Marta_Ares Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ale za to plywanie, swietnie wplywa na stawy;) a to sie zaleca szczegolnie mlodym psom. Jak nie moga jeszcze skakac i biegac za duzo, to maja duzo plywac;) Quote
sunshine Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Marta_Ares napisał(a):ale za to plywanie, swietnie wplywa na stawy;) a to sie zaleca szczegolnie mlodym psom. Jak nie moga jeszcze skakac i biegac za duzo, to maja duzo plywac;) Aaa to się świetnie składa:razz:. Shira lubi wodę:eviltong: Quote
Minerva Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://img190.imageshack.us/img190/648/p1050671.jpg Słodko:loveu: http://img190.imageshack.us/img190/3572/p1050670.jpg :crazyeye:Cudo http://img156.imageshack.us/img156/6281/p1050602r.jpg :loveu: Nadrobiłam fotek :evil_lol: Pozdrawiamy. Quote
Czarnulka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Marta_Ares']do opony to predzej malamuty;) bo to jednak one wykorzystywane byly na udzwig, a haszczaki na predkosc:cool3: Co do zmeczenia haszczaka- rower + pływanie:loveu: pies pada:evil_lol: Jakoś narazie nie jerzdże z nią na rowerze. Bardziej się boję że ją potrące. [sory za błeędy] a co do pływania to Luna jakoś nie chce wchodzić do wody. Chyba się jej boi. A nie mam pojęcia jak ją zwodą oswoić. [quote name='as_kate']a można zmęczyć haszczaka, przymocowując mu do obrzęży obonę od tira,niech sobie ciąga. bardzo to lubią, bo to psy zaprzegowe :) oczywiscie, nie dla szczeniaka taka rozrywka, ale dla więkzego psiaka ;) No to bardziej dla dorosłych niż dla szczeniaczków. [quote name='sunshine']Jest to jakiś sposób.Moja mała będzie biegać w uprzęży (bikejoring) kiedy skończy rok:razz:. Treningi z oponom to nie zbyt dobry pomysł (jeśli się trenuje:eviltong:), co prawda daje siłę i męczy psa ale skraca mu krok co w biegu powoduje że się szybko męczy. Sama do końca nie wiem co o tym sądzić bo nie mam doświadczenia czytałam tylko o tym. Ale bikejoringu na bank spróbujemy i może kiedyś się podpiąć także pod zaprzęg jeśli się nadarzy okazja:loveu:. Teraz tylko ćwiczymy komendy tak "na sucho".;) O to fajnie że będziesz z Shirą biegać w uprzęży. Ja jeszcze nie wiem. Ale bym mogła z tym spróbować. Choć dawno ja nie jeździłam na rowerze. xD [quote name='sunshine']P.S pływanie mniej... drugi pies do zabawy...gleba:evil_lol: No właśnie. Bardziej z drógim psem. To wtedy Luna zmęczona xD [quote name='Marta_Ares']ale za to plywanie, swietnie wplywa na stawy;) a to sie zaleca szczegolnie mlodym psom. Jak nie moga jeszcze skakac i biegac za duzo, to maja duzo plywac;) [quote name='sunshine']Aaa to się świetnie składa:razz:. Shira lubi wodę:eviltong: A moja nie lubi. Może jakieś rady ? Jak bym mogła ją oswoić z wodą xD [quote name='deer_1987']A ja poczekam na foty ;) To dzisiaj na bank porobię jakieś i idę rodziców namówić żebyśmy pojechali na dolinę xD [quote name='Minerva']http://img190.imageshack.us/img190/648/p1050671.jpg Słodko:loveu: http://img190.imageshack.us/img190/3572/p1050670.jpg :crazyeye:Cudo http://img156.imageshack.us/img156/6281/p1050602r.jpg :loveu: Nadrobiłam fotek :evil_lol: Pozdrawiamy. Dzięki ;) [quote name='Czasowa']Ale Ona rośnie szybko :crazyeye: Ta już trochę urosla i nawet ogonekma bardziej puszysty ;) Quote
wiki4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Czarnulka napisał(a): To dzisiaj na bank porobię jakieś i idę rodziców namówić żebyśmy pojechali na dolinę xD No wreszcie będą zdjęcia.:eviltong: Ujmij na fotkach jej ogonek :p Quote
Czarnulka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 wiki4 napisał(a):No wreszcie będą zdjęcia.:eviltong: Ujmij na fotkach jej ogonek :p Okej zobaczymy czy Luna śpi...Lu nieśpi więc ide jej porobić fotki.. Nie będzie ich dużo i spóbuje zdjęcie ogonka zrobić;) Quote
wiki4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Czarnulka napisał(a):Okej zobaczymy czy Luna śpi...Lu nieśpi więc ide jej porobić fotki.. Nie będzie ich dużo i spóbuje zdjęcie ogonka zrobić;) Ok ;) Jak przyjadę od dziadka to pooglądam :cool3: Quote
Czarnulka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 FOTKI! Zjeżdżamy ze zjeżdżalni. Z Nati ;) Luncia;) Ciocia Natalia zajmuję się Lunką A pańcia siedzi na huśtawce i je słonecznik xD Pańcia z Lunką ;* ;) Tylko tyle fotek mam. Quote
Czarnulka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Dobrze miec pomocnika do psa :P A jak xD:razz: Quote
wiki4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/3892/dsc00772i.jpg Ślicznie :loveu: I jest ogonek :multi: Faktycznie robi się puszysty, ja chcę już zimę! :cool3: Quote
Czarnulka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='wiki4']http://img32.imageshack.us/img32/3892/dsc00772i.jpg Ślicznie :loveu: I jest ogonek :multi: Faktycznie robi się puszysty, ja chcę już zimę! :cool3: Dzięki :loveu: ja strasznie oczekuję zimy. Uwielbiam patrzec na haszczaki jak se hasaja w zime na śniegu i jaka to frajda dla nich ;) Quote
iwcza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Czarnulka napisał(a): a co do pływania to Luna jakoś nie chce wchodzić do wody. Chyba się jej boi. A nie mam pojęcia jak ją zwodą oswoić. Ja Tofikowi wrzucałam smaki do wody, najpierw przy brzegu, potem coraz dalej :lol: Śliczne fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Estowa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy się popołudniowo i miłej niedzieli życzmy :p Ale ona rooooooooośnie :loveu::loveu: Quote
Czarnulka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 iwcza napisał(a):Ja Tofikowi wrzucałam smaki do wody, najpierw przy brzegu, potem coraz dalej :lol: Śliczne fotki :loveu::loveu::loveu: Dzięki i co zadziałało? ;) Może jak się spotkamy na dolinie to ją przyzwyczaisz xD hehe ;) Estowa napisał(a):Witamy się popołudniowo i miłej niedzieli życzmy :p Ale ona rooooooooośnie :loveu::loveu: Dzięki ;) Quote
iwcza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Czarnulka napisał(a):Dzięki i co zadziałało? ;) Może jak się spotkamy na dolinie to ją przyzwyczaisz xD hehe ;) Efekty było widać w naszej galerii :loveu::loveu: Teraz pływa za patykami, coraz dalej :loveu::loveu: Quote
Dixie Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Hej :loveu::loveu: Witamy się pierwszy raz :loveu: Luncia śliczna :loveu: Widzę że spacerujecie na 3 stawach :razz: Quote
Czarnulka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 iwcza napisał(a):Efekty było widać w naszej galerii :loveu::loveu: Teraz pływa za patykami, coraz dalej :loveu::loveu: No to się ciesze że efekty z tego były. Narazie musze kupić smaczki takie pyszne za które by wszystko zrobiła i będziem próbować. ;) Dixie napisał(a):Hej :loveu::loveu: Witamy się pierwszy raz :loveu: Luncia śliczna :loveu: Widzę że spacerujecie na 3 stawach :razz: Dziękiujemy ;) no spacerujemy na 3 stawach. ;) Masz galerie xD Quote
halgre Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cześć ... :multi::multi: Słodka Lunka - ale to już przecież wiesz ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajne na tej zjeżdżalni :loveu::loveu::loveu: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ja tam też z ciotkami lubię chodzić na spacery...:siara: ślicznie razem wyglądacie:razz: A co do wody to spróbuj wejść do wody i wołać Lu może sama się przekona :razz:. Shira też się bała ale zaczęła biegać luzem po kałużach i błocie i jej sie spodobało później któregoś pięknego dnia wlazła za kaczkami do stawku i tak się przekonała że woda jest suuuper i od tej pory przechodząc obok jeziorek, stawków itp.muszę uważać co by nie mieć kąpieli gratis :evil_lol: Quote
Illusion Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Luna ciągle taka mała mi się wydaje, nie wiem czemu :lol:. A co do zimy, to ja jej nie cierpię, niepraktyczna pora roku :evil_lol:. Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 RCookie napisał(a):Luna ciągle taka mała mi się wydaje, nie wiem czemu :lol:. A co do zimy, to ja jej nie cierpię, niepraktyczna pora roku :evil_lol:. Uwielbiam zimę:evil_lol: Quote
Minerva Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Hej Wam :hand: Boże...Ja tam nie trawię zimy. Jest...Po prostu zimno i ja tego nie lubię :eviltong:. Quote
Recommended Posts