w parku za to nie ma ludzi :evil_lol:
Ja też mam wysokie adidasy ale mi cholerka przeciekają bo to takie szmaciaki :evil_lol:... trzeba zainwestować w nowe :lol:

Właśnie patrzę jak nasze Orły grają w śniegu :evil_lol:
No u mnie śnieg był ino dwa dni i już go nie ma. Ale cóż czekamy zniecierpliwośćią do zimy. ;) No to leć do sklepu i kupuj buty ;)

Posted

U mnie śnieg już praktycznie stopniał... a szkoda, bo mimo wszystko Ringo był zachwycony :loveu:
Jego pierwsza zima nadchodzi wielkimi krokami. Kolaki mają to do siebie, że może i są bardzo puchate, ale ich łapki już mają krótszą sierść i szybko marzną :eviltong:

Ja szykuję się do zakupu butów przez neta :diabloti: bo mi się jedne glany baaardzo spodobały a żeby kupić takie w sklepie to musiałabym się nieźle naszukać :eviltong:

Posted

tonacja napisał(a):
U mnie śnieg już praktycznie stopniał... a szkoda, bo mimo wszystko Ringo był zachwycony :loveu:
Jego pierwsza zima nadchodzi wielkimi krokami. Kolaki mają to do siebie, że może i są bardzo puchate, ale ich łapki już mają krótszą sierść i szybko marzną :eviltong:

Ja szykuję się do zakupu butów przez neta :diabloti: bo mi się jedne glany baaardzo spodobały a żeby kupić takie w sklepie to musiałabym się nieźle naszukać :eviltong:

No szkoda że już śniegu nie ma.. A no to se zamów ;)
sunshine napisał(a):
ja chcę jakieś wyższe adidaski tylko ze ze skórki bo te mam szmaciaczki i.... mokro mi ciagle:evil_lol:

Aha no to miłego szukania butów ;p

Posted

Minerva napisał(a):
Hej Wam piątkowo :hand:
No, no. Weekend przed nami a fotek nie ma. Do roboty Lunki, do roboty :mad::evil_lol:.

wiki4 napisał(a):
Hej Rudzielce :loveu:

Weekend co oznacza 2x więcej czasu-2x więcej fot :cool3:

Hej wam ;) ah.. mećzycie mnie tymi fotkami xD dzisiaj wstawie jakieś jeszcze zalegle a potem zrobie domowe i spacerek po południu z Boness. ;p

Posted

Czarnulka napisał(a):
Hej wam ;) ah.. mećzycie mnie tymi fotkami xD dzisiaj wstawie jakieś jeszcze zalegle a potem zrobie domowe i spacerek po południu z Boness. ;p

Jakbyśmy nie męczyli to byś nie dodała :eviltong:

Jeej będzie niebieskookie cudoo :loveu: