Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

prześliczna!!!...z chęcią dałabym jej kochający dom...tyle tylko, że mieszkam daleko od Łodzi...w bloku i jestem w ciąży...i nie wiem, czy sunia by to wszystko zaakceptowała....

Posted

XmystiqueX napisał(a):
prześliczna!!!...z chęcią dałabym jej kochający dom...tyle tylko, że mieszkam daleko od Łodzi...w bloku i jestem w ciąży...i nie wiem, czy sunia by to wszystko zaakceptowała....

Kilometry to najmniejszy problem, jeśli nikt się nie znajdzie to nawet ja Wam ją przywiozę :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kilometry to najmniejszy problem, jeśli nikt się nie znajdzie to nawet ja Wam ją przywiozę :lol:

ja też :) jak jest dom to jest i transport, nie ma bata! muszę Wam powiedzieć, że Rudą regularnie odwiedza pan, który własnoręcznie ją uratował. wyczesuje ją, chodzi z nią na spacery, jeździ do lecznicy i załatwia sterylkę. ja mam wolne :) a pan nie byle jaki, bo profesor.
Ruda z kolei pokazała swoje prawdziwe ja :evil_lol: dopomina się o zainteresowanie każdego, kto wejdzie do hotelu - a szczek ma mocny i donośny, zupełnie nie pasujący do cynamonowej piękności :razz:
co do zainteresowania to niestety nikłe. wymieniłam kilka maili z jedną panią, ale niestety chyba zrezygnowała - chyba szukała mniejszego psa. no trudno, jej strata.

a wszystkim Wam tutaj dziękuję za odwiedzanie suni - specjalne podziękowania dla Folen za piękne allegro i bannerek, który już wstawiam :loveu:

Posted

no tak...wiem, że odległość to najmniejszy problem ;-) tylko ja jak na razie nie dorobiłam się autka ;-/
a tak bardzo mi brak psiunia w tej chwili... mój ukochany Leoś odszedł 3 stycznia za TM, (Uniteddogs - Dog ♥Leon♥ ) i też z bardzo daleka, bo aż z Wrocławia do mnie przyjechał...niestety, po 8 latach przegrał walkę z rakiem....żałoba mnie już nie opuści, ale w swoim życiu nie wyobrażam sobie domu bez psiaka...tym bardziej, że będzie dziecko, a dzieci powinny od urodzenia wychowywać się wśród zwierząt, uczyć się je szanować, kochać i otaczać opieką...(i mam nadzieję, że tak jak ja, będzie kiedyś vege :p)
..a Sunia ma ten sam wzrok, co L...smutny, a jednocześnie ufny, że będzie lepiej...miłość i mądrość bije z Jej spojrzenia...

a tak by the way, również serdecznie wszystkich witam :multi:...i dziękuję osobie z nk... dzięki jednemu z psiakowych profili się tu znalazłam
pozdrawiam wszystkich
M

Posted

hehehe pewnie z mojego profilku na n-k:eviltong:
bo kilka dni temu (po mailu od majqi) dalam tam zdjecie tej slicznotki;)
bardzo mi milo mystique,ze Cie tu zwabilam:loveu::loveu: