przeszlus Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No mi też gregra by się lepsza przydała bo narazie tylko 4 wychodzi:( W tym roku to ja zupełnie spadłem w zeszłym miałem średnię 4,6 a teraz jak 4.2 będzie to dobrze :p Quote
Czarnulka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 przeszlus napisał(a):No mi też gregra by się lepsza przydała bo narazie tylko 4 wychodzi:( W tym roku to ja zupełnie spadłem w zeszłym miałem średnię 4,6 a teraz jak 4.2 będzie to dobrze :p Kurde co ja mam z tym imageshackiem. ;/ teraz mi ie zacina net jak chce dodac fotki na imageshack by sie załadowały;/ I na innych stronach taksamo. a przez picasse tez mi sie nie chce przesłac;/ Quote
Minerva Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Hej :hand: Mnie też imageshack wnerwia :D Ale mimo to czekam na foty z DCDC :) Quote
sunshine Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 właśnie:D chcę zobaczyć czy warto jechać :D (pociągi podrożały:D) Quote
Bartiśkowa_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nie cackaj się z imageshackiem, wrzucaj na photobucket ;) Quote
Czarnulka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Minerva napisał(a):Hej :hand: Mnie też imageshack wnerwia :D Ale mimo to czekam na foty z DCDC :) Hej wam ; ) Juz wszytsko okej fotki ładują sie i bede dodawac;) przeszlus napisał(a):Właśnie czekamy;) wiki4 napisał(a):No, no gdzie te zdjęcia :D sunshine napisał(a):właśnie:D chcę zobaczyć czy warto jechać :D (pociągi podrożały:D) Juz juz dodaje xD; p przeszlus napisał(a):Ale ty sun ekonomiczka Jesteś ;) Bartiśkowa_ napisał(a):Nie cackaj się z imageshackiem, wrzucaj na photobucket ;) No wrzucam na imageshack bo juz działa normalnie;p SabaNera napisał(a):Czekam na fotki :) Juz juz ;p Quote
SabaNera Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 http://img532.imageshack.us/img532/3249/img0998nr.jpg To jest dobre ;) Quote
wiki4 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Świetne ujęcia! Chciałabym to na żywo widzieć :lol: Quote
Czarnulka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='SabaNera']http://img532.imageshack.us/img532/3249/img0998nr.jpg To jest dobre ;) Dzięki ; p To wszystko reszta innym razem xD;p Quote
Czarnulka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 wiki4 napisał(a):Świetne ujęcia! Chciałabym to na żywo widzieć :lol: No to mówie jechac;) bo warto xD; p;) Quote
Czarnulka Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 wiki4 napisał(a):w Kato to było ? ;) W parku chorzowksim; ) w Katowicach takich rzeczy by nie zrobili xD bo nie ma gdzie;p Bartiśkowa_ napisał(a):W Chorzowie ;) Sama byłas ? Super fotki:) Nie. byłam z kolega i dwiem akolezankami. z Boness-Aguś ; ) i jej siostrą i Jimmym i Lunciakiem ; ) oczywiscie potem doszli rodzice od Boness i Bona ; ) Quote
Bartiśkowa_ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Fajnie ;) A Jak Luna się sprawowała ? nie chciała polatac za frisbee xd ? Quote
przeszlus Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/8021/img1025m.jpg Jaki merleczek:p Niesamowite że te psy dają się tak wytresować;) Kiedy będą jakieś fotki Luniastej????? Widzę żebaner i avatar się podoba:p Zapraszamy do nas na nowe fotki:p Quote
Czarnulka Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Fajnie ;) A Jak Luna się sprawowała ? nie chciała polatac za frisbee xd ? No własnie ją to nie obchodziło. Siedziała ładnie i abwiła sie z Jimmym. ) nawet nie patrzała na tamte psy które latały za frisbee ;)) [quote name='przeszlus']http://img534.imageshack.us/img534/8021/img1025m.jpg Jaki merleczek:p Niesamowite że te psy dają się tak wytresować;) Kiedy będą jakieś fotki Luniastej????? Widzę żebaner i avatar się podoba:p Zapraszamy do nas na nowe fotki:p Fotek Luny nie mam.. i nie wiem kiedy będą . Bo nie mam dostepu do aparatu. ;p no podoba sie i to bardzo; ) kazdego psa sie da wytresowac. Nawet huskego zebynie uciakał i sie słuchał ;)) Quote
asiunia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 My się wybieraliśmy do Chorzowa,ale ostatecznie pogoda nam pokrzyżowała szyki...A szkoda bo Paco chętnie poznałby Lunkę :) Quote
Recommended Posts