Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeszlus napisał(a):
Czyli ja mam rozumieć że olek wie wszystko :razz:
Koniec tematu,to jest galeria a nie temat oceniania innych,

No on chyba myśli ze on jest wszechwiedzący. ;/ ;p
No koniec tematu !:D
Ogólnie to nie ma zadnych zdjęć :/

Posted

Nie pękaj, ja tez czasem sama sobie aportuje kij:P
Znaczy Shira poleci po niego, złapie i puści to ja po niego idę i rzucam dalej;)

Albo mam kilka w zapasie, albo w trakcie spaceru rzucam przed siebie... jak dotrę do miejsca gdzie wylądował rzucam dalej;)

Olek nie wie wszystkiego, ale wie sporo....

Nie wierze że pamięta moje imię :D

Posted

Czarnulko, jeśli to zabrzmiało tak, jakbym była po Twojej stronie to sorry - nie jestem. Nie wiem nawet co mam napisać skoro i tak dorobienie dziurki było dla Ciebie zadaniem nie do wykonania. I przyjaciółki...Mam. Wyjdziemy razem na moich warunkach albo je spławiam. Trudno, że suk nienawidzą. I tak mnie kochają.
Też myślę, że Olek wszystkiego nie wie, ale musi? Ma racje, więc nie rozumiem czemu się go nie chcesz posłuchać. Zresztą kilka innych osób pisało to samo i ja się do nich dołączyłam, chociaż miałam tylko pooglądać psa i spadać. :eviltong:

Posted

Czarnulka widziałem chyba gdzieś koło 210 stronu Lune w szelkach,masz je jeszcze.Napewno są bezpieczniejsze od tej obroży ;)
Gdybyscie naprawde chcieli jej poradzić to nie robilibyśce tego w taki sposób sposób,jakby nie można było normalnie pisać.Czarnulka nalezy do ludzi do których trzrba po dobroći

Posted

Przeszluś-ale Czarnulka nie ma też 5lat i nie musimy do niej ciuciuać jak do niemowlaczka.To już nastolatka i powinna przyjmować krytykę pokornie.A już słowa na k. ,ch. itp. w słowach dzieciaka brzmią wyjątkowo źle.I psują jej cały obraz.

Posted

sunshine napisał(a):
Nie pękaj, ja tez czasem sama sobie aportuje kij:P
Znaczy Shira poleci po niego, złapie i puści to ja po niego idę i rzucam dalej;)

Albo mam kilka w zapasie, albo w trakcie spaceru rzucam przed siebie... jak dotrę do miejsca gdzie wylądował rzucam dalej;)

Olek nie wie wszystkiego, ale wie sporo....

Nie wierze że pamięta moje imię :D

No ja wlasnie tez tak mam.. A w domu to tak ladnie aportuje. Bardziej wole sie z nią bawic w domu niz na dworze.;p Choc w domu nie ma tyle miejsca by se pobiegala. Ale zawsze z łóżka na łóżko mnie bgoni wieczorem.;p
Czy twoj pies dostaje tez glupawki ze kolo 22 , 23 zaczyna bawic sie ?

Daga & Maks napisał(a):
ja nie raz muszę aportować zabawki od psa jak on stwierdzi że jednak nie chce mu się przynosić :D

No to jest tragiczne. Barzdiej ty se pobiegasz za tym kijem niz pies;p

Bewarka napisał(a):
Czarnulko, jeśli to zabrzmiało tak, jakbym była po Twojej stronie to sorry - nie jestem. Nie wiem nawet co mam napisać skoro i tak dorobienie dziurki było dla Ciebie zadaniem nie do wykonania. I przyjaciółki...Mam. Wyjdziemy razem na moich warunkach albo je spławiam. Trudno, że suk nienawidzą. I tak mnie kochają.
Też myślę, że Olek wszystkiego nie wie, ale musi? Ma racje, więc nie rozumiem czemu się go nie chcesz posłuchać. Zresztą kilka innych osób pisało to samo i ja się do nich dołączyłam, chociaż miałam tylko pooglądać psa i spadać. :eviltong:

No moze i ma. Ale ja juz mam taki charakter ze nie lubie kiedy kots mi cos radzi i robie to co ja chce i co musze. No ja juz tacie mowilam dorób dziurke w obrozy. Ino sie popatrzal i poszedl. Bo on woli zakladac kolczatke .
przeszlus napisał(a):
Czarnulka widziałem chyba gdzieś koło 210 stronu Lune w szelkach,masz je jeszcze.Napewno są bezpieczniejsze od tej obroży ;)
Gdybyscie naprawde chcieli jej poradzić to nie robilibyśce tego w taki sposób sposób,jakby nie można było normalnie pisać.Czarnulka nalezy do ludzi do których trzrba po dobroći

No wlasnie gdzies mam. Ale szukalam po calym domu i znaleźc nie umialam.. ;/ A na szelkach jej opanowac nie umiem. Nawet jakbyla wybiegana i tak ciągła. A akurat tego nie lubie.. Bo sie juz przyzwyczailam ze ladnie chodzi na obrozy.
Kama & Diana napisał(a):
ja chce zdjęcia! kiedy będą?

Nie wiem..;p
olekg89 napisał(a):
Przeszluś-ale Czarnulka nie ma też 5lat i nie musimy do niej ciuciuać jak do niemowlaczka.To już nastolatka i powinna przyjmować krytykę pokornie.A już słowa na k. ,ch. itp. w słowach dzieciaka brzmią wyjątkowo źle.I psują jej cały obraz.

Moze i psują. Ale nie umiem sie oduczyc przeklinania. A jak juz dostatecznie sie wkurze to klne jak najeta. Kiedys probowalam przestac . Udalo sie ino na 2 tyg.;p

Posted

przeszlus napisał(a):
Przeklinanie-ten problem dotyczy prawie wszystkich nastolatków,mnie też,ale ja sobie przeklne raz na tydzień,nawet rzadziej

No widzisz. To jest u cb lepiej niz u mnie.;p
bianka19 napisał(a):
oj, co wy gadacie o przeklinaniu, nie macie ciekawszych zajęć? :cool3:

Niestety nie. Jak zdjęc nie ma to trzeba o czyms nawijac;p

Posted

No a co. ;p

Heeej wam ja wam mam cos do powiedzenia. Własciwie wczoraj mialam o tym powiedziec.
Gdyz 12 Lipca 2009roku pojechalam po swoją sunie kiedy miala 8 tyg. Wtedy to byla taka mala kuleczka , słodka kuleczka.
A dzis to wielkie bydle które daje mi dosłownie w kość. Juz rok przezylysmy razem i mam nadzieje ze jeszcze dlugo bedziemy chodzic razem na spacerki i sie bawic. No i denerwowac rodziców. ;p
Nie wiedzialam ze tak ten czas szybko zleci, caly rok.:)
Taka byla malutka i kochana :***

A tu teraz takie wielkie psisko :*** ale dalej kochane

I jeszcze dwie fotki ktorych tu nie bylo ;p

Posted

Oj leci czas, leci:D
Wiem cos o tym, mamy psiaki w tym samym praktycznie wieku;)

A co do Adhd... Shira ostatnio nawet w te upały dostawała, ale dziś wzięłam się na sposób, zmobilizowała i z rana poszłam na spacer i teraz małpa śpi:D

Ale po 22 to już jest ogień... jak tylko ranka jej się do końca zagoi biorę sledy i lece biegać :D nie moge przepuścic bokiem takiej okazji do poszalenia (napady biegawki:P)

Posted

[quote name='Kama & Diana']http://img199.imageshack.us/img199/481/78238346.jpg - ładnie razem wyglądacie

Kiedy kolejna porcja zdjęć?
Pływasz razem z Lu? np, nad rzeką, jeziorkiem?
A niewiem ;p Nie , jakos nie ma gdzie;p ale na szczescie wlazi se dowody by sie troszke zamoczyc;p
[quote name='sunshine']Oj leci czas, leci:D
Wiem cos o tym, mamy psiaki w tym samym praktycznie wieku;)

A co do Adhd... Shira ostatnio nawet w te upały dostawała, ale dziś wzięłam się na sposób, zmobilizowała i z rana poszłam na spacer i teraz małpa śpi:D

Ale po 22 to już jest ogień... jak tylko ranka jej się do końca zagoi biorę sledy i lece biegać :D nie moge przepuścic bokiem takiej okazji do poszalenia (napady biegawki:P)
Aha no chyba ze tak;p A u mnie tez malpa spi ;pale zaraz na spacerek ide. A potem do sklepu i na dwór z psem ;p
A to Shirka jest chyba o miesiąc starsza czy o dwa? Nie pamietam juz xD

[quote name='przeszlus']http://img12.imageshack.us/img12/9839/p1030468r.jpg
Jakie to słodkie :loveu:(trochę nie męski jestem:roll: )
http://img199.imageshack.us/img199/481/78238346.jpg
2 cudaki
http://img138.imageshack.us/img138/4048/40006979.jpg
:diabloti:

Na nk masz więcej fot małej Lunki,wstaw je tutaj,nikt nimi nie pogardzi :p
U nas 22 lipca będzie 6 miechów od kąda mam Maxa
Ale jak Luna byla mala to je tez wstawialm tutaj xD;p A dziękuje;p szybko to zlecialo;p